2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 呷醋 掌門再度發功2 好恰再度威脅風十一之瞞天過海 ...
go

[閒聊討論] 呷醋 掌門再度發功2 好恰再度威脅風十一之瞞天過海  

大家金次記得買定花生入場 「請各位觀眾留意圖片,請匆錯過精華部分。以下圖片可能令狗隻情緒不安 」
以我花生左咁多日得番黎既消息睇 事發當日英雄頻嘈交後 各幫會高層包括呷醋立刻在高層房間開會 ,會議完結根據幫會高層口中所知呷醋要求好恰幫員豬兜道歉但好恰幫表明豬兜英雄頻所講說話不是出自本人所以豬兜本人絕對不會低頭。之後深夜黃豆與掌門密頻爆光一方面黃豆以退盟威脅掌門要當無事發生令外一面立即告知好恰人妻幫主好恰幫主知道對話後極之憤怒 所以召集好恰幫員全體退出rc嚇鬼更因為密頻當中提及「有世界王先出人打架」所以好恰幫在事發後一天表示(暫時不打世界王 會出黎既時候會再通知)
話說經過數天退出rc示威的/好恰幫\在昨天計劃好方案作出大反激 好恰幫利用/呷醋\英雄頻問候豬兜媽媽和呷醋批評好恰幫為世王打架作論點要求呷醋作出道歉!
另外呷醋方面一直沒受到好恰幫退rc群、退盟、退出打王的示威活動而屈服所以令好恰幫使出最終手段!
最緊張情節出現,昨天約11點好恰幫黃豆發出第一攻勢先在rc群談放出密頻再補一句「好恰以後唔打世王.你地分飽去」然後再補一句「我同若開game打到而家.低他人的私文密頻系可恥.但我也要找好恰找回公道」然後呷醋都沒執輸立刻放出密頻下半段更補一句「唔好放d吾放d」事情當然沒咁簡單 其後兩方都互相嘈交(對話內容會在以下圖片)重點句子(呷醋:乜你地終於有人講野?_?以為你地啞左 不如一齊講啦)(二乜水六九:我吊你老母臭hi)(旺財:你的說話小心的王王啞狗?)後來佢地話上活動房講 我當然九秒九沖上執花生,係活動房基本上係無咩論點,反而好恰幫員露出狐狸尾巴,粗口以及人生攻擊呷醋,以呷醋性格當然還口,後來高層以及當事人都去左會議室之後既情況都不知一二。
如果要我比評論兩邊都有錯,先講呷醋佢原先係受害者但因為沖動性格問候人老母,同埋講傷害性說話講同盟為利益。本身呷醋係爭吾落,以我之前所認識既好恰幫吾係所講咁但呢件事之後令我覺悟到好恰幫既醜態。
以我而家睇好恰幫黎講真係.....豬兜英雄頻抽呷醋水已經錯左第一步,但呷醋既問候說話又實在過火所以呢個係你地論點之一,先講威脅退盟、退rc群、退出打王等行為已經令人反感,而你地要呷醋道歉既論點有兩個,第一問候家人但你地(二乜水六九哥群談:吊你老母臭hi)最重要時候反而期身不正又有咩資格要呷醋道歉,第二好恰因呷醋惡意說話仲傷,但黃豆rc群談講(好恰以後吾打王.你地分飽佢吧)但轉個頭24小時吾夠就全體去打王,重有一樣我覺得問題最大 高層有理無理撐左自己人係應該,但係將朋友既私人密頻公開係十分可恥,今日為幫會出賣朋友他日又會不會為幫會出賣同盟,原先呷醋使錯既所有事你地都做番出黎,令人十分失望!到現在我都分吾清楚好恰幫係咪如呷醋口水所講為世界王
呷醋:問候家人、傷害性說話
好恰幫:做錯事吾認、問候家人、期身不正、威脅示威、講一套做一套、為自己幫會利益出賣朋友
到底係吾係講中晒所有事又有圖所以又去左威脅2000fun版主風十一封post ,好恰是怕人把你們霸道無理惡人先告狀的事實證據公開嗎?
如果你地行得正做得正 洗吾洗做埋呢d野
你越叫封post就越證明到你地是霸道無理
我再補發一張風十一幫好恰封2000funpost的證據
好恰你地真係想瞞天過海嗎?

