2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 ~~~~~~~~~~~~~~~[回帶撚] [海洋之夢] 【 ...
go

[閒聊討論] ~~~~~~~~~~~~~~~[回帶撚] [海洋之夢] 【 你若乘風 | 深夜族戰 | 大獲全勝 】[/海洋之夢] [/回帶撚]

六月十八日 星期四 晴(好似)

眾所尻知 號稱海洋第一大族 你弱成瘋 同埋子族 最愛 所向無敵 百戰百勝

不過Destiny族既小弟和兄弟親吻掠過 今日進入 時空鬥技場 月暈知風 礎潤知雨 相信會有特別既事情發生

眼見昔日既戰友 Hojai 身上只有守技 以一敵七 還慘遭奸人所害

**************使用各種招式擊殺**********
7K (別稱 - 借刀殺人/非來自本人的攻擊力)
幻視 (別稱 - 強回殺手/使用強回會令HP減少至1)
多技打少技 (永遠擁有非本人變身卡片技能 除左不知名技能同埋火水神之外 都有齊!! )

**************敵人包括*************
黑白 (號稱海洋第一戰 從來無死過)
紅豆沙 (號稱海洋最多客 有大量各方面既客人 詳情請飛信 單車男/回憶愛)
夜月 (號稱海洋最潛得水 經常會係多同伴既時侯先至會上線)
kaiwah (號稱海洋第一美男子 唔好問點解 我都唔知)
恨愛 (號稱海洋第一神秘 因為永遠唔知邊個上緊佢強勁既帳號)
夜小樂 (號稱海洋第一弓手 傳95,96裝備 +10 100石 炎弓 )
小芝 (號稱海洋第一支援 只要族戰人數有利 就會有佢既出現 支援 無限既幻視 -- 幻視 8轉咒技能)
j8c88x ( 號稱(?) 海洋之夢其中一位路過又不幸被戰火牽連既小玩家 )

呢個時侯 我同兄弟 親吻 把弓 都 蠢蠢欲動 因為我地太耐無戰鬥過 一直遠離時空鬥技場 (因為去時空鬥技場要搭車 我地無座騎 要比車錢 大約係30防爆一次 未計來回 而且路程遙遠 亦都有心無力 )

所以 我地加入左 戰爭

結果 :

最後感謝 第一弓 夜小樂 身穿 傳說 頂級 裝備  95,96+10 提供 第一弓死亡既圖片

附上 回憶的圖片

附上 特別特別特別的圖片

Dear 成日秒殺我既 TatTat :

By 成日比你秒殺既 神痕

以上都是本人深刻的夢之回憶 希望魔鬼皇留手 比我好好回憶一下 thanks:)
已有 1 人評分Good 收起 理由
糖果兔兔 + 1 人地叫你收就收 不過GOOD

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

受到警告
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -20 惡意灌水

總評分:  威望 -20   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

三重星芒 發表於 15-7-8 11:59 PM
六月十八日 星期四 晴(好似)

眾所尻知 號稱海洋第一大族 你弱成瘋  同埋子族 最愛 所向無敵 百戰百勝

之前果個係冇問題嫁 只係唔可以推帖 其實你就隨便回一個人

個帖就上返黎 不過算啦

開左個新既都好 有新話題 舊果個我關左佢算 廢事有兩個帖一樣

☆魔鬼皇☆ 發表於 15-7-9 06:48 PM
之前果個係冇問題嫁 只係唔可以推帖 其實你就隨便回一個人

個帖就上返黎 不過算啦

舊po內容開新PO = 新話題?

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

25號 發表於 15-7-9 07:39 PM
舊po內容開新PO = 新話題?

舊POST 已關

單就你係到咁問我野 我又答你 仲唔算新呀 你想點呢XD

☆魔鬼皇☆ 發表於 15-7-9 09:38 PM
舊POST 已關

單就你係到咁問我野 我又答你 仲唔算新呀 你想點呢XD

我竟然無言以對

夜月果D唔系幸運兒族嫁咩  果陣同老休開戰  冇幾耐我就退左夢  發生左咩事去曬你若  小弟咩事都唔知好奇問下

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

發生左D 好不尋常既事囉
老休轉戰天空, 將個族求其交左比條卵樣
條卵樣出賣你若將個族轉比敵族人仔
最卵搞笑果班卵樣入晒你若而唔用自己族去打驚整臭個朵
最後又分番開

另外弱弱問一下, 肥仔夜月仲未死? 地盤SO 都斷左氣喇喎.....

無聊一啖笑 發表於 15-7-18 12:48 PM
發生左D 好不尋常既事囉
老休轉戰天空, 將個族求其交左比條卵樣
條卵樣出賣你若將個族轉比敵族人仔

夜月只會係夜晚2,3點既時侯先會上水:(

神痕哥萬歲   笑死我la真係:o
btw  d圖N耐之前 keep到呢家先開post 犀利

a23451928111 發表於 15-7-18 09:55 PM
神痕哥萬歲   笑死我la真係:o
btw  d圖N耐之前 keep到呢家先開post 犀利

邊方面笑死你
夜晚既月亮當然夜晚先會上水
定係我D回憶殺人圖笑死你?

你點可以咁樣笑第一大族你若??

回覆 三重星芒 的帖子

你D敵人介紹笑到我碌地
裝已放的aby仔路過

神痕哥萬歲 好掛住你>3<
睇來你好憎夜小樂 好多殺佢圖

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:09 PM , Processed in 0.128764 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存