2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一 ...
go

[閒聊討論] [當年今日經典重溫] [有圖] 上手滅絕13-15 一個自稱數一數二戰而敗績連場 眾叛親離 既天Ser神話級人物   [複製鏈接]

起源係上手滅絕(現2000fun ann18191823 fatbb520 )係2014年3月8日出左個Post
名為

[活動] 天Ser~95↓猛戰PVP對決.約戰.一見高下 (21/4更新PVP)
佢自稱自稱係傳9293中數一數二既戰士

上圖可見條友自稱好多人葡萄佢副裝仲自稱有買家收購Ac
繼而有人提出決鬥

結果收錄五次滅絕結果

數一數二戰自己承認輸左5場?
啊!?數一數二?你笑我中文0分?
你知唔知咩叫數一數二?

之後佢話數1數2只係吸引人既標題 所以輸100場都可以係數1數2

問佢佢話有幾個人睇岩佢個天價ac 自稱ac好搶手
結果放左半年2000fun+全頻冇人收
問咩事啦 佢話價唔岩
再三個月後淨係放左劍同弩  

你會好好奇問佢夠竟出咩價
佢92劍92弩散放叫價6K

9293全包叫價11K<全包只係多件93甲同+14低石火戰  盛惠你5000大洋
但要記住個同值既垃圾戰a市價不出2500

咁買賣你情我願 我唔怪你出天價
問題係驚死未比人屌過出過On9仔Post
自己好撚勁
超過1000個言圍
仍然立於不敗之地

其實我早前已征討過佢
但可惜我打唔爆佢面皮

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1  
http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5593201-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

本身我都唔想so佢
但係條友不停係2kfun求戰

只許州官放火 不許百姓點燈
見大學生就話人扮大學生
見人唔係大學生就笑人中文0分

其實自己係IVE讀FD

條友話我HeyHeiJar本人冇朋友比好多人針
咁我就而加整塊鏡比你

[疑難雜症]點解垃圾滅絕輸左咁多場仲話自己最強95下裝= =?

http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5493179-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

[閒聊討論] 一直話自己95下數一數二既9293戰滅絕哥 原來95劍泥
http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5529011-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5593201-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

[閒聊討論] .汁幾粒蛋糕就係到屌呢樣屌個樣.成個小學雞咁.一味係到自high..返屋企打j啦毒撚滅絕

http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5238196-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

[閒聊討論] 滅絕狗你入黎睇下你自己幾柒la唔該

http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5222875-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

[閒聊討論] 滅絕哥話自己柒頭呀,bbg

http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5529234-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

[閒聊討論] 滅絕哥95裝比9293打左幾場紅發爛炸話人9596裝
http://www.2000fun.com/forum-viewthread-tid-5529105-highlight-%E6%BB%85%E7%B5%95.html

你覺得我1隻AC賺好多錢? 1隻AC 10%都無啦

綠豆沙 發表於 16-3-26 12:27 AM

你2s防收隻ac返黎
3s幾返出去
到條友放ac你又用2s收返黎
你又再3s放出去
唔洗我同你計計數下話
前後值3s既ac你賺左2s
10%?
你當人on9仔?
你不如話你做義工?

綠豆沙 發表於 16-3-26 12:27 AM

呢個on9仔自己提子人就成日出d 廢文Post
認真就輸了
佢覺得自己昆既$ 唔夠你賺既多
精神病就會開始發作
你體諒下佢

ann18191823 發表於 16-3-26 12:48 AM
呢個on9仔自己提子人就成日出d 廢文Post
認真就輸了
佢覺得自己昆既$ 唔夠你賺既多

我想買你d技術
賣唔賣比我?

你係我見過最撚厚顏無恥既一個
日日打飛機洗好評
點先可以做到自我感覺良好?

HeyHeiJar 發表於 16-3-26 12:49 AM
我想買你d技術
賣唔賣比我?  

你日日打飛機洗我負評
洗輸左,呢架嬲豬?

ann18191823 發表於 16-3-26 01:17 AM
你日日打飛機洗我負評
洗輸左,呢架嬲豬?

何謂嬴同輸?
原來你視正負評係比賽
係啊
我好嬲

HeyHeiJar 發表於 16-3-26 01:51 AM
何謂嬴同輸?
原來你視正負評係比賽
係啊

我就覺得呢d 皮毛野黎
收左個昆狗皮,何等閒事
不過你d on9仔開番個坑出黎
我米順帶恥笑下你姐

ann18191823 發表於 16-3-26 02:16 AM
我就覺得呢d 皮毛野黎
收左個昆狗皮,何等閒事
不過你d on9仔開番個坑出黎

你真係活係自己世界
我自己都認我呃過人我都唔care人地點睇我
你比幾個負皮叫收左我皮
如果派你去打杖真係笑死朕

sck123  打「杖」 打「仗」  發表於 16-3-28 05:20 PM

HeyHeiJar 發表於 16-3-26 02:19 AM
你真係活係自己世界
我自己都認我呃過人我都唔care人地點睇我
你比幾個負皮叫收左我皮

冇既, 就係個幾個負評
你嬲豬到想黎洗我負評咁解姐
不過d 傻豬豬洗輸左就走左去潛水

ann18191823 發表於 16-3-26 02:40 AM
冇既, 就係個幾個負評
你嬲豬到想黎洗我負評咁解姐
不過d 傻豬豬洗輸左就走左去潛水face_l_ ...

