2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 《九陰真經手機版》俠女掌門人選美大會即日開始! ...
樓主: 星夜緋雨
go

[港服] 《九陰真經手機版》俠女掌門人選美大會即日開始!

好嘢,原來係千雨bb做代言甘都好啲,個8個係千雨b b面前唔該彈埋一邊啦,山寨貨始終比唔上真美女嘅貨色,你班九陰狗 公見識到乜嘢先係正貨未啊,千雨bb個樣同氣質真係k.o.哂果8個,尤其金毛眼細同好重男人味果個啊。你班pk豬扒扮玉女,不過明眼人嘅眼睛係雪亮嘅,呢個森林甘大,我點會指在九陰班豬扒。gameone原來留有後著,無依8個一樣搵到千雨做代言,個8個豬扒用黎陪襯千雨姐,無果8件豬扒點會突顯到千雨嘅高質,睇黎我地真係跌哂眼鏡,睇死個活動搞唔成。低估左gameone嘅實力。

笑傲無雙

wai005 發表於 15-12-18 10:42 PM
睇你個衰樣咪又係打死一世工,唔死一世窮

我公司請CEO呀,駛唔駛過黎幫我打工呀?最多我俾幾百萬年薪你, ...

真係早d訓 全世界都係你 笑鳩死人

無雲 發表於 15-12-19 07:42 PM
真係早d訓 全世界都係你 笑鳩死人

我仲諗緊下年包養邊個港姐呀,窮撚

笑傲無雙

wai005 發表於 15-12-19 09:07 PM
我仲諗緊下年包養邊個港姐呀,窮撚

好似包養過好多咁 定係你會唔會一想下年 做植物人 咁咩夢都可以發

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:43 AM , Processed in 0.024280 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存