2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 為大家解開夢之歷險十年不倒之迷
樓主: icyin
go

[疑難雜症] 為大家解開夢之歷險十年不倒之迷  

心願與你 發表於 17-1-9 09:48 AM
我明我明,係人哋搵上門,畀 3200 HKD 出嚟叫你瀨 PK 薯條狗嘅春袋吖嘛。
呢啲錢真係賺得有夠折墮 ...

係你要奸田 定人地等開飯呀牛 ? 跟尾吸薯仔碎啦 5000蚊吸塵機

littlechina 發表於 17-1-9 02:21 AM
唔通要試把槍係薯條狗身上打你班三千二大唔大力又要同你Fair Test黎試?

搞笑都有個譜啦,呢個世界圍住你 ...

你返工都要低聲下氣忍老闆收人工  你都係一樣

細細粒又扮清高
唔小街外人收左你地BUG野搵食啦
得PK8941?  做咩唔去笑下其他人?
為左錢又要串人又要奶人袋
無左佢地收你地既野 你地邊有動力去BUG多D 唔通BUG裝為左打大P 比自已打飛機咩
厚顏無恥 細細粒最叻

你老尾8 發表於 17-1-9 12:35 PM
細細粒又扮清高

日日咁多人死 點解你唔去死?
你老味真係搞笑

小心
唔好收到蔡嘉輝D BUG裝呀

原來輝仔一直無離開我地
個個post都用bug裝做論點 “自已“就放左套bug裝啦 話人都大聲d

十週年勳章(賀詞)

大男人奸笑 發表於 17-1-9 11:09 AM
拿拿拿 我想問下薯條pk狗比左幾錢你出黎吠
吠撚左咁耐都唔收聲 一定冇3200啦
你呢d葡萄撚又唔抵得人冇啦 ...

我嚟吹水你就話我係 PK 跟班乜乜乜。
作得就作,邊有人好似你哋班牛油狗咁,咁鍾意瀨嘢㗎?
係得你哋為咗 3200 連敵族春袋都瀨啫,咪 FF 全世界都好似你哋咁折墮先得㗎。

心願與你 發表於 17-1-9 01:40 PM
作得就作,邊有人好似你哋班牛油狗咁,咁鍾意瀨嘢㗎? ...

一句到尾

你邊到見到我地為左做成PK生意而擦佢鞋/奶袋底?

來來去去淨係識LOOP呢句

由條水魚自己送上門 直到完成交易之後放上來恥笑

我地幾時有低聲下氣過?

你估你係到亂扣我地帽子 呃到邊個?

你老尾8 發表於 17-1-9 12:35 PM
細細粒又扮清高

你成日COPY我段文字無用架喎

我睇幾多次都覺得自己論證結構樣樣完美

我鐘意開PO笑邊個又要有限制呀?

係唔係要專開個PO笑你先開心?

不過sorry啦 你無討論價值

嘩pk條水魚走過黎同我8s買野原來係我地奶佢鞋底,
喂你走去m記7仔買野食係未奶緊佢地鞋底呀柒頭??
3200呢就唔係一個大數目,但係條傻仔用黎幫我地清倉底貨又幾好笑既
定係你條柒頭覺得pk係大陸人,同我地買野係救濟緊我地呀??垃圾支那pk狗??

人地有錢收野都要俾你班ive仔細細笑 你地ive仔黎架渣 啊ic哥讀hkcc扮讀poly 笑撚死人

班細細真係冇野做拎野黎搞 收放野 你情我願 唔通下次你條女見我有錢 俾我食左 我又要放上黎笑你地咩^^^

上面個條傻仔又唔洗咁快開兩隻ac衝出黎柒wo

你真係好折墮呀
Pk狗冇比錢你都幫佢奶鞋底乜乜乜
我原封不動送返句野比你
為左d薯條幫薯條狗賣命
你好可憐好折墮呀 陰公牛返去吸薯條碎啦

kwokchihos6 發表於 17-1-9 02:41 PM
人地有錢收野都要俾你班ive仔細細笑 你地ive仔黎架渣 啊ic哥讀hkcc扮讀poly 笑撚死人 ...

係唔係又想步滅絕後塵

同我地討論下我地係邊到讀書?

prosky 發表於 17-1-9 02:42 PM
班細細真係冇野做拎野黎搞 收放野 你情我願 唔通下次你條女見我有錢 俾我食左 我又要放上黎笑你地咩^^^ ...

鬼唔知收放野係你情我願咩

咁關我開POST恥笑PK咩事?

