2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 有麥OLG好玩架呢家?
樓主: 藍羽臣
go

[其他] 有麥OLG好玩架呢家?  

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 02:47 PM
疲唔係勞動力?疲係邊度睇架?

疲=疲勞值=勞動力
日服叫疲勞值--"叫慣左姐..

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 02:48 PM
哦,返咩工呀?我都返緊工的,今日都要返架本來,但係專登請假玩TERA,點知而家玩上古A_A ...

請假打機咁撚激....
如果唔係暑假出新GAME我唔會請假.

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 02:55 PM
請假打機咁撚激....
如果唔係暑假出新GAME我唔會請假.

一個人玩真係好悶......

笑傲無雙

個老船長又話我會識度班志同道合既同伴既?人呢?

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 03:08 PM
個老船長又話我會識度班志同道合既同伴既?人呢?

食屎啦.唔入公會單機無極限

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 03:11 PM
食屎啦.唔入公會單機無極限

我已經FEEL度好悶了~~

笑傲無雙

玩OLG為左咩呢?我開始思考呢個問題?為沖LV?為上榜?為情?為愛?呼朋喚友闖天下?

一時既激情唔代表永恆,睇住一個個好朋友黯然離世,啊唔係,係離去先岩,都差無幾啦,係隻GAME度再見唔度佢地,睇住隻GAME一日一日少人,買過既時裝,騎過既座騎,拎過既時武,陪到你最後既咪又係得呢D。

以前玩古龍果時,日日升LV都唔會悶,望住目標係咁沖,戰寵,座騎,一級級咁捱上去,得閒同公會D人吹下水,睇下公頻有咩事發生,嘈下嘈下又一日,到左後期丁不死神功丸大作戰,人人身上一百幾廿粒不死,任你殺,一招天外飛仙,一粒不死,睇下你飛先定我死先,公會戰日日係度爆人壇,派完一個臥底又一個臥底,不知幾刺激,無囉,到最後我一百九十一級,竟然打唔死個差成十級既低級槍手,刀不嬲都係神經刀黎,成日唔中人,仲要比佢秒番轉頭,我一直以黎既辛苦,到最後竟然不值一晒,果個朋友又話唔玩,呢個又話唔玩,雙重打擊之下我又唔玩,直到而家,我仲未搵番我以前果種激情。

究竟我玩OLG為左咩?

你地玩OLG又為左咩?

好似人生咁,空虛捕風,幾叻幾勁都好,一死左,唔玩就麥都無……好現實。

講左太多以前D野添,嗄,我諗我永遠都搵唔番失去左既情感架啦,真係要唱番首「年少無知」。

玩過星曲WEB

我鍾意玩MMO既原因係有得嘴炮.同埋PVP成就感.完.

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 04:02 PM
我鍾意玩MMO既原因係有得嘴炮.同埋PVP成就感.完.

玩過咩GAME咁呢?

被人殺的成就感?

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 04:05 PM
玩過咩GAME咁呢?

被人殺的成就感?

第一隻GAME係夢歷.有D唔記得名.ALTA代理9成玩過晒 由夢歷開始GC代理既全部玩過晒
基本上大作點都會玩一玩.始終都係傳統MMO好玩.而加D MMO簡化得太過份
我都未試過打件稀有妝可以1日搞掂.精靈果陣我都用左兩三日先搞到把金斧

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 04:10 PM
第一隻GAME係夢歷.有D唔記得名.ALTA代理9成玩過晒 由夢歷開始GC代理既全部玩過晒
基本上大作點都會玩一玩 ...

我反而唔鍾意打打殺殺,但係升咁高LV唔殺下人好似無咩作用咁,所以我鍾意玩城戰,公會戰咁,果時玩誅仙公會戰都幾好玩,都係成班人開紅係一個地方度大戰,我係唔鍾意打打下怪升緊LV無啦啦比人殺,死左無懲罰仲好D,如果死左會跌裝果D GAME都多數唔會玩,太過暴力,玩唔掂。

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 04:16 PM
我反而唔鍾意打打殺殺,但係升咁高LV唔殺下人好似無咩作用咁,所以我鍾意玩城戰,公會戰咁,果時玩誅仙公 ...

其實搞到無晒開紅都正常既.香港人壓力已經大.重要無啦啦俾人屌殺.係我都唔想玩
唔想俾人殺就只可以做殺人果個.<<<沉迷係呢到
而加果DMMO真係吹脹.開紅又無連PK場都無.
真係暈低

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 04:19 PM
其實搞到無晒開紅都正常既.香港人壓力已經大.重要無啦啦俾人屌殺.係我都唔想玩
唔想俾人殺就只可以做殺人 ...

邊由得個個做殺人果個架,正常黎講,有做殺人既=有被殺的,人人都做殺人果個就已經係公會戰或者城戰啦,係咪?

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 04:32 PM
邊由得個個做殺人果個架,正常黎講,有做殺人既=有被殺的,人人都做殺人果個就已經係公會戰或者城戰啦, ...

點都好.坐等下年傳奇7.0

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 04:32 PM
點都好.坐等下年傳奇7.0

下年?今年年尾好唔好呀,下年起碼要等到5月幾6月架啦啵。

今年隻星界都係等到7月先出/.\我會game荒到死的。

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 04:35 PM
下年?今年年尾好唔好呀,下年起碼要等到5月幾6月架啦啵。

今年隻星界都係等到7月先出/.\我會game荒到死 ...

年尾應該唔會出住.
我估佢新年會出一隻.果陣個個有利是錢

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 04:40 PM
年尾應該唔會出住.
我估佢新年會出一隻.果陣個個有利是錢

希望啦,最緊要係90%港服姐,我唔想再打書面語。

笑傲無雙

不過而家olg既趨勢,會唔會好似單機咁ps4果d咁呢,幾年先出隻大作呢?好似上古咁,仲未有台灣代理,香港人想玩只有同大陸人玩,邊岩傾架呢,d細作可能就會陰d陰d咁出,不過都少啦,你睇黎緊果d,救世者同黑色沙漠,邊有香港代理度,隻黑潮都係得台灣代理,而家香港唔會再代理埋d細作架啦我估。

玩過星曲WEB

藍羽臣 發表於 15-11-19 04:48 PM
不過而家olg既趨勢,會唔會好似單機咁ps4果d咁呢,幾年先出隻大作呢?好似上古咁,仲未有台灣代理,香港人 ...

傳奇D GAME ALTA一定會代理.
不過我都無期望.傳奇主打休閒
開紅呢家野唔會再有.
番工.有緣再傾

笑傲無雙

peppergroo 發表於 15-11-19 04:53 PM
傳奇D GAME ALTA一定會代理.
不過我都無期望.傳奇主打休閒
開紅呢家野唔會再有.

ok,拜拜,傳奇game我都幾鍾意其實,但係係唔鍾意佢q版風格姐。

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:17 PM , Processed in 0.032026 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存