2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 賣AC 4千[已賣]
go

[其他] 賣AC 4千[已賣] [複製鏈接]

~~~~~~~~~~~~

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

推推推推

笑  4000當你8億GAME錢   +12卷5000萬 附魔當你用左1億 換材當你用左5000萬 都係2億

你其他野點睇都唔洗6億啦

回覆 FFCH 的帖子

不如你4千搵8億乾淨錢比我丫
唔要昆狗唔要外掛wo /
版上係有一堆400/500 =1億 你去收完安全 我再同你收:)
咩年代?仲+12卷? 個活動都GG左啦
係咪未見過鳳凰翼?
未見過反覆回音?
只係識睇把武?咩都唔識??
我係講緊賣成個AC入面所有野
上8591睇下價先?
我呢個身D野全部都係打反黎 唔會比人封
知唔知出面出一隻80LV空身人仔幾多錢???

唔識價唔好出黎比人笑OK??
唔想同你嘈得果8分,等陣比人關POST又要重新打過

其實到依家仲有人賣緊1213卷 我真係唔知你係咪真係有玩啦 個箱就活動完左之後先開都得既 講野之前用下腦

另外你話收錢唔乾淨 我真係笑左 我同你講緊價值問題 你同我講收錢安全性 姐係你自己都認係貴啦

反回手 最盡咪9000  你對翼最盡咪2E5  其實我計你D野都係用最盡個價 你唔好諗住你D野真係咁值錢啦

我已經計到最大比你

你話賣成個AC DIU依家係你一定要賣成個AC 人地鬼想要你D咩AVA LOL咩 自己無得散賣扮到人地買家好想要咁

另外 8591個價就ON9既 先唔講香港人難用8591  佢地戈到幣值 係 500蚊HKD:5000萬瑪英幣

而賣裝戈D  幫你整到20K 200三圍 收你3000HKD      

你唔係真係睇8591D價泥賣下話?

有種既貼全身出泥(依你文中所講)我地遂樣遂樣睇下幾錢

如果最後貴過8億我同你講聲對唔住又點話

回覆 FFCH 的帖子

第1,我對你的4千蚊=8億的觀念有懷問

安全性唔重要? 我標100蚊賣1億,可惜係你過左數永遠收唔到既,義意可在?

知唔知安全性點解同價格掛勾呀?因為風險要買錢果個支出,E+最安全一定收到錢既價係800蚊=1億

麻煩你都用下腦諗野.唔好用你果8億思維去諗賣AC,你買個AC反黎係賣哂D野佢換錢?

我呢個AC係放比會玩LOL 瑪英既玩家 ,已經有4個人PM左我有興趣

你唔好誤會賣AC=退GAME=一定要賤賣 升人物上90唔洗時間心機?

我已經唔會再回應你,感謝幫我推POST 同比機會我解答咁多問題

最後 小朋友唔好活係自己個世界啦,以為拎住自己把尺去串人好叻叻咁

唉 講咁多你咪又係回應唔到價格問題  安全性同價格掛勾我認同啊  

咁你一野就將所有賣400-500既都話係昆狗咁可以點?

我係到同你講XSadaharuX係真係賣幣 我同佢收過2E6  過數無昆 咁唔通你就信佢唔係昆狗咩?

依家1億幣市價的確就係依個價 你硬要話係800先安全 咁我都無野講啦  

最好做法就係你貼全身出泥一齊數 仲可以幫你做埋宣傳  可惜你淆

你話唔回應  咁等路過既  睇下邊個岩邊個錯啦  

你賣到出去既話 話我知邊個買  等我都食下水啊

另外你話我小朋友  咁咪反映左你係自大囉 成日以為自己清高 高人一等

睇下你自己D錯字先啦 懷問  義意   我真係笑左

我話你貴  唔係叫你賤賣  

姐係你貴過市價勁多  我話你貴 你就話我叫你賤賣 邏輯呢??

最後戈句說話 自己同自己講一次啦  大人
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:40 AM , Processed in 0.061376 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存