2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 有人想昆回流玩家 希望大家比個公道 字海 ...
go

[抱怨專區] 有人想昆回流玩家 希望大家比個公道 字海 [複製鏈接]

大家好 我是天ser的天涯第4手 事情如下 希望大家比個公道

有一日 我在天ser行行下 有只人仔和我說我是昆狗 要給回他7s防  他自稱天涯一手 我和他說我轉左手啦 他話給天涯2手昆左入數 報左警 警察果到叫他給交易記錄 叫我放回ac給他  我心唸到有D奇怪 天涯上左2k fun好耐 都唔主動去wts放果個人 而是密我  so我話我可以放ac給你  我也(主動) 要求面交而且我住葵青區的 也去他住的上水 面交  但他話一定要入數 到而家 我有80%肯定他是只昆狗  so我和他說入中銀  比左6字頭的户口他 他景然話他入到數  OMG 昆狗哥哥 知吾知香港銀行一定是01開頭 想昆人都做下功課好唔好  他又和我說 他只是要比只ac警察做完野可以送比我 唉   你李嘉誠都冇咁好人啦 好啦    我主動留左wts 叫他也留 他又唔留 又冇入數 記绿比我睇 Q信你咩!  

BTW  你話你報左警 口口聲聲話有証有據 咁你快D警啦  唔是咪出聲   

利申 回流玩家唔是on9架   因為是2k新手 唔識弄圖 有意可在game pw我 留wts 我給你圖

回覆 天涯bb 的帖子

我game名 天涯飛星

天涯bb  對我來說 算字海la  發表於 16-5-24 07:21 PM
天涯bb  是a btw 怕過 有唸過比  發表於 16-5-24 07:20 PM
kenyeung525  咁叫字海WTF -.-  發表於 16-5-24 07:00 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 違規連帖

總評分:  威望 -10   查看全部評分

文盲仔

回覆 HeyHeiJar 的帖子

我正是XD

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 01:20 PM , Processed in 0.030992 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存