2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 有關於KK3333及小熊村一事(已解決)
go

[閒聊討論] 有關於KK3333及小熊村一事(已解決)  

鑑於近日被敵族Chaser放出大量不實指控
如:收掩口費 踢左又收返

以上全部都係空口講白話 毫無理據
都係個句 如有證據 歡迎比圖我地

一. 事發後第一時間已聯絡約定家長
約定家長亦表明「唔關你地事」
KK3333於事發前已離族
小熊村更於一個星期前已離族
Asterisk 並無作出任何包庇昆狗既行為

二. 對於昆Ac事件 Asterisk深表遺憾
並承諾會盡全力協助受害人找回損失
關於昆狗資料
歡迎受害人或涉事相關人事查詢

Asterisk立場
絕不姑息昆狗

你點幫?  幫到我拎反210防+隻ac再算

kenbo1245 發表於 16-9-10 05:25 PM
你點幫?  幫到我拎反210防+隻ac再算

咁你知唔知昆狗個電話係幾多?

我都好想知點幫受害人拎番D防同所損失既野

波波嘔返d賊贓比人啦

回覆 kenbo1245 的帖子

已同你家長聯絡 並已經提供昆狗個人資料
詳情請問返你家長 或直接聯絡我地

回覆 夜x月 的帖子

咁你地又幾時嘔返1100hkd同3張卡比我地同天地有正氣?

事件已解決
已成功幫受害人追回AC

夜x月 發表於 16-9-10 06:34 PM
波波嘔返d賊贓比人啦

不要臉的傢伙繼續作故仔啦
咩都唔知就衝出黎柒
好肉酸呀

昆狗族ast
50防昆番水月同kk3333隻ac
果然為左求和
咩都做到喎

我本身就中立既,但係睇到有條狗公成日衝出黎柒真係頂佢唔順
唔好理AST收昆狗又夾埋又點點點,反正呢D加陣仲係未定罪既
但Chaser呢個族之前為左打CAU個班垃圾
竟然去收「包皮哥」「nat晴」呢兩個出哂名既昆狗/垃圾入族
Chaser係度唱人地AST收昆狗呀,睇落去幾好笑??
同CN哥哥一模一樣係度五十步笑一百步兼行住路打自己臉既最佳例子

回覆 littlechina 的帖子

中立? 中立就咪開隻0上線時間人仔黎啦
再者, 你又知佢地昆過人同係nat晴? 有冇證據先
算啦 你都唔會拎得出d咩證據 因為我地chaser族入面都係minion既
當哂佢地真係NAT晴同咩包皮哥
你自己問下人啦  出面個個都知nat晴 另一個花名叫包皮 亦都會自稱做皮仔
咁根據你咁講 我又好亂喎....
包皮未係NAT晴囉 但係而家分明係兩個人 而你亦都證明唔到佢地係NAT晴
你唔好同我講nat晴個花名人格分裂 分裂多兩隻手出黎挽海弓啦 講出黎會比人笑架
中立?? 根本就係衝住我地chaser黎講

同時又唔見你個中立仔 話HIT做咩唔打CAU隻細細皇族弓手?
月影晴R下FD 又可以幫軒兒佢隻皇族弓手扮轉手 回歸番Causal啦

仲有呢 D風收得咁差 就唔好扮中立啦
如果隻唯愛君 唔加技比cau? 我地會打佢?
ast保隻唯愛君 打我地先 我地先打番佢地架中立仔
只係聽班ast個幾個港女講 話我地周圍亂打人  你沖出黎柒做乜姐
亂打人 會只係打ast?  亂打人點解唔打咩autum唔識串 或者約定?
只係會 "亂打" 你地班ast咁好笑?

喂 順便講埋 你地班垃圾 Ast咪再 一時話我地係細水
隔日ast就話我地係咩咩極少隻狗
極少邊個黎 見都未見過

講番正題,
佢地族如果用正當方法 又會唔講出黎咁神秘? 挽密探零零七呀E+? 講左出黎個會比人追殺?
不過呢我就聽ast同細水好多人講
大部份都話ast族有人
首先用50防同隻昆狗收左隻咩水月戰
目的得到隻昆狗信任
之後再話收埋kk3333 但係要昆狗佢先
最後拎到ac改完pw之後 冇比防
但係借問佢咁既行為又同昆狗有咩分別?
再者,又會有昆狗咁易比人昆番?

所以總括而言.
我覺得昆狗仍然係佢地族 但係佢地又驚搞大件事(事關ringo仇恨 日日開全頻話有族幫被害者(水月)清昆狗)
所以佢地為左掩飾呢件事 作個故仔出黎
對自己族昆左水月ac個個人好(因為昆狗仍然有2s防爆落袋 而無需交番出黎)
咁樣可以一舉雙得
又可以求和 唔洗驚比人打
又可以了結左件事 唔洗再比人話昆狗族

你班護主狗唔好同我講D咩咩昆狗 自願比番AC佢地
同昆狗傾數? 咪傻啦 昆狗既然昆得你 會比你咁易拎番?
如果真係昆狗咁小學雞 你點解傾唔番個2s防番黎?
5係既 可能你傾左個2s防番黎 不過你地族個幾個家長私吞左當手續費都唔出奇

另外呢 仲有一個昆狗咁件事最大既疑點 係你地Ast完全無題過既
根據被害者講 係被一個kk3333既人昆 姐係kk3333隻AC係冇轉過手
同時都冇比人昆過 亦都唔係受害者 仍然係昆狗本人
點解"幫" 水月拎番隻AC之後 ast叫約定 連昆狗kk3333都轉左手唔好打
點解kk3333都同時與水月ac一齊轉左手?