你最好就真係有本事有錢到食左我條女啦

不過睇你連小學雞錢都要呃就知你有錢極有限啦 7.7

同隻PK狗一鳩樣 369

icyin 發表於 17-1-9 06:03 AM
成日口口聲聲話我地又跪又奶求人比錢我地洗

你搵到任何一句我地求PK買我地野 我切乜柒都得

你回咁撚多個post屌黎屌去你都係要袋薯條狗既錢落袋

咁樣打自己塊臉都毫無自覺既人真係厲害到一個點,小弟真係佩服佩服

就算人地收賣佬都真心好過你班三千二啦,仲有乜撚野拎三千銀出黎證明自己有無錢,真係呢

人地要黎搵你試下你件貨打係你身上大唔大力渣聰明仔,咁樣又關Fair Test咩事呀?

佢用新槍換左舊槍剩番既個套裝不變跟住打落你班三千二度,邊忽睇到要比套裝比張卡你既需要?

我又真係睇唔到啦,唔通佢套垃圾裝係拎黎打佢自己,唔係收黎打你班三千二?

更何況根本無人同你Fair Test呀,仲死咬住Fair Test呢個Point?說好的高等教育呢?

我自問我做錢奴既奴性真係無你班三千二重到咁既樣

GAME賣野比敵族拎到三千二係度放煙花燒炮仗話咩又食又拎,中六合彩中到一萬銀都無你地咁開心

實際上都係係度收自己口中最低賤既薯條支那狗既錢,仲要驚死無人知偉大既三千二係靠敵族搵食

成個post講緊D咩呀?咪就係讚揚緊口中最低賤既薯條支那狗有幾偉大,係成個夢之既支柱之一囉

你知你地成個post棒到薯條狗有幾高架啦,呢頭話我地無佢咁既級數,個頭又十分感激佢咁豪爽

何止當正佢係你班三千二既米飯班主啊,簡直係想將佢棒埋上神台啦

唔洗你地搖尾乞憐啦,一路跪番係度算啦

你當人地係狗,話唔定人地比錢你賺個陣當你地係狗都不如呢?話哂你都係要靠隻狗搵食wo

睇下咁多位三千二幾激動,見到有錢賺狗性發作唔理三七廿一有得屌就屌架啦

話哂成個三千二族只係為左薯條支那狗既8SET防就high到咁既樣wo

littlechina 發表於 17-1-9 03:04 PM
你回咁撚多個post屌黎屌去你都係要袋薯條狗既錢落袋

咁樣打自己塊臉都毫無自覺既人真係厲害到一個點,小 ...

問你咁多次都答唔出 係到扯東扯西諗住過到骨呀

你幾時見到我地跪住奶PK袋底同佢乞交易?

成篇文就係圍住呢個point係到鳩吹

答唔到呢句你乜撚野都唔洗講

睇住垃圾支那細細狗堆玻璃心係2000FUN碎滿一地真係不亦樂乎

咩野話 發表於 17-1-9 04:35 PM
睇住垃圾支那細細狗堆玻璃心係2000FUN碎滿一地真係不亦樂乎

睇住垃圾支那肥宅薯條狗堆玻璃心係2000FUN碎滿一地真係不亦樂乎

icyin 發表於 17-1-9 04:13 PM
問你咁多次都答唔出 係到扯東扯西諗住過到骨呀

你幾時見到我地跪住奶PK袋底同佢乞交易?

叫人答你野又唔見你黎答下我既?

再講啦,下面咪答左你囉,咁你都GET唔到我仲可以講乜呢?

成個post講緊D咩呀?咪就係(你班三千二)讚揚緊口中最低賤既薯條支那狗有幾偉大,係成個夢之既支柱之一囉

你知你地成個post棒到薯條狗有幾高架啦,呢頭話我地無佢咁既級數,個頭又十分感激佢咁豪爽

何止當正佢係你班三千二既米飯班主啊,簡直係想將佢棒埋上神台啦

唔洗你地搖尾乞憐啦,一路跪番係度算啦

諗住反嘲諷番你地估唔到咁都睇唔出真係,呢位三千二受過既高等教育實在令人敬佩

睇番成個post,為左8SET防你班三千二搞到成台大龍鳳出黎

對比之下一個Point幾個回覆又算係D乜野,記得收多幾個三千二跟住開多Dpost啦

等有上夢版既人都知道,細細粒呢個三千二家族到底如何係夢之靠敵族靠支那薯條狗撈到風水起

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 12:50 PM , Processed in 0.035827 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存