2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇
go

[閒聊討論] 狗嶺魚影武大戰邪高豪之戰況續日睇   [複製鏈接]

本人當然係武魅惑禦影的啦啦團隊成員!
連續幾日邪高豪俾人o係蘇菲度吊打唔知有乜感受
第1日
武魅惑禦影派出2隊精銳神行魔刀坦克大戰邪高豪28人團隊
兩個字 清場
反抗亦無力挽 多次令蘇菲個八婆打到無乜血 俾武魅惑禦影1波清
最搞笑係d極惡極俠的契弟 例如西賤王小敏
打打下見自己無追殺情況下係咁跌修為
即刻呢埋由d兄弟自己俾人屠殺
有一round將隻王打淨4% 又被人清場
奇怪在武魅惑禦影好似完全無打算打王 一吸到隻王就re左佢
最後大戰4小號後蘇菲終於得到一刻平靜
條命可以留到6點!

第1日6點時分
邪高豪日日王王王
見勢息唔對即刻吹大雞集人
一開快活島就組住40人對付蘇小姐
奇怪在武魅惑禦影無再同邪高豪對打
睇返英雄貼原來武魅惑禦影係要邪高豪1團人先俾打蘇菲,2隊人就返去執豆啦
話哂邪高豪有班學生哥每日神咁早較鬧鐘起身打王
就係為左可以隊幾兩隊人食隻王roll下古譜
點知俾武魅惑禦影咁搞一搞
如意算盤打左3個月就告吹 要一團人武力震壓

第2第3日
武魅惑禦影再次6點突圍蘇小姐
連續兩天隻王蘇小姐俾武魅惑禦影袋左
輕鬆清場
一早教訓邪高豪無1團人唔好掂蘇小姐
佢地係都唔聽 精銳坦克大軍唯有俾d教訓佢地

話說邪高豪平靜的日子真係好短
不過3個月發圍期就俾人禁住黎吊打
好多和平人士見到佢地兩邊戰線係咁卡追殺可能唔知乜事
就係為左邪高豪打王打王大作戰做準備
為保護一班雜碎幫手輸出不惜工本
點解咁衰話人雜碎
因為真係同武魅惑禦影出黎送紅的小號差唔多實力
舉世又有驚世又有
其實呢d咪又係中立幫渾入去既小號
睇住你地俾人吊打 唔通會派隻正身出黎救駕咩

歡迎各方好友提供殺數有效圖片
以作大家欣賞
前幾日抄邪高豪個位數字既圖片 有無人有留底
俾人拍膊頭拉左過去打交既中立幫人士好快d回頭是岸
如果精銳坦克大軍真係戰勝 到時你地想回頭都無人保到你XoX

樓主話自己係武魅惑禦影的啦啦團隊成員!
但標題寫狗嶺魚影
太令人費解

帥乂隨瘋 發表於 15-8-24 10:39 AM
樓主話自己係武魅惑禦影的啦啦團隊成員!
但標題寫狗嶺魚影
太令人費解 ...

我真係頭都痛撚埋

忍影世界

9yinwind 發表於 15-8-24 09:31 AM
本人當然係武魅惑禦影的啦啦團隊成員!
連續幾日邪高豪俾人o係蘇菲度吊打唔知有乜感受
第1日

跌修為咪咪5兩贖返-.-加上即使極打極都係跌得個10萬...有冇追殺都跌架啦
BTW 本人返工 打蘇妃緊係唔見我,請做好功課先提提小弟~有心了版主
補充,唔係極先會跌,唔同標籤都會跌,契哥你如有玩你是初嗎?

酷男 發表於 15-8-24 02:13 PM
跌修為咪咪5兩贖返-.-加上即使極打極都係跌得個10萬...有冇追殺都跌架啦
BTW 本人返工 打蘇妃緊係 ...

最老西賤

酷男 發表於 15-8-24 02:13 PM
BTW 本人返工 打蘇妃緊係 ...

莫非係....初哥哥

個標題緊係咁先夠搶眼
北丐哥見到你就好,一望你就知你好好打,真係聞名不如見面
但一開始你o係度喎,西賤呢??佢打兩打就走左去掛泉,之後見有返20幾人就出返黎打真係有夠義氣

我好記得豪俠同高登好串架, 成日都出英雄貼話人地企百草架
做咩依家搞成咁

唔知我個post可以維持幾耐 小邪一聲領下風三少就鎖我帖
2000fun九陰版就好似黑洞咁 大家小心講野大邪教萬歲

忍影世界

9yinwind 發表於 15-8-24 03:17 PM
個標題緊係咁先夠搶眼
北丐哥見到你就好,一望你就知你好好打,真係聞名不如見面:sm ...

邊日響到 唔怕啦,下次見到CAP圖咪得,我估你要圖都唔難,再唔係想要可PM我,我叫D幫友CAP完SEND比你
不過響RC既都應該知我呢個星期晚晚9點幾先返屋企A_A 最多4點幾個陣到5點幾上左一陣
如果你話個日係打到2點都未打完個日我的確係打到大約12點左右閃左人,不過唔係因為跌修為,係慘慘豬打工仔要返工
利申九陰官銀20蚊1錠,我諗個5兩修為我都仲應該比得起既$0.1

回覆 impongpong 的帖子

喂喂 ...屌你老母
打嬴返原地文未呀樂善
退左驚就去做和尚啦 成日打埋啲柒野
溝女食女你就叻學人扮和尚扮君子 你呢啲叫偽君子呀碌撚

帥乂隨瘋 發表於 15-8-24 04:01 PM
回覆 impongpong 的帖子

喂喂 ...屌你老母

你惡口以待, 亦難傷我絲毫,

我所講既大家有眼睇, 是非黑白, 公道自在人心

impongpong 發表於 15-8-24 04:11 PM

我所講既大家有眼睇, 是非黑白, 公道自在人心 ...

