2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》怪物狩獵經驗值加倍!
go

[消息情報] 《夢之歷險》怪物狩獵經驗值加倍!   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

全新章節Act6.0自推出以來一直深受玩家歡迎~
因此小雲決定在七月期間加推經驗值加倍活動!
讓玩家能夠更輕鬆的提升覺醒等級!!
於活動期間,玩家於各地圖狩獵怪物所獲得的經驗值將會加倍提升!

經驗加倍時間:

2016-06-30 18:00 ~ 2016-07-03 18:00

2016-07-08 18:00 ~ 2016-07-10 18:00

2016-07-15 18:00 ~ 2016-07-17 18:00

2016-07-22 18:00 ~ 2016-07-24 18:00

2016-07-29 18:00 ~ 2016-07-31 18:00

注意事項:

本活動全伺服器群組玩家皆可參加。
    玩家如因任何個人因素或網路異常,導致錯失參與是次活動之機會,皆與本公司無關, 本公司亦無法為上述玩家提供任何補償。
    如有任何電腦、網路、技術或不可歸責於舉辦單位之事由,至使參加者所寄出或登錄的資料有延誤、遺漏、錯誤、無法辨識或損毀之情況,本公司將不負任何法律責任,而參加者亦不得因此有任何異議。
    本公司將保留所有更改是次 活動時間、方式 或 獎品 等任何活動內容之最終權利,且無需事先知會。
    所有參與此活動之玩家均被視為已經理解並接受所有活動內容、方式、獎品及注意事項等所有項目。
    如對本活動有任何疑問,請與客服人員聯絡查詢。

問題查詢:聯絡客戶服務員
遊戲帳號申請:(HK)帳號 / (TW)帳號
遊戲主程式:(HK)載點 / (TW)載點

感謝各位玩家對《夢之歷險》的支持!
《夢之歷險》 - 官方小雲敬上!

http://nos.gamecyber.net/news/20160630_e.htm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
小雲為左大家爭取個雙經喇
心願與你仲唔快D去升下awlv??
btw 小雲妹可唔可以開放住30之後既lv先?出雙經真係好易30

十週年勳章(賀詞)

顯然小雲就係為大家好嘅。
唔似得某啲既得利益者咁,人哋一話想升 lv 輕鬆啲,就發晒癲咁。

十週年勳章(賀詞)

心願與你 發表於 16-6-30 08:52 PM
顯然小雲就係為大家好嘅。
唔似得某啲既得利益者咁,人哋一話想升 lv 輕鬆啲,就發晒癲咁。 ...

你果D唔係叫輕鬆,叫妙想天開呀哥哥
如果覺得高lv真係咁難,我比D數據你睇下要唔要?
20lv一個鐘都仲有25%左右,依家雙經一個鐘50%
當你打一日4粒鐘,一日2lv係無問題嫁wo
得果6lv就係到放狗屁話難升要做個任可以有2-3個鐘經輕鬆D
認清現實啦香港人,搵藉口就叻叻

真係咁難升?

十週年勳章(賀詞)

真係咁易升,GC 就唔使搞雙經啦。

GC 都有眼睇㗎,成隻 game 入面所有 88up 嘅人,Aw 高過 10 嘅有幾多個?
分分鐘 10% 都唔知有冇!
點解?
重重覆覆,重重覆覆喺度拖怪,又花時間,又悶。
最緊嘅係,你都識講啦,啲怪難打到 hihi 咁。
拖十隻怪隨時暈到仆街,三倍傷下下扣成六七千,強水當雞串?
死咗重要扣經?
邊個有興趣玩啊?
有,啲時間多的是嘅人囉。
尤其是啲尼特族啊,毒撚啊嗰啲囉。

有啲人呢,見人話難升喎,不滿喎,懶囉!
然後當全世界都變易升咗喇,啲懶人又可以 hea 住升好開心喎,唔公平囉!
總之呢,嗰啲人就覺得自己辛苦過,有收獲,好滿足,就要全世界都好似佢咁辛苦先得。
點解佢串魚蛋有五粒,我得四粒?唔公平!
我唔要你補返粒畀我,我要佢都得四粒,咁先公平!
點解啲懶鬼做個日任就有 50% 經,我拖怪拖成兩粒鐘先有 50% 經?唔公平!
我唔要有日任屈機升,我要全世界都陪我每日打兩粒鐘,咁先公平!

呢啲就係你嘅心態喇,魚蛋佬。

點都好啦,而家開雙經喎,開雙經喎!
我呢啲咁嘅死懶鬼,打一粒鐘,就等於啲毒撚平日成隻狗咁打兩粒鐘喎。
難度減半喎!簡直開心死啦。
最好三倍經添啦。

咁所以你而家心情點啫?

