2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1  

icyin 發表於 15-9-20 07:23 AM
我都無公開賣ac 點樣賣花讚花香呀

你呢d低等教育既人除左無理咁抵毀人之外都無咩攻擊性

你覺得比人踢爆你偽大生,廢青 係對你冇乜用米冇用  

你面皮厚到擋子彈, 口裡說一套,心裡想一套. 邊個知

宜家重點係恥笑緊你話自己大學生, 但d 談吐已經出賣左你

稀世劍裝個Post 賣緊乜野?? 賣緊92+72 ar 柒頭

乜我呢架重賣緊92+72咩   何況你文盲的話就唔好扮有料la

米講左lo, 我賣野賣幾耐,點賣法 要到你管架?

老實講: 成日話人放ac未放到, 同我肯唔肯用我唔接受既價錢賣出去 你重未分得清

你想話做實際野?? 咁點解你得講字?

屈我半年前話同你賭防 賭你張爛鬼學生證?

比我恥笑你一輪就轉話題 話開你個柒頭 Ip Chun Yin 名?

借d e就當冇回事 ? 傻hi文盲,上個回復米答左你

你d 369廢青冇料扮4條 你拎張人地張學生證黎P圖邊個唔識

簡單既photoshop 呢架中3都識la

我叫你係要人信你大學生叫你 面交拎張野出黎

點解你扮睇唔到?   Of coz... 身有屎嘛,我明既

BTW 你成日 loop住個話題話串緊我個ac賣唔出

咁中意講錢,你同唔同我賭下超過20個買家搵過我 (game信/wtsapp)

我reject人 竟然理解為 冇人問津  

賭就賭真錢la, 少少地 10S防折現 $4000 如何?

嘛, 我都已經預見d柒頭 縮沙話我改圖 自制record

ann18191823 發表於 15-9-20 01:30 PM

你面皮厚到擋子彈, 口裡說一套,心裡想 ...

同你9up真係晒氣

你鐘意賭錢呀嘛

好呀 $4000 科大圖書館等 點睇

你自己話同我賭$4000呀 多謝定你個老西先

到時我兜口兜面比我張學生證你同我個樣慢慢對

我睇下你條傻豬仲有咩好拗

想大鳩我? 369

我理撚得你條垃圾賣唔賣得出ac

你宜家講到明面交同我賭

我驚都未撚驚過呀

賭條撚咩 睇下傻西滅絕 隻揪 賭400蚊都走數 片又有 仲話賭4000

ann18191823  開Post 比我拎晒圖出黎之後, 就扮死狗啞撚左, 等個6J 柒Post沉左之後就扮冇野?  發表於 15-9-20 05:43 PM
ann18191823  係ar ,重有圖tim 睇見6J 成班同伴寵出晒黎比人企安明王嘛. 單挑用埋人地隻同伴同寵掛安全. 你估家下大P? 走我防爆1S 米算  發表於 15-9-20 05:42 PM

siuhei05 發表於 15-9-20 04:48 PM
賭條撚咩 睇下傻西滅絕 隻揪 賭400蚊都走數 片又有 仲話賭4000

係喎屌 差d唔記得

個陣係咪同浚話賭1set防爆隻秋

輸撚左之後走數 即刻潛水連game打字都唔敢 要縮係2000fun威威

ann18191823 發表於 15-9-20 01:30 PM

你面皮厚到擋子彈, 口裡說一套,心裡想 ...

話你好撚慘真係好撚慘

一年前柒撚到呢家

你話你wts吹人有人幫你

但係所有人係會20秒就一比個評語

咁撚齊心排隊比?

定你跟本冇朋友要自己洗.

P場入去比人屌打翻出黎

上2000fun放野都比人屌冇人幫

你自已咀炮有撚用咩廢青哥

0說服力

icyin 發表於 15-9-20 04:30 PM
同你9up真係晒氣

你鐘意賭錢呀嘛

識唔識睇字?

你同唔同我賭下超過20個買家搵過我 (game信/wtsapp)

你鳩縮都唔好走去轉話題la  

一句淆底唔敢賭我唔會逼你d 廢青賭架

開頭就大大聲話想串鳩我個ac賣唔出

問到你賭5賭就同我講 "理撚得你條垃圾賣唔賣得出ac"

縮沙都搵個好d既藉口la 科大生?

