2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 為大家解開夢之歷險十年不倒之迷
樓主: icyin
go

[疑難雜症] 為大家解開夢之歷險十年不倒之迷   [複製鏈接]

大男人奸笑 發表於 17-1-8 11:36 PM
冇啦啦有條水魚贊助我3200去旅行我又唔介意比你話咩7葡萄撚玻璃心呀

班老西屌極都仲係咁鐘意比錢我地洗

呢d外快真係賺得開心

咩野話 發表於 17-1-9 01:07 AM
見到隻垃圾支那細細狗失心瘋亂咁吠真係笑大人個肚啦

見到隻垃圾支那肥宅薯條狗失心瘋亂咁吠真係笑大人個肚啦
屌你老味食咁撚多薯條個肚唔大就奇啦

icyin 發表於 17-1-9 01:26 AM
班老西屌極都仲係咁鐘意比錢我地洗

呢d外快真係賺得開心

最搞笑係個大老西水魚肥宅薯條狗又話有錢又話盛
40防都呃 真係好撚小家
我地當垃圾咁賣 佢條狗牛牛又叫試槍又吸塵機咁
5000幾蚊買部吸塵機幫pk吸薯條碎

littlechina 發表於 17-1-9 01:10 AM
睇完三頁,我先發覺三頁差唔多都係廢話黎

「有無讀過science? 知唔知點樣做fair test?」

小心
唔好收到蔡嘉輝D BUG裝呀

大男人奸笑 發表於 17-1-9 01:29 AM
最搞笑係個大老西水魚肥宅薯條狗又話有錢又話盛
40防都呃 真係好撚小家
我地當垃圾咁賣 佢條狗牛牛又叫試 ...

連40防都想呃

想扮有錢人都唔得啦

點呀你班PK信徒 仲想點拆

icyin 發表於 17-1-9 01:17 AM
第一 要試把槍價值既人係牛牛 唔係我地

你係咪恥笑緊牛牛呀  呢個team kill真係靚

牛牛話要試價值姐,你又邊撚度咁大對眼睇到人地要同你Fair Test試啊

如此經大腦既說話我只想問一句,呢位三千二既腦到底係生左係邊呢?

薯條狗肯扔三千二出黎做水魚,跟住最慘係D咩啊??

咪就係成班三千二都係要跪係度攤大手板汁D錢落袋lo

呢頭屌三個頭屌四,跟住呢?錢咪都係要賺人地既,袋底都係要去奶人地既

無左薯條狗你地呢班三千二邊撚度咁多錢去旅行去玩啊,仲唔快D跪係度謝主隆恩?

8SET防,你睇下你班三千二開心到咩樣?唔差在燒炮仗放煙花啦

加油!努力!記得向薯條狗以及眾敵族低頭奶袋底繼續賺佢地既錢

相信各位三千二既未來肯定唔止三千二
已有 1 人評分Good 收起 理由
心願與你 + 1 睇到我笑咗出嚟 XD

總評分:  Good + 1   查看全部評分

littlechina 發表於 17-1-9 01:51 AM
牛牛話要試價值姐,你又邊撚度咁大對眼睇到人地要同你Fair Test試啊

如此經大腦既說話我只想問一句,呢位 ...

牛牛要試姐係要fair test啦

唔fair test又點樣試呀

咁簡單的邏輯關係都搞唔清

早知叫你老豆當年射落道牆到好過啦 7.7

來來去去又係個幾句

駁完又係到LOOP

你自己都識講啦 又話我屌晒老母咁 又話我奶人袋底

你唔覺得有矛盾架?

定係你根本唔明白奶袋底點解?

你又係同牛牛一樣 想扮有錢人又乜柒都證明唔到

我打撚死都唔信有人用3000$同你買件你當垃圾既野 你會唔賣呀

Wa 人地自動開高價同你買野 你一賣就姐係奶人袋底 好等錢洗?

小弟接受緊高等教育 但係當中關係我真係換唔透

我地開心唔係因為個8set防爆對我地好重要

而係因為可以當PK係狗咁撚 係水魚咁禁呀

咁你都唔撚明 仲柒撚懵懵咁以為我地真係等佢錢開飯呀?

你訓撚醒未呀

成班垃圾捉錯晒重點係到無限上綱

連我重點都未搞清就想挑我機 真係荒謬

icyin 發表於 17-1-9 02:01 AM
牛牛要試姐係要fair test啦

唔fair test又點樣試呀

唔通要試把槍係薯條狗身上打你班三千二大唔大力又要同你Fair Test黎試?

搞笑都有個譜啦,呢個世界圍住你班三千二黎轉架??

你既米飯班主要同你試野啊,幾時又輪到到你黎講你既邏輯關係啊??

一路屌住自己既米飯班主一路跪係度賺人地既錢多謝人地

你咁樣都唔叫做矛盾我呢D又算得係D咩呢?

原來我又有話我自己有錢無錢,原來我又話要證明D乜柒乜柒

你係咪賺得三千二太多賺到你傻撚左個鼻?

咁又係既,我又真係唔想拎三千二出黎比你地黎跪我奶我啊

哇,人地肯出三千銀買件我眼中既垃圾緊係賣出去啦,

只不過係我仲未窮到好似你班三千二咁饑不擇食

就連係自己口中最低賤既薯條支那狗一樣跪係度賺佢既錢wo

人地話係現實比人恰之類既人都會傾向係虛擬既世界搵番係現實失去既野番黎

我真係好擔心你到底受過D咩心理創傷同埋受過D咩高等教育先搞成咁

為左三千二蚊連口口聲聲薯條前支那後既狗都要跪係度賺佢既錢
已有 1 人評分Good 收起 理由
心願與你 + 1 人哋瀨春袋賺到 3K2 開心到 short Q 咗.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

littlechina 發表於 17-1-9 02:21 AM
唔通要試把槍係薯條狗身上打你班三千二大唔大力又要同你Fair Test黎試?