回覆 心願與你 的帖子

兄弟 上得2KF應該都係毒JJ黎

極JJ  你好 我叫極JJ  發表於 16-7-1 12:02 AM

十週年勳章(賀詞)

回覆 lonely4732 的帖子

所以我都好少上㗎。係見最近有人分享 Act 6.2 情報先得閒望兩眼~

雙經出了 可是伺服沒改善
呸呸呸呸呸呸呸

心願與你  所以之後會出三經做補償,但係繼續卡 ser 死 ser。+R  發表於 16-7-1 08:21 AM

十週年勳章(賀詞)

心願與你 發表於 16-6-30 11:04 PM

GC 都有眼睇㗎,成隻 game 入面所有 88up 嘅人,Aw 高過 10 嘅有 ...

由頭到尾都係得呢D:你有去升高lv就係毒撚,你升高lv就想阻止人地輕鬆升lv
得你自己發晒癲,跟住彈個term同個故出黎扮晒成篇野好有point咁
我依家係話你on9呀,想低付出高回報

我果20幾awlv又唔係2日升好,得閒打下姐,個新章出左都一排
原廠逼你極速升到30awlv?想當年幾耐先有個99lv
隻game不嬲都係重重覆覆,重重覆覆係度拖怪
試問升93/96既邊個唔係瘋狂刷古斯同巨人?
新野無誠意咪無人想升,團又難打裝既能力又唔係特別出眾
升左除左為10抗仲有咩
係咁話高awlv果d係毒撚,又強調自己低awlv無乜升,唔係毒撚
唔知想點

d怪係勁,我直頭覺得無傳92/95裝連入場劵都拎唔到
好明顯地依家個awlv係for班高lv晒整晒傳裝15卡既人玩
無得再提升上去既能力先玩呢D,可以當係100-130lv咁
你話88lv入得場?佢整95入得場又屌,88入得場你咪又係屌

玩手遊玩到懶晒就叫人轉營
我一樣有朝9晚5有玩手遊有玩其他game
鍾意呢期放假擺晒d時間放晒入呢到玩有咩問題
個個坐係村到吹水/p場到玩/收賣下野/行行企企又或者好似你咁camp住2kf叫做好忙無時間打怪既?
自己分配D時間去晒第2到,對隻遊戲無熱情沖lv,係到賴隻game呢樣果樣

唔好搵藉口喇,問下自己D時間去左做咩啦
一味話人neet,毒撚唔會顯得你講野有用有道理既
繼續啦,你幾個回覆除左識屈人毒撚仲識咩?
唔會再覆你嫁喇

對於個雙經有咩感覺?
其實無咩所謂
人人30lv咪齊齊開心囉
反正遲又升早又升,普及左咪好
對我呢個老手黎講,新章多多少少都搵番當年既樂趣既

心願與你 發表於 16-6-30 10:04 PM

GC 都有眼睇㗎,成隻 game 入面所有 88up 嘅人,Aw 高過 10 嘅有 ...

乜其實你真係諗到咁難升?.?
仲有 你話人升LV係毒撚 咁你E+雙經升LV就唔係毒撚?.?
不如話自己冇能力
BTW 雙經有幾唔好 我就覺得幾好既

十週年勳章(賀詞)

sellingdom 發表於 16-7-1 08:03 AM
乜其實你真係諗到咁難升?.?
仲有 你話人升LV係毒撚 咁你E+雙經升LV就唔係毒撚?.?
不如話自己冇能力face_l ...

我冇話升lv就係毒撚喎,我只係講:
邊個有興趣玩啊?
尤其是啲尼特族啊,毒撚啊嗰啲囉

我係話尤其是尼特族同毒撚會時間多的是,所以有興趣玩。
而唔係話只有尼特族同毒撚先有興趣玩。

你係咪唔識中文啫?上中文堂嗰陣就專心聽書啦。
定你想講你母語唔係中文,又或者唔係廣東話啊?
係嘅我體諒下你囉。

要係彈出嚟串柒柒都唔該醒少少,用下個腦啦。
成個傻 hi 咁傻下傻下。

十週年勳章(賀詞)

blackdeath 發表於 16-7-1 12:48 AM
由頭到尾都係得呢D:你有去升高lv就係毒撚,你升高lv就想阻止人地輕鬆升lv
得你自己發晒癲,跟住彈個term同 ...

