2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1   [複製鏈接]

25號 發表於 15-9-18 07:29 AM
稀世劍裝丫嘛
咁撚樣都稀世

係ar, 係你眼中點會稀世
你喜歡係井底到做 你既 高級鑑盾家
我點阻你?

盾勁唔勁,我就會拎d實質野出黎既

你連係你眼中廢盾既裝都未打過(又或者唔敢打) 都已經誇下海口

高級鑑盾家,你搵邊個聽你鳩up

佢又入黎一個咀炮十幾
真係冇朋友到咁

HeyHeiJar 發表於 15-9-18 06:41 PM
佢又入黎一個咀炮十幾
真係冇朋友到咁

點解我見到你比人屌但你可以面皮厚到扮睇唔到7.7?

智障出聲唔緊要,我唔會因為你冇腦就唔回你

但你呢d葡萄友,隻AC廢又賣唔出

鳩吹野除左笑你FF 滿足你自己重有咩討論空間

ann18191823 發表於 15-9-18 06:57 PM
點解我見到你比人屌但你可以面皮厚到扮睇唔到7.7?

智障出聲唔緊要,我唔會因為你冇腦就唔回你

我Ac廢又賣唔出?你搞事咩 我咩Ac姐
我係莆萄你呀
說好的有人高價收你Ac
我莆萄你ff左一年放唔出
自high係唔同D既

我唔同你個廢青啦
我要上堂又剩
你就2000fun1打10打飛機
訓撚醒未姐 so sad
你fd呢?wts group呢? 得你一個好悶

HeyHeiJar 發表於 15-9-18 07:20 PM
我Ac廢又賣唔出?你搞事咩 我咩Ac姐
我係莆萄你呀
說好的有人高價收你Ac

葡萄 同 莆萄 都未分得清
你又真係幾需要去上堂既
不過唔知昆狗進修班會5會有 中文科呢
廢青冇書讀走去聲稱上堂

你d terms 顯得你詞窮ar 陰公豬
乜L 說好的有人高價收你Ac
呢個 terms  已經係我賣緊92+72 既時候講la
你呢架重講緊  查實你有冇用腦
92+72 價錢賣得好 我留番黎再玩95+72
你奈我咩何?

睇見你將詞彙打飛機,fd,wts group 組埋一齊
我實在替你老母養活你咁多年感到有d 可悲

你唔好將你既可悲既人生故事反映出黎再FF落人地到先得架

你自己想打飛機米出聲
你冇fd , 冇人add你 wts group 我都冇計架 鬼叫你昆狗又傻hi咩

ann18191823 發表於 15-9-18 07:34 PM
葡萄 同 莆萄 都未分得清
你又真係幾需要去上堂既
不過唔知昆狗進修班會5會有 中文科呢

知唔知技窮冇野串到我要捉字失好可憐

做咩唔答下你猛戰A比放到未?

比dark狗打到入唔到P場上黎2000fun威威哦#1

ann18191823 發表於 15-9-18 06:33 PM
係ar, 係你眼中點會稀世
你喜歡係井底到做 你既 高級鑑盾家
我點阻你?

你啲裝圖死撚哂啊
我鑑JJ呀?
我係叫你po你9293啲相啊屌你
我真係r爆頭

ann18191823  我就真係r爆頭, 放左92+72 幾年叫我比番d相你. 井底蛙連相都未睇就叫喊住垃圾既旗號走黎鳩up so sad. 又要威又要頭盔  發表於 15-9-18 09:45 PM

垃圾滅絕6j狗+r 正系識打4章拎箱換錢

ann18191823  笑左, 風收好d先黎鳩up la 傻仔. 邊撚個會入 6J. 邊Basic 既 Info 都未知就黎做打手. 收收皮la  發表於 15-9-18 09:46 PM

HeyHeiJar 發表於 15-9-18 07:57 PM
知唔知技窮冇野串到我要捉字失好可憐

做咩唔答下你猛戰A比放到未?

技窮個個睇怕係你la 掛
我實在唔明d 廢青學咩人強調自己上堂
冇書讀又要話自己要上堂 但連字都未學好
d大話假到 我怕踢爆左你你又走去開個新2000fun AC

對住小學雞低智問題,我答你何妨?

我隻96男戰AC未放,SO?

