2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 計計大聯盟同邪教線打左10個月
go

[抱怨專區] 計計大聯盟同邪教線打左10個月 [複製鏈接]

開始大聯盟壓住邪教線黎打
但邪教線反而越打越多人
到呢1-2個月 邪教線壓住大聯盟黎打
居然一打就散 ,前日黃金時間晚上9點鐘魅惑嶺比人殺上門
邪教線開貼叫人黎佢幫地團練
魅惑嶺居然連貼都吾敢還咀
亦冇返去幫地
禦影需然比較黑人憎既幫會
但佢地起碼夠膽偷襲人地幫地
比起魅惑嶺既龜縮好
但大聯盟既表現令到一眾花生友失望
至少要好似當初邪教線咁一有機會就作出反擊

九陰花生友 上

大聯盟咁多神行,不如黎個全ser 同時 打大聯盟,睇下大聯盟既神行一次幾炸多人

就連2KFUN魅惑嶺既打手都唔出POST護主了,冇花生食冇得8掛

溫室兒童真係咁唔輸得? 一野就打沉?

impongpong 發表於 15-5-29 02:18 PM
就連2KFUN魅惑嶺既打手都唔出POST護主了,冇花生食冇得8掛

溫室兒童真係咁唔輸得? 一野就打沉?

DEL埋GAME啦

利申魅惑線打手

但邪教線反而越打越多人

大聯盟蠢在打d中立幫入邪教

隻game都就來汁啦  d 錠平到咁  算吧啦
不過唔明  龍小邪都叫做係一個有錢人玩家 但就做到墙頭草咁 一陣就神判線  一陣就一代線  好似比人踢來踢去咁 玩遊戲都玩到咁無志氣 仲要洗咁多錢
利申  本人唔係2邊戰線既人 我都有比2邊人恰過同有2邊戰線既朋友 我無入幫 單機玩到2加 上來2kf睇左咁耐 見隻遊戲好似就來汁 先申請返個會員討論下  不喜勿插  謝謝!!

athena6227  咩料您插人就得,人插你就唔得呀?!  發表於 15-6-3 12:54 AM

阿六柒 發表於 15-6-2 11:27 PM
隻game都就來汁啦  d 錠平到咁  算吧啦
不過唔明  龍小邪都叫做係一個有錢人玩家 但就做到墙頭草咁 一陣就 ...

笑撚左 狗嶺又要威又要帶頭盔
乜 龍小邪有過神判線咩?
真係溫下九陰歷史先出黎講野啦
出一代線呢就係比狗嶺逼
係狗嶺佢係快活島掂手在先  唔好惡人先告狀 (見唔夠打,發脾四呀?垃撚圾)
本身呢就講明同狗嶺話一打一既
但一代個時見狗嶺咁堅秋 馬上見風轉坨 踢邪教出大聯盟 幫狗嶺打埋邪教  
邪教係比人逼到出線架

宜家我地都唔係咩神判線啵
我地係一個新聯盟
玩遊戲都玩到咁無志氣 仲要洗咁多錢 <---呢句彈返比你狗嶺線D人啦 正狗種 打唔夠一個月就散
我地邪線 捱打左9個月 就收返你皮 , 你捱打一個月就GG! 龍小邪有同我地捱足咁耐 你大佬劉天文見到勢色唔對就走撚左佬啦 , 高下立見  何止墙頭草仲要係軟骨頭TIM呀  垃圾 狗嶺

唔好意思隻GAME仲有好多野玩 就快更新 你要走就帶埋你D狗種走啦 笑
你地一輸就退GAME 跟住就話隻GAME就汁 ,因為你地輸左姐 廢 物

狗嶺線D人真係 好撚唔知醜, 明明狗嶺線 係要話自己中立講 其實你可唔可唔好咁丟架

拿拿林跟天文大哥一齊賣隊友走去玩 大陸服既天刀啦  玩得開心D同大陸人  好行夾唔送  898

7778884 發表於 15-6-3 01:08 AM
笑撚左 狗嶺又要威又要帶頭盔
乜 龍小邪有過神判線咩?
真係溫下九陰歷史先出黎講野啦

可能我意思錯左  我唔你指小邪一個人入神判 我係話成個邪教
本來邪教同神判佢地係同盟  一起打架 一起打世王 一起練針好撚巴閉架  又虾虾霸霸……你唔知既就去問下人
跟住點解會走左去一代狗嶺線打返神判佢地?比你解釋
比你有原因  做人都無可能話變就變 當係神判佢地咄咄逼人令到你地邪教要入一代佢地打返神判。神判沒落左又比狗嶺逼左出來  又同返神判d班低同盟打返狗嶺   咁唔係墙頭草係咩  ?狗西?  呢2個字本來我唔想用  用左墙頭草代替左佢…………
唔係邪教既叛變  神判點會沒落!!!
仲有 我唔係中立幫玩家上面我講得好清楚  我只當隻九陰單機自己玩 消磨下時間
你講到我十足係狗嶺果邊d人  你信唔信都好  我唔解釋囉
以上係我由1內玩到2加  自己親身所知既九陰事件  可能會有錯漏 始終都我自己親身玩所知既事  

