2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 樂豆,艾爾官網靈異事件.......GM神回答
go

[疑難雜症] 樂豆,艾爾官網靈異事件.......GM神回答

這件事發生在2015年11月10日開始......去艾爾官網想下載一D遊戲來玩...點知只有一隻三國可以下載......其他遊戲下載都不能顯示網頁!!!!打電話去問GM.....GM話沒問題下載到.....可能你上網問題....但我的電腦可以正常上網...如果我上網有問題又點樣在你官網下載到三國啦...我試了用其他方法...數碼通....3C....香港寬頻一樣都係得三國可以下載.......不如GM你直接D同我講....這間公司得一個遊戲可以正常上下載總好............

感謝大大無私的分享
已有 1 人評分威望 收起 理由
幻~* -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

人地擺爛黎做 你都吹佢唔漲

連主程式都單唔撚到先要反台

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:38 PM , Processed in 0.033426 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存