我抽我帳號d雜物散放都已經賣防爆10s la

我理解唔到你想表達d咩? 我AC冇人要? 冇人要冇人岩我價 都未分得清

我睇怕你需要去K1 上堂

k1仔 我就答你問題la 你呢? 柒頭

比我笑鳩完你回d廢文 當冇回事

你不爽我有人幫手洗番好d評分
你不爽我有人幫手捉晒你d 垃圾2000fun AC出黎逐個負評
你不爽我以前PVP 收你皮
你不爽我以前2000fun 口戰收你皮
你不爽我以前套裝放得出,你賣極都賣唔出
你不爽我現時AC PVP 收你皮
你不爽我現時AC都已經 分批放緊既時候,你個帳號....

陰公豬

我真係對你呢啲傻狗好撚頭痛
想睇裝圖就井底
我幾撚時話你啲裝垃鳩圾???
我由頭到尾都係想睇裝圖
唔分人見人回帖就屌撚柒
你有被害妄想咪撚套入我到啦
係呀係呀,成撚個地球都屈撚柒你垃圾呀
有被害妄想就咪撚回應我啦
廢事我又想試圖話你「垃圾」就唔好啦
咁撚多FF我屈你垃圾不如你老老柒柒搵下圖比人欣賞下仲好啦

一句講撚哂,你認為我話緊你垃圾你鐘意啦
我都冇辦法阻止你FF我FF你垃圾
再阻止你屈我屈你垃圾

既然講到呢個份上
我講埋我認為靚既單P效盾既準則
冇SL冇A攻冇70攻防係我眼中同垃圾冇分別

睇撚死你一定屈我呢段係笑鳩你廢
我都唔會再回你,我冇興趣同你loop呢個問題
即係冇圖我冇興趣回你,你完全可以覺得你拗贏我

屌你老母個傻系滅絕下下回post都作文咁撚樣把鳩咩

你唔係以為自己打堆字海嚇撚到人呀嘛

你有料既三兩句就收人皮啦

你條傻西當初又話自己套裝幾撚勁出晒post等人挑你機咁

又話人地出價出到幾高幾高 仲好意思話"人地出價我就要放?"

我真係唔知放一樣野放足成年都放唔出係咩原因 369

睇住個傻仔滅絕2000fun咁多爹我諗住起佢真人

個時同佢面交佢又柒又淆低

我叫佢快D叫佢咪撚Check扮專業我喝佢一句

條友嚇到電話都跌埋起返身叫痴利根話sorry.

你2000fun咀炮有撚用咩?

你現實比社會歧視.垃圾仔

ann18191823  最你個殘廢老豆同豬系老母 帶晒家18代靈位一齊係我面前叫我放過你呢個畜生. 我輕輕1句:同我奶撚乾淨對鞋, 你地3個就好似見到幾10億係地咁衝埋黎  發表於 15-9-19 01:35 PM
ann18191823  玩作文ar? 傻hihi. 你係警局喊撚住口叫我比次機會你... 個時d鼻涕流撚到成塊地都係.. 我1腳踢撚開你 你重成隻死咁走埋黎求我和解.  發表於 15-9-19 01:32 PM

滅絕==好要面子。事實係放成年隻ac都未放得出,咩無人岩價--吊水魚炸掛
而家玩家唔多,仲去邊搵人上你當,d裝又唔是勁

icyin 發表於 15-9-18 10:37 PM
屌你老母個傻系滅絕下下回post都作文咁撚樣把鳩咩

你唔係以為自己打堆字海嚇撚到人呀嘛

屌你家都晒鳩氣la 孤兒仔

你冇料鳩吹冇point 講得幾句廢話就唔好將你自己啞撚左間表達出黎架

你咁撚垃圾 唔知原因其實有咩出奇wo

成鳩日FF自己15刺食晒攻防水加晒技 就以為自己盾猛人猛

打起上黎就脆卜卜,睇見你老豆老母都離棄你你連Nos都冇埋 你重有d咩?

