2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1  

到底92+72既盾係點

25號 發表於 15-9-21 02:28 AM
到底92+72既盾係點

好似係5x攻防雙A-SL

好似連基攻同爆傷都無

連埋把弩好似齊5個SL

套裝高SL但係講力度只係普通野

如果真係勁又點會有咁撚多人串佢

帶下頭盔先 成年前既廢裝唔記得好正常

一陣唔好又話賭佢把92劍有無咩效咩效咁

ann18191823  比1件你唔記得咩效但又強調係普通野,廢裝既9293打撚到你隻弓ac 鳩縮然後係全頻吠吠吠, 結果全頻又收埋皮 發晒爛炸既往事, 比著我都唔提出黎la =[  發表於 15-9-21 09:40 PM
ann18191823  笑死我咩 識得搵番我9293既pvp post , 唔識用番相同功能去搵張相. 唔記得但又要強調係普通野, 廢裝 你可唔可以米咁傻hi  發表於 15-9-21 09:37 PM

icyin 發表於 15-9-21 06:13 PM
好似係5x攻防雙A-SL

好似連基攻同爆傷都無

佢9293時代件負效甲以為自己好好打個post話自己ac好多人出高價收

今日仆你個街又話人地出唔岩佢心水價唔放

又話有人高收.但高收都唔岩佢心水價.咁我估佢心水價一鳩天文數字

Nos市場好細炸.放得貴咪唔收囉

佢唔係以為出1000個post,10000個post之後有人膠價收呀.

個廢青滅絕睇自己Ac咁重,到Nos GG個人佢個D筆收唔到會唔會跳樓.

我地一個一人一句都夠個傻仔有排回啦

睇佢兜.

ann18191823  柒頭,有必要再特登quote 你段廢話? 9293時代 賣左幾年, 收風都收好d 組織下你up緊乜la 盲撚  發表於 15-9-21 09:35 PM

HeyHeiJar 發表於 15-9-21 06:56 PM
佢9293時代件負效甲以為自己好好打個post話自己ac好多人出高價收

今日仆你個街又話人地出唔岩佢心水價唔 ...

平時秒速打千字文兇鳩人既滅絕

宜家竟然仲未回post

唔知係咪太多人屌到佢應一應 唔識兜

一陣人地又話邊似得我地班廢青咁日日上2KF架啦

諗到點樣作一篇半篇廢文咪秒回囉

諗唔到點樣作咁多篇還擊返咁多條友 咪扮大忙人唔得閒上2KF

係game柒完唔敢on nos 要轉戰2KF

2KF都比人圍屌到成隻過街老鼠咁 仲可以去邊

icyin 發表於 15-9-21 08:30 PM
平時秒速打千字文兇鳩人既滅絕

宜家竟然仲未回post

你唔洗番學既, 日日縮係屋企食你份贍養
你緊係得閒回Post la 369
game 串撚到你收皮做啞狗
2kfun 叫你賭防 又縮沙
我都未得閒睇你回我d乜鳩廢話, 但唔洗望都知你淆底唔敢賭

一邊響住旗號話我AC放唔出,冇人收
一邊就搵埋晒d 講唔通既藉口死頂

果然善用面皮厚呢個能力

ann18191823 發表於 15-9-21 09:34 PM

你個軟飯王 洗返工? 講經咩7頭 打到佢隻弓點? 點都勁過你條垃圾啦

ann18191823 發表於 15-9-21 09:34 PM

"你唔洗番學既, 日日縮係屋企食你份贍養
2kfun 叫你賭防 又縮沙
我都未得閒睇你回我d乜鳩廢話, 但唔洗望都知你淆底唔敢賭

一邊響住旗號話我AC放唔出,冇人收
一邊就搵埋晒d 講唔通既藉口死頂

果然善用面皮厚呢個能力"

我屌你老母啦

Post都未睇就話人淆底死頂

真係估唔到你死撐到用咁撚樣既借口回post

笑撚死人咩屌你

咪成個傻系咁係到點評啦

你有point既洗撚驚逐個逐個回呀?

Ac都未放得出就話有人收

你搵到20個人比錢收你1個ac成交埋我成碌柒切比你呀 $4000?

一路推post放ac 一路話放得出搵到20個買家

你老母係咪生少左個腦比你呀

你知唔知自己講緊乜鳩呀?

有1個買家收左你ac都唔洗放啦 宜家吹到有20個人收左你ac呀?

