2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 學生討論區 朋友介紹我去Gaby學化妝 , 一學掂晒
返回列表 發新帖 回覆
go

[中學] 朋友介紹我去Gaby學化妝 , 一學掂晒 [複製鏈接]

本身我就對化妝充滿熱誠,可能因為細細個果時鐘意扮靚,所以長大了就對化妝和髮型設計充滿興趣。有朋友向我介紹Gaby化妝班,讓我

可以學習一下專業化妝師的技巧,於是我就上網搵下咩係Gaby啦。原來Gaby擁有專業的化妝團隊,獲無數化妝獎項,更接受過多間電台訪

問,對於新娘化妝,個人化妝,髮型設計等等有豐富的經驗。

我相當有興趣,於是便報了個化妝班讀下。

上左幾堂果然加深了我對化妝的認識,不止技巧上大有提高,出來的效果更是非常好,朋友都爭著叫我教佢地化妝。

真是多得Gaby,現在我學到優秀的化妝技巧,和朋友約會出街非常搶眼,連男朋友也大讚我好像好看了很多呢,真高興。

有興趣學下化妝的朋友仔可以參考一下 htt ps://ww w.facebook.co m/gabymakeup.hk

新會員 無詳細課程內容 無圖 無資料 無個人特別見解 = 硬SELL?

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 08:17 PM , Processed in 0.036052 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存