邊個有興趣玩啊?
尤其是啲尼特族啊,毒撚啊嗰啲囉

而唔係話只有尼特族同毒撚先有興趣玩。

你係咪唔識中文啫?上中文堂嗰陣就專心聽書啦。
定你想講你母語唔係中文,又或者唔係廣東話啊?
係嘅我體諒下你囉。

要係彈出嚟串柒柒都唔該醒少少,用下個腦啦。
成個傻 hi 咁傻下傻下。

To 版主:
我真係想同一段嘢覆另一個人㗎。
唔係呃 post 㗎。

對於個雙經有咩感覺?
其實無咩所謂
人人30lv咪齊齊開心囉
反正遲又升早又升,普及左咪好
對我呢個老手黎講,新章多多少少都搵番當年既樂趣既

就係而家唔普及,我先畀啲建議
唔知邊個癲佬失驚無神發神經係度嘈喎,然後又從來都冇講啲有建設性嘅嘢喎。
好心你就學下人哋,有乜唔認同呢,就謙虛授教,對事不對人。邊似得你咁,張口就吠,針住人嚟咬,成隻畜牲咁。
你話你係咪冇品?你話你係咪無賴?你話你係咪下賤?

唉,把口就話「齊齊開心囉」,實際就唔想畀啲想 hea 住升 lv 嘅人開心
一時講人話一時講鬼話,你到底黐乜線啫?
同你講嘢真係好無奈,你收口真係好應該㗎。

心願與你 發表於 16-7-1 08:12 AM
[/url]

你中意兜未繼續兜LO
我就覺得冇乜必要係到繼續同你嘈
GAME入面打又唔夠人打 2KF又要成日自HI

十週年勳章(賀詞)

回覆 sellingdom 的帖子

呢啲唔係兜,係教曉你中文,明冇?
你真係冇乜必要繼續同我嘈㗎,因為你更有必要學好啲中文囉。
柒咗,收口,做得好吖。

心願與你 發表於 16-7-1 09:09 AM
回覆 sellingdom 的帖子

呢啲唔係兜,係教曉你中文,明冇?

算吧啦你 你係勁 就唔會日日係到睇實個2KF啦
真係講你都晒氣 有番少少用好冇

十週年勳章(賀詞)

留名花生
BTW D 超連結好正

星期日先得閒可以打死地
但無雙經!

單車哥  雖然同你係敵族 但今次我就支持你
條友鍾意兜咪由佢兜 當笑話笑下咪算囉
呢條友鍾意自己留言挑機 然後話人串佢呀嘛
上年我都已經同佢講過:
15-11-22 01:09 AM 當你係度唯恐天下不亂既同時
不如趁少少時間 諗下自己既打算啦
冇左夢歷 你仲有伴侶,朋友,家人,事業/學業
與其係度出post影響人地既諗法
不如默默地支持官方 等佢地可以快d維修好

諗住叫佢唔好咁沉迷打機   抽多d時間陪下屋企人,女朋友
點知佢一年都唔夠 就話單車哥係毒撚  我真係得淡笑
利申: 已退夢既海ser aby  
#忙到格左5日先睇到個post

十週年勳章(賀詞)

回覆 a23451928111 的帖子

單車哥  雖然同你係敵族 但今次我就支持你
條友鍾意兜咪由佢兜 當笑話笑下咪算囉
呢條友鍾意自己留言挑機 然後話人串佢呀嘛
上年我都已經同佢講過:
15-11-22 01:09 AM 當你係度唯恐天下不亂既同時
不如趁少少時間 諗下自己既打算啦
冇左夢歷 你仲有伴侶,朋友,家人,事業/學業
與其係度出post影響人地既諗法
不如默默地支持官方 等佢地可以快d維修好
例如咁樣
又或者首先下流含沙射影,繼而卑鄙故作無辜,然後無恥直認不諱
(唯恐天下不亂嘅出處)

「呢條友鍾意自己留言挑機 然後話人串佢呀嘛」
最後賤格咁賊喊捉賊,為成件事畫上一個句號。
嘩,aby 哥今鋪簡直係完美嘅演繹啊!

唉,又搞到一地花生殼。

不過講返你想講嘅嘢啦。
如果你係想話我留言挑機,請問你想講我挑邊個機?
阿單車哥呢單嘢,我係挑緊原廠機。
而你講嗰單嘢,我係挑緊 GC 機噃。
你係咪想講,單車哥係原廠啲人嚟,而你就係 GC 啲人嚟啊?

連單車哥都嫌我煩,話唔會再覆我㗎喇。你又繼續針呢件事做乜啫?
你畀我哋好好咁落台咪幾好。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 01:20 PM , Processed in 0.036110 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存