2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 劉天文最後絕招
樓主: 皇海
go

[閒聊討論] 劉天文最後絕招 [複製鏈接]

其實已經有人去左論壇擴張及建議區留言表示希望2KF開個天涯明月刀版
只係可能隻Game未公測, 未有代理, 未有港服先未開版
建議想開天涯明月刀版嘅人試下過去聊天討論版留言, 因為果邊比較多2KF大粒野(例如盟主...)

7778884唔係賤種飛咩?但平時見佢又會用令外隻人講野扮正義,7778884就用黎嘴炮,是咪玩九陰太大壓力痴撚左線,同埋我想講九陰真係搞到賤種飛有妄想被害症,以前君子堂果陣見佢都正正常常,依加見佢講親野都好似跳左總制咁,打機姐,放鬆d啦,得返果2-300人仲有咩好爭,開六內一定又走一班,大陸都係咁,塘水滾塘魚,仲有咩好爭,其實當初你比人打走左,比人打到傻左決定買隻神行返黎搞咁多野都係為左報仇,好啦,當你成功左比你打走哂喇,你又嬲人轉game唔同你玩,真係神又你鬼又你,你咁護住九陰都係怕沒人陪你玩姐,不過港服係咁嫁啦,不出3個月九陰港服肯定死ser,講起都覺得諷刺,依9個月打到你地百草都出唔到搞到你地無野玩,9個月後你地出得百草就無人陪你玩,嬲都正常既,加油繼續護住你打返黎既江山啦,剩返200人要珍惜依段時間

athena6227  賣隊友仲咁多野講  發表於 15-6-30 06:38 PM

回覆 Cy898 的帖子

7778884係唔係葉小飛我就唔知啦, 但作為中立玩家食花生, 睇到嘅係一代狗嶺線(中立幫都係咁叫)由一代滅幫入狗嶺開始已經開始由贏多變輸多, 然後近1,2個月邪教線快活島死頂曹九陽開始就輸到連世王都冇得食, 狗嶺都滅埋幫,9個月間已經種哂一代狗嶺輸嘅惡果, 睇見都心酸, 竟然連小小挫折都接受唔到, game都退埋, sosad

Cy898 發表於 15-6-30 05:56 PM
7778884唔係賤種飛咩?但平時見佢又會用令外隻人講野扮正義,7778884就用黎嘴炮,是咪玩九陰太大壓力痴撚左 ...

而我不知道賤種飛是誰
打走你地係成個邪盟既 最終目的 狗嶺春袋走就好
唔好用D垃圾天刀意圖拉走九陰D人
唔好意思 300幾400 都好多下 最近好多新仔TIM
打走左你係目的 係唔會嬲 我地興功都未黎得切 傻豬
唔好唔記你仲有好多 前隊友 係到比我地打大約仲有3-40人la
大把野玩

不出3個月 笑左 那來的自信?  比人屠到傻左
諗起打到你狗嶺春袋團幾二團人 輸到棄game 吵大獲 賣ac 報到仇既快樂真係爽

岩既!  吃不到的葡萄是酸的  

Cy898 發表於 15-6-30 05:56 PM
7778884唔係賤種飛咩?但平時見佢又會用令外隻人講野扮正義,7778884就用黎嘴炮,是咪玩九陰太大壓力痴撚左 ...

我係邊個 係重點咩?   You never know
贏你就當然開心啦,你地玩完 我地可以輕鬆玩game
得閒打下你地d死淨種 何樂而不為 人數仲唔少wor?
3個月玩完 你買起gameone應該得既 加油
人數方面咪玩啦 閰皇加青桐 都4-5x 人啦 仲有咁多人係咪先
唔好計我地統計過我地條線 人數有百幾人
中立幫一個幫有廿幾三十人好出奇 ?
定係你覺得你地走左成個九陰玩完?
開開心心死返去玩天刀 唔好留係九陰區比人串啦 loser

7778884 發表於 15-6-30 07:20 PM
我係邊個 係重點咩?   You never know  
贏你就當然開心啦,你地玩完 我地可以輕鬆玩gam ...

Never know?除左你唔知之外全世界都知啦,你未君子堂門派王搞到喊之後退game果個on9刷鞋仔賤種飛囉,有時d野做左咩唔係呃左自己就呃到人地,包括果陣同盟邊個7頭先招手搵人打自己同盟你都心撚照啦、搞咁多屎棍出黎,仲有你覺得所謂300—400人好撚多既,咁你快撚d上埋九層唔好用隻人rJ啦好嘛,我想講一個天刀板圖既人都巳經唔知九陰幾多n倍既人,你繼續留返係蘇洲同聾撚邪刷下鞋打下飛機先啦,你唔洗回我嫁,你又唔係賤種飛,不過要回未轉acc講下幾句人話囉,反正好耐沒聽你講過人話同埋講人地jealous你 依句諗起都扯扯地

Cy898 發表於 15-6-30 09:54 PM
Never know?除左你唔知之外全世界都知啦,你未君子堂門派王搞到喊之後退game果個on9刷鞋仔賤種飛囉,有時 ...

