2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 連載心得分享
go

[歷險心得] 連載心得分享 [複製鏈接]

其實我玩夢之都玩左好多年
一共經歷左兩次轉地圖之後就無轉
首先我想講 夢歷唔係剩係玩 錢 錢
我岩岩開始玩夢歷果陣呢就係跟住佢個乜鬼主任升既 第一次玩果陣記住帶羊咩記住妖球 種子要草 +學教育我打到13lv就卡關=_=
因為果隻魔物超級強大 對新手的我~~之後打左無數次 戰勝左佢\./
又卡關 要搵木鎚 兜路兜到我~_~但係之後入番去又覺得好易只要你一路跟住主任做佢就會比裝備你
做到18LV時空啦如無意外呢 你就打羸左 基本上可2轉職 我轉既係法c
ps呢個職新手期間超難玩!!又小魔又小血
跟住一直打怪啦 你就會發覺 但係打任升唔哂
你就可2打西部礦山魔物上部份 呢個地方單係你既話一隻一隻打升到好快有兩個人可2引埋怪ps唔好挑曙光住 d怪又厚血又難打 到25lv拎到雷登又要打地底魔液(超難打)打完佢之後你就應該會升到26lv
跟住就開始打曙光 打到26lv時空你就會獲得你既第一筆金錢(非常大的HP水X50)
係呢個時侯你千奇唔好咁傻仔走去食 因為呢D水係值錢野泥!
一路追住主任打就會打到35LV時空最尾有個巴特(超難打) 其實只要張你果堆非水賣比
收賣佬既話 再去買寵同同伴守雞串果堆應該就羸到!之後一路追住主任打都無咩所謂
到左36lv果陣你唔好即刻去挑2轉石機因為你挑羸左都唔夠職用!
升到37lv再去打基本上無咩攻略 直仆就得 好易
打到張卡之後 你就要繼績打主任 記住唔好成日用2轉
要升1轉職 完成任務要轉1轉
同打3轉啦
之後一直追主任追到55lv
之後d任就無咩經-.-
呢個時侯你就要搵家族入打死地
我會繼績開帖分享下-.-
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 100 鼓勵

總評分:  威望 + 100   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

打擊小昆J 發表於 15-5-20 07:18 PM
其實我玩夢之都玩左好多年
一共經歷左兩次轉地圖之後就無轉
首先我想講 夢歷唔係剩係玩 錢 錢 錢

值得鼓勵 不過建議你如果想繼續分享 不如就係返依個帖到 用連載方式做落去

標題改一改係連載式分享心得 然後係#1 有註解次後你係第幾樓層有更新之類

咁會比較好 當你寫返幾編心得後 PM我 我幫你高亮

幫樓主頂個
話說當初玩個陣打完26石拎完d非水﹐打2轉個陣就拎左去食orz
不過個陣好似仲味有人收呢d

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

死亡淍澪 發表於 15-5-21 02:32 PM
幫樓主頂個
話說當初玩個陣打完26石拎完d非水﹐打2轉個陣就拎左去食orz
不過個陣好似仲味有人收呢d:face_l_ ...

仲有假的非常大的HP水
已有 2 人評分Good 收起 理由
光弓加九 + 2 唉呀~喝到了假的藥水7_7
EterNitY=) + 1 唉呀~喝到了假的藥水A_A

總評分:  Good + 3   查看全部評分

回覆 kenyeung525 的帖子

而家食就無咩野
以前一食到..喊出黎

非水無分係咪HP水

我跟主線任玩左咁耐 都係19lv轉職
樓主一定係平時做時石任唔清晒d怪
低lv過我

我之前成日用卡

支持樓主繼續出攻略

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

醉曖金毛 發表於 15-5-21 05:27 PM

非水無分係咪HP水

玩左幾年半退夢狀態
好多野都唔多記得
已有 1 人評分Good 收起 理由
EterNitY=) + 1 A_A 扮u lo mo野.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:52 AM , Processed in 0.034375 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存