搞笑都有個譜啦,呢個世界圍住你 ...

成日口口聲聲話我地又跪又奶求人比錢我地洗

你搵到任何一句我地求PK買我地野 我切乜柒都得

睇你第一句就知你根本ON9

你到底知唔知Fair test 係點?

要試把槍大唔大力 緊係要其他variables保持不變 淨係把槍唔同 先試得出把槍分別啦

你其他所有野都唔一樣又點撚樣試?

宜家係PK隻跟尾狗話要試

要搭爹都搞清楚狀況先啦 7.7

仲有你自己奴性重 鐘意做錢奴 係你既事

唔洗講到人人都好似你咁樣喎

講到比錢買我地野就係米飯班主 要向人搖尾乞憐咁款

我宜家問你第3次 你邊隻眼見到我地要擦PK鞋奶佢袋底 黎討好佢幫我地買野?

唔好講到拎3000幾蚊出黎個個當係比錢撚狗咁撚 咁豪爽啦

宜家係比錢個個人比我地當狗咁撚呀

我地敵人自願做水魚上我地釣 又會係饑不擇食?

可以賺完人錢仲可以笑柒佢

名符其實又食又拎 何樂而不為?

如果咁都唔去馬我就真係懷疑你智商啦 369

下面個堆例句係到充字數就收返埋啦

咩野現實生活失敗乜乜柒柒個D 真係小學雞先講得出

換一換對象名 成段送返比你

十週年勳章(賀詞)

嗱嗱嗱,我提議話叫你試啫,咁你話你又冇勁裝、又冇勁卡,唔公平,莫非係我嘅錯?
你真識搞笑。

睇完你咁多廢話得到乜結論呢?
就係你明知人哋係 PK,一見有得水 3200 HKD 就牛油狗本性出晒嚟咁衝過去瀨。
好喇,瀨到嗰 3200 HKD 返嚟就狗頭 180 度轉喺度又吠又咬。
嘩!?折墮到你真係連狗到不如咯,陰功。

瀨到  3200 HKD 就好去玩下喇,例如返去強國吸下霧霾啦,襯新鮮。
去遠少少我驚你靠嗰雞碎零用錢唔夠畀啊,陰功豬。

心願與你 發表於 17-1-8 11:29 PM
講嚟講去,到頭來咪又係成班細細喺度圍繞人哋「豪花」3200HKD 買「垃圾」嚟嘩眾取寵。
我心諗,3200 又算得 ...

乜原來你仲要靠老豆番工先有錢洗架? 你呢D咩觀念
你都係算吧啦 打又唔夠打 繼續毒係你自己既世界到打下飛機算啦

心願與你 發表於 17-1-9 07:54 AM
嗱嗱嗱,我提議話叫你試啫,咁你話你又冇勁裝、又冇勁卡,唔公平,莫非係我嘅錯?
你真識搞笑。:ro0 ...

水佢?  人地自己比信出8S 點水佢
算吧啦你 唔洗係到護主喇  你又做到D咩 最多未又係 係2KF幫老母手炮人幾句
番到GAME連入P場幫薯條手都唔敢入

心願與你 發表於 17-1-9 07:54 AM
你真識搞笑。:ro0 ...

拿拿拿拿你個系咩 呢返係冰島算啦 7頭
1件3200 100件裝幾錢呀 夠你買幾多部吸塵機?

個兩條傻西 係咪唔識分 邊個搵上門收野? 主次識唔識7分

明明恥笑post 都可以比班護主狗以為有討論價值 扯撚到去吸塵機吸霧霾 收撚左薯條收集者幾錢呀

十週年勳章(賀詞)

siuhei05 發表於 17-1-9 09:23 AM
個兩條傻西 係咪唔識分 邊個搵上門收野? 主次識唔識7分

我明我明,係人哋搵上門,畀 3200 HKD 出嚟叫你瀨 PK 薯條狗嘅春袋吖嘛。
呢啲錢真係賺得有夠折墮咯。
PK 你畀錢養呢班牛油狗,雖則話佢哋個個等你開飯啫,但小心春袋都咬爆你。

十週年勳章(賀詞)

→成← 發表於 17-1-9 09:41 AM
明明恥笑post 都可以比班護主狗以為有討論價值 扯撚到去吸塵機吸霧霾 收撚左薯條收集者幾錢呀 ...

係冇討論價值㗎,我都冇話過有討論價值。
係有細細喺敵族嘅 PK 狗手上賺到三千二百大元,狗衝出嚟圖文並茂咁拎嚟講啫。
我陪你哋吹下水㗎咋。

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

咁樣收8SET防 海洋人表示羨慕

又有花生食

心願與你 發表於 17-1-9 09:48 AM
我明我明,係人哋搵上門,畀 3200 HKD 出嚟叫你瀨 PK 薯條狗嘅春袋吖嘛。
呢啲錢真係賺得有夠折墮 ...

拿拿拿 我想問下薯條pk狗比左幾錢你出黎吠
吠撚左咁耐都唔收聲 一定冇3200啦
你呢d葡萄撚又唔抵得人冇啦啦汁到3200
咁又係既 吃不到的葡萄是酸的!
繼續幫薯條pk狗奶鞋底吸薯條碎啦7牛
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:53 PM , Processed in 0.042102 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存