2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 今年中秋 夢之有活動啦 另外小雲請入
go

[抱怨專區] 今年中秋 夢之有活動啦 另外小雲請入  

0作用活動 一年比一年差

給小雲
回覆 官方小雲 的帖子

小雲 :
1.認真我完全唔相信有人會叫 怪物狩獵掉寶率加倍  依個活動拉長囉
好~ 就算有都唔會多
由於玩家反應熱烈,官方決定追加活動日期!!!
搞笑?? 出雙經都好過出埋依D唔知乜既活動 p.s-雖然本人完全唔會打怪升lv

2.中秋節特備活動 依個活動夠曬神 仲衰過前幾年
2015中秋消費點活動-2015-月滿中秋‧嫦娥奔月
2014中秋消費點活動-2014中秋之名月十五夜
2013中秋雙經活動-2013賀!週末雙經陪您共渡佳節!
2012中秋消費點活動-2012月~光~寶~盒!

3.2012-9月狂歡節,同慶五週年! 入面寫住 大家好,我是官方小雲,又到了一年一度的週年慶活動囉! 所謂既一年一度活動??
2013年無
2014年無

一年一度的週年慶活動 唔係會每一年做一次???
我唔明白點解2013年無 2014年無囉

利申:gc打手

首先搞番清楚 搞唔搞活動係我地話事
你地班蟻民鐘意就玩 唔鐘意就過主
我地大公司黎 唔差在你地呢班仲需要打活動既人既課金量
我地係出糧唔做野架啦 我連搵番上年活動既檔出黎改下d活動日期都懶
咁又點...  都係果句 我做唔做野 你地班傻仔咪又係堆晒係到玩

好似係咁 一口氣將工作人員既心聲打晒出黎:O

唔搞你玩唔玩=[

小雲:申請左 但無收到回復

依家連維護都懶得搞。。可想而知有活動係有幾難

GC好似放棄左隻GAME咁....

開發都係休息一星期姐= ="..

官方小雲 發表於 16-9-15 10:22 AM
開發都係休息一星期姐= ="..

小雲不如post下6.2啲圖比我地吊下癮先

回覆 官方小雲 的帖子

認真 中秋節特備活動 有咩用==?
仲要得5粒咁大把 合一次都冇左啦 仲要唔係100%上石
http://nos.gamecyber.net/news/20160915_e.htm <<活動

出雙經好過 中秋活動一年比一年差

十週年勳章(賀詞)

嘩,隨機抽最多 1/5 有參與嘅玩家,獎佢哋 5 粒石喎。
5 粒石喎!

真係謝主隆恩。
只可惜鄙人承蒙錯愛,實在無福消受啊。

回覆 心願與你 的帖子

D節日活動 越來越冇用
出雙經都好過出埋D打野活動
打都成隻狗咁 都係得5粒

回覆 心願與你 的帖子

係2/5, 唔係1/5

重有掉寶活動架

http://nos.gamecyber.net/news/20160909_e.htm

2. 由於玩家反應熱烈,所以決定活動獎勵加碼!!
即是由原來「英雄黑金鑽(寶石)x5」改為「英雄黑金鑽(寶石)x10」、「英雄黃晶石(寶石) x5」改為「英雄黃晶石(寶石) x10」

咁會唔會開心點

小雲盡力了…如果200人參加,80人中獎,總數送左800粒架啦…

官方小雲 發表於 16-9-15 04:05 PM
回覆 心願與你 的帖子

係2/5, 唔係1/5

真係好多呀,你不如剷左個活動佢,改做雪地光暗王箱可以抽到八九轉石算啦
我相信會令其他人更加滿意
http://www.2000fun.com/forum.php ... horid=0#pid89045673
又要擺多次條link,呢D活動睇下好啦,反正這些機會不是屬於我的

心願與你  我開咗 6 個人仔去打添,毛都冇一條~  發表於 16-9-15 05:32 PM

十週年勳章(賀詞)

回覆 官方小雲 的帖子

好啦好啦,唔為難你喇。
吐槽下講下笑啫,唔好唔開心。

即是由原來「英雄黑金鑽(寶石)x5」改為「英雄黑金鑽(寶石)x10」、「英雄黃晶石(寶石) x5」改為「英雄黃晶石(寶石) x10」

咁會唔會開心點

小雲盡力了…如果200人參加,80人中獎,總數送左800粒架啦…

如果你問會唔會開心啲,即係類似你老世同你講:「今年加 5 蚊人工。」
5 蚊,拎嚟畀乞兒都驚畀佢藐視啦?
然後你老世問你:「咁將 5 蚊改為 10 蚊,咁會唔會開心啲?」
啊... 理性嚟講加 10 蚊又真係絕對會比加 5 蚊開心嘅...
你咁問,我咪唯有答「係會開心啲嘅」。

800 粒呢個數呢...
如果你話 8 個人分就話正啫,80 個人分就...
前提係你要好命做到 80 人之一噃!
中國貧窮線下人口有七千幾萬,每人派 1 千蚊都派咗 700 億添。
700 億喎!你輪迴 700 世都賺唔到 700 億啦。(雖然只係夠起半個三跑多啲...)
但你估習總真係咁做嘅話,全世界會點睇?

總覺得你講啲嘢,好似出自於啲涼薄老板把口咁。

以上冇惡意,冇惡意。
唔係想指責你,真係純粹覺得你講嘢好搞笑。
你冇義務去滿足我,我亦都唔祈望你會滿足我,所以唔好諗太多~
大家成年人,唔應該咁小器嘅。
都係嗰句,吐槽下講下笑啫,唔好唔開心。

回覆 心願與你 的帖子

係2/5, 唔係1/5

掉寶活動
開完好似沒開咁 到底有沒用 我看唔透了

不如轉做雙經啦

十週年勳章(賀詞)

回覆 官方小雲 的帖子

小雲妹...800粒話多唔多,話少唔少

公司話請你地食80舊壽司,40個人分,每人得2舊
你食得2舊野,話你開唔開心、飽唔飽?
但你老頂話,我請左成80舊喇wo

回覆 官方小雲 的帖子

小雲 :
1.認真我完全唔相信有人會叫 怪物狩獵掉寶率加倍  依個活動拉長囉
好~ 就算有都唔會多
由於玩家反應熱烈,官方決定追加活動日期!!!
搞笑?? 出雙經都好過出埋依D唔知乜既活動

2.中秋節特備活動 依個活動夠曬神 仲衰過前幾年
2015中秋消費點活動-2015-月滿中秋‧嫦娥奔月
2014中秋消費點活動-2014中秋之名月十五夜
2013中秋雙經活動-2013賀!週末雙經陪您共渡佳節!
2012中秋消費點活動-http://nos.gamecyber.net/news/20120927_e.htm

3.2012-9月狂歡節,同慶五週年! 入面寫住 大家好,我是官方小雲,又到了一年一度的週年慶活動囉! 所謂既一年一度活動??
2013年無
2014年無

一年一度的週年慶活動 唔係會每一年做一次???
我唔明白點解2013年無 2014年無囉

ˇ為妳喝采` 發表於 16-9-15 12:58 AM
利申:gc打手

首先搞番清楚 搞唔搞活動係我地話事

你坐左好耐監?
得返幾個代理game都叫大公司?

回覆 心願與你 的帖子

係2/5, 唔係1/5

好彩我一早退左game

你地派禮物仲犀利過狗鐵

支持小雲出雙經
等我地呢D低LV人士可以升下上去

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:40 PM , Processed in 0.081168 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存