所以你去到邊黑人憎到邊血色係咁 邪教係咁
得隻小狗子納蘭冰月跟你尾

帥乂隨瘋 發表於 15-8-24 04:22 PM
所以你去到邊黑人憎到邊血色係咁 邪教係咁
得隻小狗子納蘭冰月跟你尾
...

impongpong 發表於 15-8-24 04:11 PM

我所講既大家有眼睇, 是非黑白, 公道自在人心 ...

冇錯 , 我都好同意

你話你所講既大家有眼睇, 是非黑白, 公道自在人心

我有d野我又唔係好明

你之前炮完佢地 , 但....而家又同佢地做左好朋友
我都睇唔清你係黑定白  定 還是黑白同體 ,
咁你究竟係 熊貓!?  企鵝!? 定係班馬!?
閣下一時左 , 一時右 , 太冇說明力
你棵牆頭草轉個彎轉得咁快 , 因住扑死你呀...  

不過唔緊要啦 , 人各有志 ,

:smilie_8):

回覆 帥乂隨BOMB 的帖子

唔好意思, 雖然已經好耐已經冇玩, 不過角色在止戰幫會, 亦都冇同魅惑嶺禦影做朋友

離開邪教, 只是澆心中塊疊,明白其難處, 你見我不再在邪教高登豪俠,有冇向你地講過一句難聽說話?

我所講有邊句唔係對事不對人? 無的放矢?

你? 呵呵

我都無玩一排,咁岩收返隻人玩下去左中立幫,以前我都係邪教既人,見到依家好似鬼打鬼咁真係無眼睇,中立幫平平靜靜好過,但聽返幫友講原來有班舊底邪教過晒去佢地對家,遊戲就係咁無一世朋友
不過最諷刺係以前同盟左咁耐打生打死,依家又調轉槍頭,好似有點兒無原則
咁岩路過見到呢個帖,又見到樂善,我都好記得個時樂善成日開帖幫同盟,呢樣可取,但再睇返依家又炮返以前同盟,咁其實你係人定係鬼?仲話信佛?以前打架你都唔多見人但意見又多多,RC播埋佛經都無人理你仲要自high,有無諗過人感受?有次明明間房有20幾人,你一播走到得返6個人,有無顧及其他信仰既人?你溝女就係人都知,由血色到依家個個都知,係見你同盟幫友唔出聲者
你夠膽出帖話高登豪邪鍾意話人企百草我都唔怕數埋你出黎,你炮過邊班人自己最清楚,你都有份炮人地企百草,依家轉左線就推晒人地到搏出位?算數啦你,你以前成日響幫頻同RC講你依家班死黨壞話,依家就好啦你可以忘記一切,真係戇鳩當有趣,轉線就轉啦響到多撚餘
提起你又諗起你好老友冰月,佢好似又返左邪教,你又點睇呢個好朋友呀,炮佢未?當然佢都唔好你幾多,一開打就講話兩邊唔想幫,之後周圍同人講表面幫武睇唔過眼但又話想幫邪教,真係用心良苦囉,唔知以為佢跟左樂善大師搵食
不過真係唔知點解佢可以入得返邪教,九成又唔知講乜鳩廢話又扮可憐去求人收啦,唔好比我講中入幫前又以唔知咩身份扮幫手入隊咩企陣幫手打王之類個類野搏同情啦
但點都好,樂善你如果自問繼續炮以前既同盟係岩既咁我諗你同舊敵人成為好朋友都唔會係乜一回事,由幫王傲霜變為依家始亂終棄,自己諗啦反骨聖人樂善大師

利申:舊邪教幫員 明炮樂善

當時人  你唔好扮中立啦,你前排入返邪教打左陣交,依家咪又退幫,又扮唔關事返武呀?你比起呢兩邊人仲狗仔,一世跟樂善啦  發表於 15-8-31 09:24 PM
Kingsonking  Btw, 出左邪教但又禁多嗲, 居心叵測  發表於 15-8-24 05:22 PM
Kingsonking  點講都好, 我洗乜扮可憐博同情? 邪教線實力都大不如前啦, 係咪?  發表於 15-8-24 05:21 PM

impongpong 發表於 15-8-24 04:46 PM
回覆 帥乂隨BOMB 的帖子

唔好意思, 雖然已經好耐已經冇玩, 不過角色在止戰幫會, 亦都冇同魅惑嶺禦影做朋友 ...

你個人失憶 我比返你睇

btw同東方吱吱 , 上官若冰相處成點
你咁屎忽鬼兩邊擺
呢d野難你唔到

帥乂隨BOMB 發表於 15-8-24 04:59 PM
你個人失憶 我比返你睇

btw同東方吱吱 , 上官若冰相處成點

我想問你, 你地成日串人出唔到百草, 呢句有錯? 依家自己受番, 可笑不?

impongpong 發表於 15-8-24 05:02 PM
我想問你, 你地成日串人出唔到百草, 呢句有錯? 依家自己受番, 可笑不?

你估個個好似你咁成日串人出唔到百草
我剩係見你講多
咁你講下有咩人成日串
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 11:33 AM , Processed in 0.044763 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存