回覆 ann18191823 的帖子

咁又係
做埋晒啲低下層員工日撚日受客人氣受老細氣
我係你咁撚慘既話我都想個ac賣得好d既
拿你好撚辛苦架 又要番工又要食飯又要養女

明既係人都想一朝飛達
我理解你既天方夜譚既...
我都好撚認同你係9293第一戰55555 實係你啦負效甲賣5s

我明白你架啦 唔洗再解釋唔好回覆我兜呀我知架啦你要養女丫嘛
要放皮幾兩皮先滿意丫嘛 明既明既 有邊個唔中意錢姐
唔好覆呀 千其唔好覆我啊我唔想有隻動物係到吠

講咁多廢話咪又係放唔出ac

icyin 發表於 15-9-20 08:25 PM
我隻月影晴5月放個陣 係交易區一個post都無開過

高質ac唔洗自己放都有人自動出高價收啦

垃圾ac 就話 自己高質ac 厚面皮都算la

自己族人圍內轉下手, d 公廁ac多到數唔晒

你緊係唔洗放, 放完唔係圍內既都冇人要 你除左繼續附係細細粒到做寄生之外

重有咩用

放唔放得出只係得一個定義

買家出價 賣家接受 收完錢之後比貨人就叫放得出

唔接受 就叫放唔出

說到底 你柒夠未姐. 中文差到都唔知lv1 有冇重學人講自己科大生

你點兜都兜唔到ar 柒頭 , 個例子你自己舉架

你回我一大段千字文 真係 成鳩日自打咀巴

睇晒成篇都未見到你敢正面答問題

呢個Post 係條on9仔同你一鳩樣都係想話我 "放唔出"姐
你係同意個 on9利利是是 點解你鳩縮唔同我賭

雖然你d 15刺,弓ac,裝 真係幾垃圾既
但 我出1蚊 game$ 同你收 你賣唔賣?
你唔賣ar? 你個d叫 放唔出? 7.7

真正既放唔出係好似你d垃圾ac 永遠只能變做
圍內用既公廁AC,低價/正價/高價 拎出去放都冇人問津 先叫 放唔出 369

大大聲係到吠人"放唔出"
背地裡 死雞撐飯蓋要否定 "放唔出" 既定義

ann18191823 發表於 15-9-21 10:08 PM
垃圾ac 就話 自己高質ac 厚面皮都算la

自己族人圍內轉下手, d 公廁ac多到數唔晒

我中文level幾 係唔係大學生 我無興趣同你9UP

我連學生證都唔介意比你睇 係你自己唔願面對

你淆撚到咁仲有咩好講

對住你d垃圾回覆我只係得一條問題問你

你唔接受人地出個價錢咪姐係無人肯出你想個價收你隻ac囉

無人肯真金白銀比錢你咪姐係放唔出囉

從來都無交易過 唔係放唔出係乜撚野呀?

大拿拿38000都有人拎黎收ac
點解滅絕冇人收?因為唔值囉

縮返埋啦 軟飯王

icyin 發表於 15-9-21 09:59 PM
"你唔洗番學既, 日日縮係屋企食你份贍養

陰公豬,, 廢青比人串撚到要用大紅字黎 + 千字文la ?

我e架回你la 呢個回復,已經睇完晒你d廢話啦

結果? 米又係淆底 死兜爛兜個 "放唔出" 既定義

屌你老母,問你賭唔賭,你就淆底

我唔接受個價就叫放唔出? 米引人笑la 偽大生

呢個垃圾Post 4頁la, 4頁都係唔敢正面答我賭唔賭

定係你覺得繼續死撐落去 就可以扮傻

on9仔,你係都堅稱我帳號"放唔出" ,但又唔敢承認我個帳號 "冇人要"

我為左配合你個廢青

我呢架只問你:

你賭唔賭我帳號 "放得出" ?  :)

照價10S防爆折現$4000, 收我ac個個 我會面交形式約埋你出黎 比你三口六面咁睇住賣ac 之後收埋你個$4000

傻hihi,問你賭唔賭有買家有興趣收我ac 就係鳩up咩20個買家我就要賣

e架 我開既條件 符撚合埋你既說話 "放得出"

我睇你米又係淆底,學人用大紅字之前唔好縮先得架

ann18191823 發表於 15-9-21 10:19 PM
陰公豬,, 廢青比人串撚到要用大紅字黎 + 千字文la ?

我e架回你la 呢個回復,已經睇完晒你d ...

你柒夠未呀

我由頭到尾都係話你隻ac放唔出

做乜撚野偷換左概念變左無人要

知道自己放唔出兜唔撚到要屈我話你無人要呀?

你ac我都要呀 $20放唔放?

回覆 icyin 的帖子

你唔係嘛, 咁後生
font7 紅色 粗體 既大字都可以眼殘?
你鳩up左4頁 話我 "放唔出"

我e架同你賭我個帳號"放得出"

符合晒你既說法

你話我e架 講冇人要 ?

你識唔識睇字架. 偽大生

定係扮睇唔到ar? 洗唔洗cap 圖比你睇番你自己d留言 講左N次 話"放唔出" la

連你真人fd都串你ac廢 一個軟飯王 學人講返工? 廢青打冰島 話人冇書讀?

ann18191823 發表於 15-9-21 10:33 PM
回覆 icyin 的帖子

你唔係嘛, 咁後生

我話你個垃圾放到宜家都未放得出呀

宜家放左未呀???

我前幾日開始笑你放唔出

你到宜家都未放得出

我當你聽日放得出都唔撚關我事啦 7.7

我宜家係話你隻垃圾放唔出呀

係我宜家回post呢一刻你隻垃圾都係放唔出呀

點撚樣呀 有無野講 369

icyin 發表於 15-9-21 10:36 PM
我話你個垃圾放到宜家都未放得出呀

宜家放左未呀???

米鳩縮la,你實牙實齒話我"放唔出"

"想"串我放成年放唔出嘛 ,先唔講你時間觀念有問題

你響口話我"放唔出" ,但你唔肯答我 你賭我"放唔出" ?

問我e架放左未? 放左又點會有得賭ar on9仔

你肯賭既, 開賭之後米知我放唔放得出

你可唔可以柒小陣

放左就連賭既條件都唔成立la  屌你老母咁傻hi都咁有自信扮科大生?

ann18191823 發表於 15-9-21 10:42 PM
米鳩縮la,你實牙實齒話我"放唔出"

"想"串我放成年放唔出嘛 ,先唔講你時間觀念有問題

收嗲啦軟飯王 一個走數狗 敢同人講賭? 人地味話面交賭學生證囉 你縮去邊? 又話人唔敢出 出你又淆 叫你條女請假 同禁定4000蚊比你找數啦

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:14 PM , Processed in 0.038317 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存