哎呀哎呀 你搵國服黎比 ?有得咁比?  
國服九陰都多過香港啦 我講緊香港服ONLINE GAME呀  
咁打到你地退GAME 又真係幾開心既
你又唔好講左你自己對天文大哥平時做開既野 係人都知道你地刷劉天文鞋啦
同埋係邪教都知道 快活島邊撚個郁手屠邪教先啦
邪教比邊撚個 係武當奪書個時 圍殺d人 ? 十次原地都用晒
你唔係將D次序掉轉左呀??
唔好講到你狗嶺春袋係受害者呀~
我地收人為左唔想比人屠 為左自保渣 , 本身唔關春袋事既
但佢仲要打埋我地 好彩我地夠硬淨姐
最後春袋狗嶺 玩撚完   
極速賣隊友 見到你宜家留低比人SM 個班隊友就覺得陰鳩公:smilie_:D:
不過 係呀贏既係我地,輸既係你地垃圾狗嶺 垃圾春袋:smilie_:D:   

回你係因為想串下你渣  

至於隻GAME 可以玩幾耐重要咩? 氣我地又出左啦
而你地係輸住咁走 我地係贏住咁走咁樣lo
陰公比人屠到退GAME:smilie_:D: 拿拿林死去天刀好行夾唔送啦  898

7778884 發表於 15-6-30 10:58 PM
哎呀哎呀 你搵國服黎比 ?有得咁比?  
國服九陰都多過香港啦 我講緊香港服ONLINE GAME呀:smi ...

以下係你嘅留言↓

回你係因為想串下你渣  

至於隻GAME 可以玩幾耐重要咩? 氣我地又出左啦
而你地係輸住咁走 我地係贏住咁走咁樣lo
陰公比人屠到退GAME 拿拿林死去天刀好行夾唔送啦  898

我嘅留言↓

我唔係魅惑線, 亦唔係邪教線
你地邪教線打贏左人可唔可以勝不驕?
港服早係合服之後一排已經小左人玩
而家港服人流繼續下滑
你地將來可能算得上係贏住咁走
但係我依D和平玩家就悶住去等關服
原本我依D和平玩可以有魅惑線朋友, 邪教線朋友, 中立幫會朋友
而家港服基本得番你地班人(邪教線)
你地可唔可以唔好再咁(贏左嘴炮)令到港服人流繼續下滑
拜託, 感激!

你入埋邪教咪贏住咁走lo
邪教走左咁多人去抽水
大把空缺

夜の咒 發表於 15-6-30 11:40 PM
以下係你嘅留言↓

回你係因為想串下你渣  

「禦影線死剩種都有嘴炮喎 做乜剩係話邪教線」
「嘴唔嘴炮關你撚事咩」
「和平玩家可以有魅惑線朋友?佢地班賣隊友狗唔值得有朋友 你同班狗做朋友?」
「和平玩家從來唔會理嘴唔嘴炮既事,你係咪禦影線派黎架」
「咩和平玩家悶住等關服啊?九陰仲有好多野玩,遲下仲華山神水,江內86,6內,2階鎮派啊」

想要咩回覆 任君選擇

天文大哥拉走左成團人 ,而家吱吱吹盡雞都係得果半團人多d
唔理港服究竟係有200人定300人啦 ,輸個兩三個月就執哂包袱走人
掉低哂D"戰友"起度 睇到都覺得慘

尋人勿探組 發表於 15-7-1 11:08 AM
「禦影線死剩種都有嘴炮喎 做乜剩係話邪教線」
「嘴唔嘴炮關你撚事咩」
「和平玩家可以有魅惑線朋友?佢地 ...

睇完你嘅回覆, 慨嘆邪教線稱為自己正義化身, 竟然有D如此質素玩家
我唔想同你去繼續爭論落去, 你就當我係禦影線派黎嘅打手
對住一個有如丁蟹思想嘅人, 講幾多野都係晒氣
依個係我此帖最後一個回覆, 再見

夜の咒 發表於 15-7-1 04:50 PM
睇完你嘅回覆, 慨嘆邪教線稱為自己正義化身, 竟然有D如此質素玩家
我唔想同你去繼續爭論落去, 你就當我係 ...

上面個幾句野
我只係綜合2kf班邪教線打手講過既野姐
我又冇話我邪教線既
你覺得佢地班人比到咩既回覆比你?
「對唔住啊,我地知錯啦,以後唔會再嘴炮」

7月1去左玩天刀

玩到而家,雖然解任係煩,有時解解下仲覺悶

但如果比我揀九陰同天刀

我都係揀天刀

點解?

因為九陰仲悶

你睇,又嘴炮啦

真係你比錢我玩我都唔玩

Mimimak  放心,唔會有人比錢你玩, 醒下吧  發表於 15-7-6 02:25 PM

又推返上黎

BTW 有冇邪教線既人回應下49樓

你咪係邪教線lo

皇海 發表於 15-7-9 12:04 AM
你咪係邪教線lo

唔好屈我WO
條友想邪教線比咩回覆佢

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 10:38 AM , Processed in 0.034947 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存