2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 魔獸世界 〗Nostalrius 60年代 萬人在線
go

[海外] 〖 魔獸世界 〗Nostalrius 60年代 萬人在線 [複製鏈接]

官網+開人 ->https://en.nostalrius.org/   仲有英文版主程式下載
仲有大陸文既主程式
https://drive.google.com/folderv ... E&usp=drive_web

2015年2月 開既國際sever

PING唔高 150-250PING
每晚萬人在線, 基本上每個地方都係人  
而且個SER超勁,成萬人都唔會疾,唔似得台服垃圾ser二三千人就疾下疾下
第一個暴雪官網認可既私服 <-只要唔收錢就唔會郁佢
同正服完全一樣
冇果d乜野雙倍經or n倍經 亦都冇D咩傳說神兵人人一把果d

60年代 40人副本 值得你挑戰
PVP衝軍階爆肝 男子漢既夢想

入面有兩個SER 一個舊既pvp ser mc bwl已開 預計3月底會開安琪拉開門任  會一直開落去直到60年代尾
之後官方好似話會開多個70LV SER 比玩家選擇留定去
去既可以轉移角色資料 唔去既留係舊到玩  
不過呢D後話
另一個新既PVE SER 好似就開bwl 唔好理,WOW唔玩PVP ser 算咩WOW 番去玩cooking mama啦

ser:Nostalrius begins PVP
種族:聯盟

小弟係twitch搵到個台灣公會,已經打通ZG

都唔洗擔心好似某M字頭得3千幾人既外國SER咁,唔群呢班香港人就冇得玩  
呢個SER 人數多過M字頭最少一倍  唔岩香港人又唔識英文仲有法國佬西班牙佬俄佬  
甚至大陸本身都好多人玩
用大陸D 搜尋器google ser名就搵到相關資料  人數都唔少 都上千人(每陣營)
所以唔會話埋唔到堆玩單機
平時都可以 /join china 去跟大陸人打副本 無論升LV副本定頂級副本都有人開  

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

想問你地公會名字係咩?
剛加入玩想入公會唷

有冇下載教學...唔係好識..!

忍影世界 笑傲無雙

= =可唔可以教下 點下載
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 04:48 PM , Processed in 0.026889 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存