2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 【《九陰真經手機版》招募新八大門派女掌門代言人!】 ...
go

[閒聊討論] 【《九陰真經手機版》招募新八大門派女掌門代言人!】

忍影世界

【《九陰真經手機版》招募新八大門派女掌門代言人!】
★特報!《九陰真經手機版》即將推出,更傳言武林寶典「九陰真經」即將重現江湖!八大門派原掌門聽到有關消息均決定閉關修練,準備大戰!然而,群龍無首,各門派均需要一位全新代掌門,統領弟子!
▶因此官方現宣佈緊急招募八大門派玩家掌門人,匡正武林!不論你是美麗、可愛還是清純動人,只要你自問熱愛《九陰真經》就能參加今次活動,勝出的玩家除了能獲得豐富的虛擬獎品外,更能擔任《九陰真經手機版》遊戲代言人,負責遊戲的宣傳工作! 如果你也想擁有不一樣的人生,甚至邁向星光大道,那就千萬不能錯過今次機會了!
報名郵件:promotion@gameone.com
報名時間:11月10日(四) 至 11月22日(日) 23:59
報名格式:
‧遊戲帳號(電腦版):
‧角色名稱(電腦版):
‧Facebook:
‧聯絡電話:
‧個人姓名:
‧自我簡介:
‧年齡:
‧附件近照五張:
*所有相片必須清晰看到參賽者容貌,如有《九陰真經電腦版》遊戲帳號和角色名稱請提供!
======================
活動獎勵:可選擇以下其中一份獎勵
第一名:
獎勵一:《九陰真經電腦版》100000 GO點數、隱紋衫.魘風物志*1、野球拳第九層全套
獎勵二:《九陰真經手機版》100000 GO點數、10000黃金、流雲衫風物志*1
第二名:可選擇以下其中一份獎勵
獎勵一:《九陰真經電腦版》隱紋衫.魘風物志*1、野球拳第八層全套
獎勵二:《九陰真經手機版》10000黃金、流雲衫風物志*1
第三名:可選擇以下其中一份獎勵
獎勵一:《九陰真經電腦版》隱紋衫.魘風物志*1、野球拳第七層全套
獎勵二:《九陰真經手機版》5000黃金、流雲衫風物志*1
第四至八名:可選擇以下其中一份獎勵
獎勵一:《九陰真經電腦版》隱紋衫.魘風物志*1
獎勵二:《九陰真經手機版》流雲衫風物志*1
*第一名勝出者有機會獲得玩家代言人合約一份!
*入圍玩家可選擇以下其中一份獎勵
獎勵一:《九陰真經電腦版》名俊90天
獎勵二:《九陰真經手機版》蛟鱗衣風物志*1
======================
給《九陰真經手機版》專頁一個Like,第一手遊戲、FB活動獎勵即可擁有!!

唔知有冇人會報呢?

收皮啦......

Gameone 算醒目用自己go點搵代言慳番一筆,可想言知  go點可以無限量供應,比hkd真係無得比,虛擬嘅野值條毛,等你班傻仔仲為左世王打到人性盡露賣友求榮,爾虞我詐,人地第1名嘅獎同其他名次真係差天共地,第一名真係 瞬間變夜玉級土豪,不過代價係拋過身出黎做,女人後生嘅本錢就係呢樣,入面嘅靚女仲駛乜日日等運到搵男人等人養,依度咪有條易行嘅捷徑,gameone買起你,10萬go點幾多黃金同錠自己諗下,玩到汁game都有排玩,可惜人地搵女仔都唔搵男仔啦,就算李連杰做代言你班友都無份,歧視我地男仔咩,更莫講game入面嘅人妖,等價交換呀,為左隻game你可以去到幾盡 (p.s 第1名嘅獎品的確幾吸引)對班細佬黎講細路女參唔參加得架

g1 手遊 半年之後有人玩先算

吱吱參加一定攞第一,到時改名武則吱,殺盡邪膠姣,稱霸九陰

01. 擔任《九陰真經手機版》遊戲代言人: 會唔會有錢收~? 免費打工~?
02. 擁有不一樣的人生: 我估衰多過好~
03. 邁向星光大道: 係唔係有得做名星~.? 定係要陪老闆訓先可以上到位~?

咁不如參加香港小姐啦~ Gameone 間公司咁Q仆街, 入左都唔會有好野~

唔知九陰有邊條女敢去呢?轉頭出晒相又比人周圍貼圖又變雞變公廁,諗起都驚驚地
BTW禦影班娘娘係時候去展示下你地既實力,推倒收兵歷史

笑傲無雙 玩過星曲WEB

有閪人玩咩,隻天龍八部手機版個SERVER廢到仆街,唔洗2個月隻GAME都走勁多人
九陰仲撚食錢,仲搞埋D濕鳩活動,一入GAME就對住個十萬點+1萬金,搵鬼玩

你睇地gameone 幾識食,無睇錯,係要又美麗又清純又動人,真係有錢就大哂,無錢食下等野將就下啦,自問我地隻game邊度搵到依位極品,外人是但未玩過九陰都參加到啦但條件對未算太吸引,野味定山珍海味,睇你有無本事食。

笑傲無雙

要玩都玩台服,就係唔想比你地G1搵錢,吹咩?

我比較想知如果最後一條油都冇會點收科

花音淺 發表於 15-11-16 09:26 AM
我比較想知如果最後一條油都冇會點收科

咪同上次個動漫節武林大會一樣

已經唔存在啦

笑傲無雙

坐等G1汁粒
成班朋友決定左只要同G1有關既都唔會支持

wai005 發表於 15-11-11 09:09 AM
吱吱參加一定攞第一,到時改名武則吱,殺盡邪膠姣,稱霸九陰

認錯大哥OP

感觉很多人玩 待会去下载试试

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:49 PM , Processed in 0.033333 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存