2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 天翼之鍊 〗 私服--Evolution TalesWeaver
go

[香港] 〖 天翼之鍊 〗 私服--Evolution TalesWeaver  

Evolution TalesWeaver 遊戲主頁:http://tales.devteam.hk/

天翼之鍊 (TalesWeaver) 於 2003 年在台灣開始經營,遊戲以可愛的紙娃娃系統﹑豐富完整的角色劇情以及動人的背景音樂作為賣點,並有著獨得的連擊機制,成為當年的熱門線上遊戲。

Evolution TalesWeaver 基本設定:
•伺服器採用真正香港光纖網絡,非內地伺服器可比擬

•經驗倍率為20倍﹑稀有物品掉寶率為30倍

•客戶端版本為4.11,地圖開放至阿爾堤夫 白色森林 酷寒之地

•劇情開放至EP2CP0

•新角將獲得丘比特套裝,回復藥水(小)x100,50000 SEED,誓約的羽毛x30 (2016-07-04正式實裝)

Evolution TalesWeaver  特色:
•非短期服,著重遊戲平衡性及公平性

•獨有防加速系統

•繁體中文客戶端

•不設商城

•將陸續推出以怪物掉落﹑NPC販售、活動獎勵等等方式獲取商城物品

•註冊帳號需要使用郵箱及Google驗証,防止惡意玩家,以確保連線質素

•設有Evolution專屬NPC

•定期舉辦不同的活動

•每24小時可向NPC領取幸運紋章,稀有掉落率將變更為原有掉落率2倍(即60倍)

•開放即席彩券系統

•要塞商店所有兌換的翅膀均為合成次數3

註冊頁面:http://tales.devteam.hk/reg.php
下載地址:http://tales.devteam.hk/downloads.php
遊戲論壇:http://forum.devteam.hk/viewforum.php?f=1
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

這服GM個腦有問題!  越改越對6月6月號前期玩家爽  後期玩的不論賺錢跟打寶都調低哂  可以話差距什大
日日唔洗返工同GM一樣毒撚果啲梗係話調幾低都冇所謂啦  反正賺錢同打寶未調低前都合好哂整好哂190武器同裝備

而家黎黎去去都係得果一兩個會幾丁人玩  啲人見到6月20號更新都走哂   咁亂改法就算多開幫你上線撑人數都冇用
掉寶6月20號以調低左為30倍 原本為50倍  所謂NPC提升掉寶率
但效果只有1小時又唔打埋上去  呢啲重要野轉頭實又話打留左 借口多多 唔係第一次 陰濕到死   
掉寶調低左20倍  果1小時有乜撚野用?  

6月6號更新後放埋啲冇意義既所謂測試片出黎  190武合成率暗改又唔認  
http://forum.devteam.hk/viewtopic.php?f=4&t=219

用個GM帳號黎召喚一堆BOSS秒殺  表示本服掉寶率很高?  啲思想都真係低能
https://www.twitch.tv/noname805/v/69442697

以轉GAME  間中上線睇到人數不斷下降  個GM仲響到自HIGH  沒有最低能,只有更低能  都不知從何笑起好  希望樓主不是GM本人

我唔係GM...我係入面慢慢玩下姐...
想多番d人玩先宣傳....

有玩過都知個GM做事手法同思想都低能  錯唔認  又暗改唔通知  人數一日一日咁下降  

GM金句就更經典   沒有最好,只有更好. 人數卻不斷下降越做越差  港台玩家都笑鳩佢

Alta活動勳章

依個服個GM仲衰撚過萌萌, 萌萌除左GM ON9 D 態度差D,但起碼叫做識諗野
我真系唔知依個GM諗乜.成日開口埋口話乜話乜,
又唔知自己自我中心,想點姐,打機姐,洗唔洗受你氣啊,
你系GM 咁系可以亂改既,我又阻唔到你架,
我只能說你慢慢自HI包佢

笑傲無雙 玩過星曲WEB

除了網絡順暢之外, 其他的都不好, 完

睇黎咁多位都對於呢位GM都係差評!!~"~
我都冇乜野好講...我都係自己玩自己...
打下機玩下舊game姐

個GM又話人地唔比意見佢, 比左意見佢又話唔會因為玩家想咁樣而改變自己方式
啲台灣玩家冇講錯真係皇帝,  做野又唔果斷 思維又錯亂 一時一樣 仲衰過女人,
仲話宣傳?  人地玩過知道情況仲點敢同你宣傳   靠害咩!

嗯........咁樣講法...(以上幾位)
呢個貼應該廢左!!?
但係我又刪唔到wo

十週年勳章(賀詞)

佢個端唔知係咪網上流傳個個呢? 可以開度黎玩@@

所謂的平衡和公平是GM自己的標準 大家都覺得不平衡 他自己覺得就是對的

Alta活動勳章

回覆 你講乜能 的帖子

你個版本太新啦,無咁多野玩架

咁大家有冇其他天翼私服推薦?
想玩番
已有 1 人評分威望 收起 理由
~星星月亮太陽~ -2 嚴禁討論與該私服無關事項

總評分:  威望 -2   查看全部評分

回覆 justinlaw 的帖子

e家得幾個私服同日韓版....
要玩入黎玩陣啦a_a

先不談這服設定上的優劣,那些數不完的,甚至是愈改愈差的問題,
一個連中文名也改不到的「港澳台服」;
一個連小喬也修不好的4版本,
連鄰家的「偽港澳台服」也比不上,
不明白這服GM為何還有臉辦宣傳活動。

以前玩過   很懷念都是現在不想玩

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:32 PM , Processed in 0.041580 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存