香港有800萬人
你係屋企得自己一個
就話見唔到另7999999個人
全香港淆你淆到潛水
抵你打機0朋友架姐
係到牙刷刷 有苦自己知啦
自己2000fun 10幾隻好評ac係咪同一個人你心照啦
好嘔心既係可以自己話:收左1set防 冇昆
咁又係冇昆既
自己點會呃自己

HeyHeiJar 發表於 16-3-26 02:57 AM
香港有800萬人
你係屋企得自己一個
就話見唔到另7999999個人

我何得何能走去踢爆全港800萬人都係昆狗咁西利
唔好用埋d 狗官 logic 出黎柒啦
我話緊你1個人
唔好FF 我講緊 個 "7999999個人"
成日踢爆你自己d柒事又何必呢
10幾隻負評ac個位 走黎 質問我
你有朋友就唔會連負評都洗輸啦
你永遠都係提子人成功賣到野架啦
你米成世開呢d 柒Post 娛樂下大家

ann18191823 發表於 16-3-26 03:11 AM
我何得何能走去踢爆全港800萬人都係昆狗咁西利
唔好用埋d 狗官 logic 出黎柒啦
我話緊你1個人

點解正負評要洗?
我狗官logic你真係神人mode啦家下# 中國式信譽?
你既自信同武器係建基於咁既野
冇人同我洗負評你80幾個負評自己生出黎?
but!!個80幾負評唔係全部我
但係你所有正評全部都係你
笑死me
雖然你黑人憎已經係事實
但係我唔會歧視你以前日日on nos唔敢入P場
因為一入到去就成十條友圍9你
最後自己整個1人族係1村自己單機 好似冇wifi咁

HeyHeiJar 發表於 16-3-26 03:24 AM
點解正負評要洗?
我狗官logic你真係神人mode啦家下# 中國式信譽?
你既自信同武器係建基於咁既野:smilie_: ...

好心你唔好咁柒啦
扮失憶咩昆狗?
你估你呢個ac 係第1個ar?
比人禁言, 洗底走去開過無數隻..
你呢隻走黎問人點解冇人負評你?
你面皮真係好厚
日日開咁多廢文Post 二轉會員都擺脫唔到你冇朋友多仇家

我笑你狗官logic 你get唔到ar 柒頭?
都叫你留意多d新聞
唔好淨做網英啦
成副官腔 "有20萬人支持....就即係有700萬人唔支持"
你學d 唔學d
笑鳩死我咩

你米自創 d名詞啦
神人mode? 中國式信譽?
九唔答八
你最後重要兜到去 講我以前玩nos
我以前玩nos 屌到你龜頭都唔敢突出黎你有面講出黎?
連2000fun 呢個比你自我安慰既地方我都拎走埋你嬲ar?
第1日入p場? 比人圍好出奇? 我冇圍過人咩?
冇族人又點會有咁多個ac 黎反洗你條柒頭d負評

支持利是狗 打擊奸商

ann18191823 發表於 16-3-26 04:08 AM
好心你唔好咁柒啦
扮失憶咩昆狗?
你估你呢個ac 係第1個ar?

你唔好咁嬲啦
講講下比我篤中你死穴你咁激動做乜野姐
講黎講去你又乜乜柒柒話2000fun多當正評多仇家?
我好擔心你第日見工會同人講你有200個正評啊

我面皮厚你媽媽
講事實姐
我比人封ac個陣知唔知你做緊乜?
你仲係到大叫sell你自己數一數二戰比人插到訓底記唔記?
成個Post 20個人屌你
你就1個屌返20個人
邊個冇朋友自己知啦
仲話吹雞好多族人支持你
你係咪單機單到食指計一個人 中指又計一個族人?

我洗底?
我洗底就唔出黎話我係邊個啦
我做乜9要洗底
家下又冇人知我nos名

好心你啦
你有十隻2000fun ac又真係當你自己有族
有冇照鏡啊

夜x月 發表於 16-3-26 09:11 AM
支持利是狗 打擊奸商

好快佢冇得撈

一個以為自己LOL好勁 一個放隻垃圾AC都80防 唔怪得可以咁蛇鼠一窩

ann18191823  打錯個茶字tim, 應該係 "菜鳥" ~ 快d改番,, 如果唔係又比人捉字 =P  發表於 16-3-26 05:46 PM
ann18191823  我茶鳥黎,,,我lol 可以用隻1lv 新開ac 無符文雷茲同你玩下架  發表於 16-3-26 05:45 PM

HeyHeiJar 發表於 16-3-26 12:18 PM
你唔好咁嬲啦
講講下比我篤中你死穴你咁激動做乜野姐
講黎講去你又乜乜柒柒話2000fun多當正評 ...

你自己嬲豬就唔好入我數啦
FF我嬲有L用咩

2000fun 口戰收你皮搞到你潛晒水
洗評分你冇朋友洗輸比我
夢之game內 撩你隻秋都淆晒底只敢係2000fun到口戰扮"專家"點評人d裝點廢點唔值

以上事件雖然係好濕碎,唔值得去開心
但點睇都未需要哥哥我去嬲

至於你條柒頭利利是是個2000fun ac 去左邊
嘛, 重有一堆不知名既 數字&英文 混雜既人仔ac
以前呢個問題已經講過啦
不過d hihi 就好叻既
見到我貼晒圖上黎就即刻啞左(係呢個Post)
然後就係出面版區狂開Post 同 留言 想整沉佢
你d 傻hi招數用黎用去都係個幾招,,, 睇見都覺得悶
loop 黎 loop 去都係個三篤屁

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

ihavetwojj 發表於 16-3-26 04:23 PM
一個以為自己LOL好勁 一個放隻垃圾AC都80防 唔怪得可以咁蛇鼠一窩

咩LOL呀 俾你亂解釋一次LOL同夢歷有咩關係 解釋得到就算數
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 03:46 AM , Processed in 0.039046 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存