2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 海象立 放賣人仔 小你爸b IP為:58.177.164.XX盡快交還唔 ...
樓主: 對號入座
go

[疑難雜症] 海象立 放賣人仔 小你爸b IP為:58.177.164.XX盡快交還唔屬於自己既野   [複製鏈接]

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-10-13 11:21 PM
唔需要咁嫁 只需查接收SER收到咩 IP 再查香港邊個寬頻公司 有咩客戶既IP連去果個VPN 就已經清楚晒

人地 ...

vpn只係個舉例姐
我唔想講咩人地公司有方法查到咩人用左vpn
基於香港法律要告人就要叫埋有關個proxy server既人上庭
先至叫係證據
vpn唔係無敵  但係會係d細單野令差佬放棄
以上好似係外國hacker講
人地玩deep web用tor 連fbi好多都咬唔入
係難度問題
唔係單單寬頻佬話你有用就入到罪
至少要埋個proxy server個方面既人證供先可以

sydneytea 發表於 16-10-14 05:16 PM
點解唔識又要衝出黎柒呢

你班廢柴收下皮啦
我同人講野你又要側面打飛機抽水?
我唔識唔通你班band3仔識?   
笑死我
平時比我狙擊就收晒皮
家下我正常討論就入黎柒,咩玩法?

billy_v3v 發表於 16-10-14 02:52 PM
你連過既每一個節點 傳送同接收每一個封包,網絡營運商都有曬record
仲跨乜境執法 ??

你打字前就認識下香港法律先啦
以為有位就要入
我知你等左好耐

如果唔跨境執法,而由一個網絡營運商講既就上得庭既
你不如問下你媽咪先啦
唔好要我係到教仔
不過我講你又唔明
等你個傻系仲以為入到我好開心咁
令我好過意唔去  

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

HeyHeiJar 發表於 16-10-14 05:21 PM
vpn只係個舉例姐
我唔想講咩人地公司有方法查到咩人用左vpn  
基於香港法律要告人就要叫埋有關個proxy ...

告得入既程序你明就好勒 唔好下下教人用VPN就冇事啦

我都知你會明白既 你好似都係讀有關方面嫁麻

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

babylucky 發表於 16-10-13 11:44 PM
回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

人不知醜..天下無敵

講誰呀

babylucky  無知的人  發表於 16-10-15 02:26 AM

HeyHeiJar 發表於 16-10-14 05:29 PM
你打字前就認識下香港法律先啦
以為有位就要入
我知你等左好耐

係,識連VPN 識連proxy 好叻叻豬
甚至俾埋錢double connect 東歐 北非 南美
但網絡營運商有曬你每一個連代理server 既記錄 時間 節點 封包
你每一個動作都由  你屋>網絡營運商>連接地點

好簡單一個例子,你用緊既網絡營運商伺服器突然停電,利利是是仲有冇機會昆人?
absolutely,利利是是只可以對住個mon打丁,因為你屋>網絡營運商(disconnect)>連接地點(disconnect)。
而且你個人就係香港,仲駛乜跨境執法
加上要上到庭咁大件事 警察仲會唔會求其?

我認書讀到一半咋  唔敢輕妄自大 更加唔係法律系
唔好講到你自己係大人物,冇人想入你位,因為你只係厚顏無恥既騙子
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 + 10 你說的內容我非常同意

總評分:  威望 + 30  Good + 10   查看全部評分

billy_v3v 發表於 16-10-15 03:00 AM
但網絡營運商有曬你每 ...

忍唔住要加分俾GOOD

解釋得到有根本由香港伺服連接 根本唔需要查海外

希望唔好再有人笨到以為用VPN等等改IP係查唔到既
已有 1 人評分Good 收起 理由
billy_v3v + 3 涉及廣告/宣傳內容

總評分:  Good + 3   查看全部評分

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-10-14 11:02 PM
告得入既程序你明就好勒 唔好下下教人用VPN就冇事啦

我都知你會明白既 你好似都係讀有關方面嫁麻 ...

我教人咩 我分享下呢個post既主角做法姐
我又冇鼓勵或者叫人跟住咁做

HeyHeiJar 發表於 16-10-15 10:33 AM
我教人咩 我分享下呢個post既主角做法姐
我又冇鼓勵或者叫人跟住咁做  ...

見你10#回帖講
爆人ac都唔用假ip/vpn
唔拉都冇用啦

以為你係到教壞人呀

billy_v3v 發表於 16-10-15 03:00 AM
但網絡營運商有曬你每 ...

哎唷!!
成日話我昆人昆人
你真係好好笑
仲有冇第二句
我就黎聽厭

成日ff好似tvb上腦咁
睇幾個network封包就當係證據笑我柒
好心你去圖書館睇下書啦
一陣又要講經你又咩營運商前營運商後
好簡單係咪次次上網都用屋企固定network?
我買張上網卡插wifi蛋比自己電腦上網連pr ser
你咩營運商可以禁個制係封包入面查到我地址?

再者差佬要對到你電腦個mac先可以話你有做
mac地址呢d隨時換個地板內置lan都得啦
加埋如果係我既我就自己用vm做啦
我set晒假野入個vm到玩linux 玩完掉左隻裝data既手指
查你啊毛

你班友讀IT又唔係讀law又唔係 係到做博士

☆魔鬼皇☆ 發表於 16-10-15 10:35 AM
見你10#回帖講

以為你係到教壞人呀

講呢D
我唔主張有人搞呢d野
玩到用tor上網多數係deep web d人要犯罪先會談及
好似騎劫左個post咁

雖然上面講緊既野都係唔關事,貼番個正題
樓主加陣搞成點,拉到人見埋報未?

Treaty 發表於 16-10-14 09:33 AM
人柒 幾時都柒

係囉 入來抽下水就叻叻豬
開貼話你放野無圖話交易過10萬hk又唔見你條低b回
cn狗狗真識咩時候出聲抽水咩時間做死狗

回覆 billy_v3v 的帖子

冇見咁耐都係咁串既bb

billy狗最中意就吠人架啦
識書少都可以衝出黎吠人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 04:56 AM , Processed in 0.032297 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存