睇黎樓主係潛伏邪教高登豪傑線的神針

不過呢種挑撥邪教豪俠既手段OUT左D,

內部有磨擦就當然, 在於看度角度同解決方法

2000FUN版主查你IP再查你最近登入的2000FUN其他帳戶真心一點也不難呢......長針兄,我怕你黃左以後無定企啊

來說是非者,便是是非人,這麼簡單的道理幼稚園學生都懂的,你也不知道嗎?

求大量花生 全部個人意見 沒有件迫你睇 有圖有文信不信由你
不用再解釋歪曲事實

嗯, 閱                  

一切問題已解決。。。old news is so...

大長針 發表於 15-7-21 09:38 AM
不用再解釋歪曲事實 ...

你知乜撚野 貼幾張圖就以為自己聰明過人?
唔係既話你想表達D乜撚野?

大長針 發表於 15-7-21 09:38 AM
不用再解釋歪曲事實 ...

我dllm你打d文加返標點符號啦 , 睇撚到好9辛苦呀仆你個臭街
因住食花生食死呀

件事就完滿解決左啦,各方都得到想要既 加上高層都有共識
想我地亂矛咁易

依d未齊齊落囉,你睇下樓下幾多愛港力,哈哈,打橫黎

下次借我方法出Post就唔好開新ACC啦 親衛隊 大蟲

佛言:有人聞吾守道,行大仁慈,故致罵佛。

佛默不對;罵止,問曰:“子以禮從人,其人不納,禮歸子乎?”  對曰:“歸矣!”

佛言:“今子罵我,我今不納;子自持禍,歸子身矣!”
猶響應聲,影之隨形,終無免離。慎勿為惡!

認真 TOO LONG DIDN'T READ
同埋,你D 句子太多字太長,好撚難睇呀仆街,請學分句。0分重作(重考DSE)

大長針 發表於 15-7-21 09:19 AM
大家金次記得買定花生入場 「請各位觀眾留意圖片,請匆錯過精華部分。以下圖片可能令狗隻情緒不安 」
以我 ...

樓主呢個喂喂喂 你好呀 咪就係情緒不安果隻狗仔黎囉 拎件解決左既事出黎煲水 代表你同你主人只係小氣類爬行動物咋

其實呢。。。我都知九陰版近排摺得制, 不過呢都唔洗開個低質post引人注意架 點講都好邪高豪3幫同盟永垂不朽: btw thx for sharing

人地嘈前嘈緊都打到你地貼地
宜家嘈完,你地咪又係繼續佔領百草
唯一既希望都冇埋 陰功豬lor  

大長針 發表於 15-7-21 09:19 AM
以我 ...

女王威武 說到做到

垃圾高登永遠冇人討論
btw可5可以將個 蕉點放番係魚豬到 吾該

十週年勳章(賀詞)

我收左佢幾廿萬 梗係要做野啦 你覺得有冇可能丫拿
btw  其實成件事有冇人講黎聽下 花生~

回覆 大長針 的帖子

我想問人妻幫主係邊位?

邪教現在基本上分成六派

一.死忠派:人數極少,可能只有龍小邪同 小邪嘅大波六奶 2個

二.拎著數:人數佔大部分,冇著數一定走

三.搞事派:專搞分化,拎著數之餘,到處辣火頭,暗中睇形勢隨時整獲金。

四.工作室:專賣遊戲幣服侍龍小邪

五.大陸叫雞團:表表者有一天命一, 江鋒, 龍少

六.佛教傳教士:好似得一樂語嫣一1個, 定期rc播佛學電台節目傳教

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 03:18 PM , Processed in 0.044457 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存