未撚驚過就面交出黎寫番協議書 賭我有冇20個以上買家搵我la

咁撚大隻紅字最後都唔敢答我 ""

HeyHeiJar 發表於 15-9-20 05:21 PM
話你好撚慘真係好撚慘

一年前柒撚到呢家

其實你講野冇腦就講小d , 米唔洗咁柒

你做洗人評分個個 反問 人地d 評分 20秒就一比個評語

你係想見我班fd 我5介意出黎面交會下你條智障仔

你做網英做耐左? 帳號呢d野 你話1個人定N個人都好

你都扮傻死口話我1個人洗架啦, 369

唔好成日將你冇fd 自己d 2000fun 帳號比人ban 呢d咁on9既事情放落我身上 ok?

要講慘, 點都唔及你
你不爽我有人幫手洗番好d評分
你不爽我有人幫手捉晒你d 垃圾2000fun AC出黎逐個負評
你不爽我以前PVP 收你皮
你不爽我以前2000fun 口戰收你皮
你不爽我以前套裝放得出,你賣極都賣唔出
你不爽我現時AC PVP 收你皮
你不爽我現時AC都已經 分批放緊既時候,你個帳號....

玩game 玩到2000fun 同game 帳號臭到 唔可以公開
比人發現就要即刻賣ac 收過第2隻再玩
另類樂趣? 恕我未能理解廢青既樂趣

ann18191823 發表於 15-9-20 05:41 PM
識唔識睇字?

你同唔同我賭下超過20個買家搵過我 (game信/wtsapp)

你都on9 你要我同你賭既野根本同我攻擊你既無關係

我笑緊你放ac放成年都放唔出呀

我幾時話過無人搵過你傾收ac?

我是撚但出$100買你ac全包又叫一個人呀?

相反 我要你同我賭既野就係你攻擊我既野

你開口埋口偽大學生呀嘛

咪賭下我係唔係真係大學生囉

無啦啦要人同你賭d無關係既野兇人轉移視線有撚用咩

不如你同我賭$40000 賭下我有無100cm高呀 369

icyin 發表於 15-9-20 07:44 PM
你都on9 你要我同你賭既野根本同我攻擊你既無關係

我笑緊你放ac放成年都放唔出呀

傻hihi 你前言不對後語

你想串我放ac放成年都放唔出

你條on9仔又唔睇下 以前賣緊乜呢架賣緊乜

時間觀念錯撚到七彩都算la

"放唔出" 呢3隻中文字 咁簡單, 1個聲稱科大既廢青都可以將 "唔接受該價格" 2樣混淆

屌你老母 你個d 垃圾帳號冇人問津米叫放唔出
冇人問價,冇人add,冇人出價  又何來放?
你d 回復水平係就係好似高 利利是是 個d昆狗少少既
但你厚住面皮想話個ac "放唔出" 但又淆底唔撚敢賭
我真係笑撚到肚痛... 乜家下科大會收d 中文水平咁差既人架

你一味撩我賭你係米大學生
重屈我半年前話同你賭
事實上係你自己回文聲稱自己科大
我需要去賭你既身份黎証明你係米廢青?
網絡上冇圖冇真相是常識吧

叫你真人面交拎出黎防P圖就咁多藉口 叫人係科大圖書館等
咁我話我讀麻省理工 係學校宿舍等你黎對身份証 你係米搭飛機黎搵我?

成日話人轉移視線
最轉移視線個個米你lo 369
呢個Post 係條on9仔同你一鳩樣都係想話我 "放唔出"姐
你係同意個 on9利利是是 點解你鳩縮唔同我賭

我是撚但出$100買你ac全包又叫一個人呀?