回覆 阿六柒 的帖子

而我知道邪教曾有入神判線, 連我依個2 ser人都知邪教係淨係跟神判線排王。好似係。

回覆 阿六柒 的帖子

冇錯,冇可能改變你諗法,但你親身玩所知嘅事都係咁皮毛同膚淺,唔該就唔好亂咁講,冇人會怪你。

你都係繼續玩你九陰單機。

上面又考古

不如展望將來好過啦

錠會繼續跌到幾錢一錠
狗嶺線隱居/轉GAME後係咪冇花生食
更新 由5月11號出公告話就更新,到E家6月3都未更

btw 神判幾時同過邪教一齊打交 據我所知佢地當時係冇共同敵人

拿 你知既野少就 最好吾好出聲比人笑你
咪係到知少少扮代表 ,中立你條毛咩 ,我都係中立啦
當初 一代狗嶺都有入神判到輪王架 邪教幾時入過神判線呀?吾知去問下人啦 單機傻仔
成個大聯盟出黎原因就係當時劉天文同趙暈練針被神判打跌
邪教為兄弟不惜同神判開戰
點知後尾邪教弱左就比個'兄弟'踢出去

舊神判淨返幾多? 好多玩家入過好多公會啦, 狗嶺同一代 都好多人由神判入去
你咁講好多玩家二五仔 包括打魔塚既趙暈
邪教比人踢出黎組織自己既聯盟有咩問題?
吾撚係收咩人 你都要管呀?

Btw 咪鳩up秘級啦 扮咩中立

而且邪教係因為唔想打魔塚,
同門又推出十二星名單唔比邪教收2 ser人,
一代比咗個乜乜柒柒洗底計劃,
而狗嶺奪書打邪教又話係活動,
最後仲迫邪教出線在先。
話邪教牆頭草點解唔話一代反口覆舌最後仲打返x轉頭?以前就稱兄道弟各種sa冧

利申:前魔塚現邪教

所以,依家一代狗嶺出咗幫入咗中立幫個啲,以前有份串柒柒依家大大聲話自己冇幫或者中立個啲,我只想講一句,我屌你老母呀。

洗唔洗好似一代咁整個洗底計劃比你哋呀?為咗顯示我哋係樂善嘅教化下慈悲為懷,不如用返你哋個套,不過斬半,打不還手駡不還口半個月巧矛?喂,好過一代洗底計劃一半架拉

仲有夜月閣個個梁月,同一代排王開追殺打你哋好正常,又冇鬧你又冇剩又係到嘴炮嘅,依家入閻王扮冇事?理得你咩幫呀,你哋呢啲拍拍屎忽當冇事?最好快啲改名唔好比我記得你呀。就算比你入到盟線都打柒你呀,女人好小氣架

歡迎大家T黎少林寺SIT堂,聽下樂善主講既LECTURE

1)        如何在追殺中念誦往生咒, 為死去的敵幫祈福,往生善處?

2)        若無外掛在心頭,便是弱雞小時候 – 主講嘉賓 亞太區九陰真經外置輔佐工具永遠榮譽會長 達哥

3)         萬般帶不走,唯有業隨身  改名洗底/扮轉手小知識你要知  主講嘉賓 戶部senior尚書

地點: 少林寺講經堂 (大雄寶殿右側)
不設劃位,先到先得,粉絲眾多,小心安全

食開王 無得食 一打就收皮 垃撚圾
曹九就算食唔到都唔撚俾你地大聯盟食啦 打到12點吹波呀?
最緊要堅定

阿六柒 發表於 15-6-3 03:28 AM
可能我意思錯左  我唔你指小邪一個人入神判 我係話成個邪教
本來邪教同神判佢地係同盟  一起打架 一起打 ...

喂,九陰年齡我夠由封測打到依家啦…
唔係玩得耐就=清楚…
唔清唔楚仲老屈返人轉頭你覺唔覺得柒左?_?

當年,我血色跟神判既!
100%肯定邪教無份入線!
第一,神線同盟會議冇龍小邪
第二,邪教冇上神判線任何一幫的同盟
第三,邪教冇幫過神判線守地 / 開追殺 / 攻地 / 封門口

而我更清楚當年虞昊天在RC直指邪教唔肯入線…
虞昊天(無雙幫主)表示:就算明知佢地係魔塚班底,但依家人地冇搞我地,我地一樣會俾人重生既機會…

DEL 用第個ACC 回開心D~~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:14 AM , Processed in 0.046099 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存