ann18191823 發表於 15-9-19 01:30 PM
屌你家都晒鳩氣la 孤兒仔

你冇料鳩吹冇point 講得幾句廢話就唔好將你自己啞撚左間表達出黎架

你話你條友係咪傻豬

我串緊你個稀世ac放成年都放唔出呀

你成個comment無一句係反駁到呢樣野 7.7

你串我係孤兒仔做乜鳩 sosad

回個post串你無啦啦變左做孤兒仔 我都唔知講咩好

係咪我打幾粒字得罪左你 要殺我老豆老母 逼我做孤兒仔

我玩暗弓玩得勁唔勁就唔係我自己講既 起碼我唔會on9到賣花讚花香

要講打飛機邊個夠你勁呀 稀世劍裝 成地都係精啦 369

睇返你個神POST啦 http://www.2000fun.com/thread-5483030-1-1.html

BTW 半年前你條HD仔開全頻串我入唔到大學

我話我貼三大學生證同你賭防 你條傻豬縮左去邊??

回覆 ann18191823 的帖子

華俊狗放到帳換錢養JJ未

icyin 發表於 15-9-19 07:47 PM
你話你條友係咪傻豬

我串緊你個稀世ac放成年都放唔出呀

ee, 回咁多廢話既. 重諗住你有口叫人米打咁多字自己會幾句就講完

嘛. 你不嬲有口話冇口話自己,

廢青扮大學生都算la, 乜你覺得e架係反駁緊你架?

先唔講你d時間觀念會5會比正常人差一大截, 何來1年? 料都未收齊已經急住走出黎比人串

拎番個賣92+72 既時候既post 出黎代表d咩?明顯就係放完1輪再留番個ac黎玩? 又要你管?

個ac 我點放都唔到 你e個日日拎住老豆老母比你既贍養費既人管la

你固有既概念係曾經標題過話賣ac  就一定要賣得乾乾淨淨

呢位偽大學生, 你有強迫症就去睇醫生la  

BTW, 你話你唔會on9到賣花讚花香?  面皮厚撚到擋子彈la 我屌

全頻,拍片 都已經見唔少 你d選擇性失憶真係膠到1個極點

傻hihi 呢2個咩Post黎 (我都廢L事笑你乜效都齊走去打個冇上抗):
http://www.2000fun.com/thread-5557687-1-1.html
http://www.2000fun.com/thread-5556961-1-1.html

半年前我已經冇玩夢之淨係update 交易post

你d時間觀念 可以 sup 你FF 我同你賭  三大學生證 & 我縮左

屈人都要用腦架, 偽大生

你開口埋口都話人HD仔, 唔好將你老友 軟飯fan推去死先得架

夢之重有邊個唔知軟飯fan 就係你所講既HD仔

你死口話自己讀U, 放張相上黎P相既邊個知?!

係要人信你既就面交拎張野出黎

全部人都插同一個人咁應該佢人品都幾有問題

ann18191823 發表於 15-9-20 02:54 AM
ee, 回咁多廢話既. 重諗住你有口叫人米打咁多字自己會幾句就講完

嘛. 你不嬲有口話冇口話自己,  ...

我都無公開賣ac 點樣賣花讚花香呀

你呢d低等教育既人除左無理咁抵毀人之外都無咩攻擊性

咩廢青呀 偽大學生呀 孤兒仔呀 你真係以為呢d無厘頭既攻擊有用?

宜家重點係恥笑緊你自稱稀世劍裝 但係放成年都放唔出呀

拎住套廢裝扮上菜吊高價賣 369

有無人肯比錢買就最實際既 係勁既一早放左啦

洗好似你咁推成年post都只係放到張海戰?

不過講真 放ac放足成年都未放到 我又真係未見過有人好似你咁柒

你夠厚面皮拎住廢裝自稱稀世劍裝

吹到自己幾多買家放左幾多防既雜物又有咩咁出奇

做返d實際野啦

開口埋口偽大學生 我同你賭1set防爆囉好無

錢就最撚實際既 你咁有信心我係無料扮4條咪即管挑機 369

我2KF username同學生證上面個名就有關聯既

到時我prove埋有咩關聯 再貼住label寫住「滅絕走數死全家」

對埋電腦開住呢個post黎影 夠說服力未? 你玩唔玩得起呀 7.7

加陣仲有乜撚野好挑機
呢個係女又假仔又假性別都係假既年代
唔通你呢頭問人借咩證咩證
佢個頭左右手開人仔自密問價收AC
邊個分得到,邊個又吹得漲,哂氣
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:03 PM , Processed in 0.042364 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存