和解 和到自己隻ac都送埋比人? 喂 你班柒頭真係笑到我反肚

回覆 pizza30 的帖子

你唔好咁激動啦
kk3333我地無拎過 仲係隻昆狗手上 唔信你咪自己去同佢deal下
只係收左小熊村 拎返水月
我真係唔知你收d咩風返黎無樣野岩
唯愛君轉左手十世啦啊哥啊= =
加技係幾多世紀之前既事 搵位入咪開聲囉
你地要求佢道歉串9你地 佢全頻就開左 你地反口照打既圖我地大把
唔好以為bilibala打一堆野出黎就有道理啦chaser

當事人同約定家長都明白哂件事= =話左唔關我地事
你班chaser仲係度撐咩飯蓋姐
係wo KK3333=魔人皮包 係時候到你地回應下
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規 9

總評分:  威望 -10   查看全部評分

回覆 pizza30 的帖子

喂 你知五知你d組織能力好差 
成篇文9588咁樣
等小弟回應一下你啦

我就講野講main point既
唔得閒整埋哂d前言後語

1.“不過呢我就聽ast同細水好多人講”
你係邊到聽番黎嫁 點解我係ast入面都五知既= =

可能世事都給你看透啦 但我真係睇五透你

2.“首先用50防同隻昆狗收左隻咩水月戰
目的得到隻昆狗信任
之後再話收埋kk3333 但係要昆狗佢先
最後拎到ac改完pw之後 冇比防
但係借問佢咁既行為又同昆狗有咩分別?”

你聽番黎既野 無圖又無證據
你就話我地既行為係昆狗
但我地講左話 提供昆狗資料予約定家長咋啵

3.“再者,又會有昆狗咁易比人昆番?”
拿,呢單野就咪比我笑鳩你
你地隻夜x月 之前咪又係柒住咁出黎
話星豬昆撚左佢ac
當初4d9都係幫手
星豬先比番隻ac你
你問我點解昆狗咁易比番人
點解你五走去問昆狗啊?

4.“驚搞大件事?”
屌 件事仲比你地chaser吹得唔夠大咩 sorgg

5.“又可以求和 唔洗驚比人打
又可以了結左件事 唔洗再比人話昆狗族 ”

屌你係咪慣性唔撚睇澄清圖啊 盲既番去訓啦
已經出左圖 約定家長表明左知道昆ac事件與ast無關

6.“另外呢 仲有一個昆狗咁件事最大既疑點 係你地Ast完全無題過既
根據被害者講 係被一個kk3333既人昆 姐係kk3333隻AC係冇轉過手
同時都冇比人昆過 亦都唔係受害者 仍然係昆狗本人
點解"幫" 水月拎番隻AC之後 ast叫約定 連昆狗kk3333都轉左手唔好打
點解kk3333都同時與水月ac一齊轉左手?”

你講緊咩啊 番去讀番學d中文先同我講經啦
成篇sum up 都五知你up mud 柒
咩昆狗kk3333轉左手唔好打==?
屌你入p場睇撚完約定家長屌打昆狗未啊
cap圖啦屌 哂鳩我gas

pizza30 發表於 16-9-10 11:11 PM

又係係度打埋一大段廢話睇到都眼怨
CAU個班傻仔呢就算真係on9都好都未好似你地班友咁沖出黎柒
而且佢地都唔上黎2000fun柒,我想抽佢地水比人話離題啊,再唔係你去比機會我抽囉
我就唔知你講既「係人都知」係點樣知法啦
NAT晴=用完包皮AC搞完事/昆完人之後轉手
跟住接左手既魔人皮包呢條友一樣照比人追住黎打
結果去左跟NAT搵食搞到今時今日咁黑人憎
再者,我回緊D乜撚野你有無帶好你副眼鏡睇清楚呀小朋友
CAU?AST?我講之前魔人皮包同NAT晴既『小狼』掛住你地Chaser族名呀
VERSE52無左之後個副家去左邊撚個族度係咪仲要問呀垃圾?
學人講證據我睇左咁撚耐都搵唔到半張圖係咪我盲左?

比埋個溫馨提示你,我手機上2000fun就唔登入既,主要都係睇交易版
係電腦上個陣先間唔中登入下,回完post就off架啦,你估好似你咁得閒無野做?

pizza30 發表於 16-9-10 11:11 PM

扮你老母轉手呀?係咪博打呀?
細細隻皇族弓手就我泥既 打撚埋我呀笨柒

翼﹏刃☆〃 發表於 16-9-11 02:29 AM
當事人同約定家長都明白哂件事= =話左唔關我地事
你班chaser仲係度撐咩飯蓋姐
係wo KK3333=魔人皮包 係時候 ...

你應該打多幾隻字
係 AST族昆狗KK3333尋日收左魔人皮包AC 3S防爆先岩

pizza30 發表於 16-9-11 02:11 AM

吾好再扮CHASER既人啦

幫黑羽水月拎番AC既流程都打埋出黎
睇黎你一係就約定 一係就AST啦

另外 細細皇弓=CAU皇弓一事 過左咁耐都無人可以比到佢扮轉手既證據出黎 即係佢己經轉左手

回覆 k小夜 的帖子

屌你老母 你邊撚個呀
信唔信我叫chaser打撚埋你地班hit呀

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:37 PM , Processed in 0.041436 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存