認真望埋下半段就重好笑,點解你條柒頭成日自打咀巴
係ar , 是撚但出$100買我ac全包 都係叫出價
咁係米要放ar 柒頭? 個價唔乎合我期望米say no
屌你老母 我有必要為左滿足你(期望)而走去放ac?
舉呢個例子就姐係深知 "唔岩價米唔放"
又何來叫"放唔出"

雖然你d 15刺,弓ac,裝 真係幾垃圾既
但 我出1蚊 game$ 同你收 你賣唔賣?
你唔賣ar? 你個d叫 放唔出? 7.7

話左個on9滅絕嫁啦 又話面交賭4000蚊學生證 呢個就有得作證 你要賭你ac有人欣賞 唔該你搵晒20個人出黎 證明真既

ann18191823  再講, 你班on9玩得起 就唔會走數PVP 個1S防la 比人cap晒圖明王台上寵當冇野? 笑撚死人  發表於 15-9-20 08:27 PM
ann18191823  你想做炮灰,唔緊要. 但你睇文 睇得足d 先黎做打手la 傻hihi 人地撩我賭$400學生證, 我撩佢賭$4000 有冇人收ac ar 369  發表於 15-9-20 08:25 PM

siuhei05 發表於 15-9-20 08:13 PM
話左個on9滅絕嫁啦 又話面交賭4000蚊學生證 呢個就有得作證 你要賭你ac有人欣賞 唔該你搵晒20個人出黎 證明 ...

個AC有人欣賞但係無人收=哂氣

ann18191823 發表於 15-9-20 08:07 PM

我隻月影晴5月放個陣 係交易區一個post都無開過

高質ac唔洗自己放都有人自動出高價收啦

似你隻傻西咩 推post推成年仲係咁撚樣

你唔接受人地出個個價咪姐係放唔出囉

放唔放得出只係得一個定義

買家出價 賣家接受 收完錢之後比貨人就叫放得出

講咁多人搵你收ac托咩

我串鳩緊你個結果呀

你同我講你個過程幾好幾好有撚用咩 放得出咩? 369

至於證明我係唔係大學生

我話貼label對住2kf影你又話唔得

我話出黎科大我比張學生證你對住我個樣慢慢J又話唔得

講自己咩野MIT有撚用咩

打篇長文既潛台詞咪又係淆底

你估你9UP作篇長文有人會覺得你好有說服力咩

廢唔廢青就好主觀 無話賭唔賭

係唔係大學生就好客觀 我有足夠證明只係你唔敢面對現實

Ac放唔放得出都係好客觀 直到呢一刻你仲放緊就姐係放唔出

你ac多人出價多人同你傾 wfc

siuhei05 發表於 15-9-20 08:13 PM
話左個on9滅絕嫁啦 又話面交賭4000蚊學生證 呢個就有得作證 你要賭你ac有人欣賞 唔該你搵晒20個人出黎 證明 ...

條柒頭d邏輯真係錯撚晒

放唔放得出同有無人出價都分唔清

我串緊你隻人放唔出呀

你同我講好多人出價又點呀

多人出價咪又係放唔出

完全反擊唔到放唔出呢個指控 369

icyin 發表於 15-9-20 08:29 PM
條柒頭d邏輯真係錯撚晒

放唔放得出同有無人出價都分唔清

屌你老母 你睇下佢fd ha__重玩 都話佢隻人垃圾 唔收 陰9公

ann18191823 發表於 15-9-20 08:07 PM

一句講晒
你放得出ac未
講咁多咪又係放唔出

咁多人回華俊哥
佢要逐一作文回
最小100字

我話佢ac放唔出

佢叫我同佢賭$4000 有無人收

有人收你晨早放撚左啦

有人出價唔代表你放得出呀

你放唔出又何來有人收呀

有人收你仲洗撚係2KF推post咩 7.7

icyin 發表於 15-9-20 08:45 PM
我話佢ac放唔出

賣左啦 賣左成年 賣左隻咒

siuhei05 發表於 15-9-20 09:09 PM
賣左啦 賣左成年 賣左隻咒

留名睇佢頭搖又尾擺

一陣話放得出隻咒 你班廢青唔好嘈
已有 1 人評分Good 收起 理由
醉曖金毛 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

icyin 發表於 15-9-20 08:45 PM
我話佢ac放唔出

20個以上ws問佢價呀
問你怕未
要叫20個朋友幫幫手

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:55 PM , Processed in 0.038764 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存