2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 有了電話號碼~WHATAPP開場白!!求幫助 有其他問題既 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

有了電話號碼~WHATAPP開場白!!求幫助 有其他問題既

我同佢識左有2年了。同事關係

我本人好怕醜既。
男女之間我轉數好慢,成舊木咁
同埋我個樣比人有點認真同嚴肅掛 (朋友講既)
有左電話,但係又唔知第一句講咩好~
她好少上WHATAPP既。我見過 可以有3日唔ONLINE   可能佢係玩WECHAT 但係我沒
識左2年,無拿拿WHATAPP佢會唔會好怪。

下面係字海  大家得閒可以幫我分析一下

我有一次借機問了她, 同男朋友出街玩呀? 她算係笑住答(多事啦你)

星期六放工前我問佢去邊度玩呀! 佢答(唔話我知)。當日我前後問左3次 同一個答案

有時我唔理佢,佢又同我係度玩。(我又轉數慢,呆呆地咁)

到我同佢玩,佢又無可無不可咁...沒咩反應...  (可能我睇唔出)

我有一日工作上善意地激左佢一下。她應該係有笑咁講 好想打我一拳。 我個心果時除左諗到比你打一野 沒問題
咁比我錫番淡先。   但係我講左句唔好打我,,,我會好驚。 我都唔知點解我會咁講。過左果陣我真係想一駕車撞死自己算了!

又有一日~ 外賣到左  分2批人比錢既 因為分左2次叫  
她叫我行出去比錢~我話吓我比左成一百蚊出黎都未找錢,重要我比錢.....
跟住佢話你個邊唔夠錢(有人未比錢) 跟住我都唔記得佢講D咩   最後她講好似 咁你請埋我 咪唔洗找錢
LO....果時我又撞聾,聽錯野(佢講野有時真係好細聲) (我幻聽)我聽到她話請佢食飯!我個心有幾百萬隻鹿撞黎撞去。
都唔知講咩,我個樣應該係傻笑咁講好呀。我都唔記得自己答咩。      

有次我講笑,佢唔知真係開心到傻左    打左我一下心口!
又有一次佢   工作上既野  佢又抓住我隻手!   (果個情況完全唔洗抓住我隻手既) *果陣我開心左成日* 完全係LUCKY DAY~

其實最後我想知  佢對我有沒少少FEEL~~~幫忙分析下

.

玩過星曲WEB

一個一個點同師兄解答

Q&A
Q:其實女方ON唔ON WHATSAPP你可以先唔理,可能真係無人搵佢/佢無咩事要搵人,唔用亦無話咩咁出奇
A:【建議師兄行左第一步先,你地既然係公司都有傾有講,先唔講男女朋友,至少人地唔介意同你做朋友先】

Q:其實女方對自己有無FEEL
A:【是咁的,呢方面真係得你自己知,如果師兄你真係無咩信心,咪同佢先由同事發展成朋友,如果我無發雞盲,估計師兄係未係女方私人時間同佢出過街,我指既係約佢單獨去食下飯去下OP之類,而唔係成班同事去唱K BBQ果D】

最後,小弟認為師兄又何必理咁多佢對你有無FEEL,唔通佢而加對你無FEEL你就放棄,鍾意一個人我估計唔會係咁膚淺,而加無唔代表之後都無,
如果師兄真係諗清楚你對女方既感覺,都係果句其實可以由朋友開始先既姐,唔係下下一講就男女朋友,如果你係咁深急,我係女方都覺得你想食人地隻豬啦-.-"

蒂夫一  上海丝足上门按摩,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[/b   發表於 16-10-9 06:53 PM

加油喇~~師兄~~~
追到手記得黎分享啵Z~

留上都教左你好多野,誠心就得

直接HI佢啦,鋪排甘多野有機會係哂氣

愛就是要大膽說。
有時候不想說或說不出口,日子過了就過了,有些事也會跟隨著淡了

:ro03:
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:39 PM , Processed in 0.059125 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存