2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 海外專區 又話藍國多自家人...py九蛇
go

[其他] 又話藍國多自家人...py九蛇

重玩幾日 ........

這位大大請息怒唷,
1,我們缺乏一個公信力既戰友平台
2,2000fun也只有部份人留意o_o
3,有固定隊友都自私玩去了ww

如果大大你不介意的話,可否比個機會其他人認識下你阿,ID資料,國家,職業等,等大家見到會留意記得,就先可以邀請你一起玩啦阿bb

開左2個人 都係藍國  名: 九蛇女帝/Miwa: 你咩國 曾我味升高lv 仲可以轉國

你玩法c? 我想我咩職? 我可以去升 配合你小隊 有rc?!

回覆 shadows5500 的帖子

Helo,我都是系藍國既,ID,~YUI唯,平時系法師,有時會轉其他職業雷隊友www,宜家我好少上FEZ,上線的話系自己玩w,最多跟下日本隊負責打醬油ww。

如果你有興趣可以搵下me,如果me上線方便的話組起你都可以。

其實黃國,綠國,紫國,都有香港人玩既,只是他們比較低調啦,可能經過DES及一些花生事,令到藍國高調左姐,而YUI是藍國,所以跳版來日服都是選藍國而已。

下面亦有po是問題天天多Line群,有台灣香港人。如果你有興趣都可以聯絡一下相關人仕。

亦或者聯絡一下你熟悉既朋友仔,睇下佢地仲有無一齊玩,甘大家有個照應都安全感大啲

如果都系找不到,可以留意一下有啲名字好有香港地道Feel,面皮厚少少主動密語一下可能有驚起

另外,如果你有追post,其實最近幾個po都畫公仔畫到出面,有啲ID都好易認,留心一下其實搵到香港人。

十週年勳章(賀詞)

多唔多香港人呢家野真係一時時。有啲fd就因為工作關係玩唔到。有啲就轉左game。有啲就因為啲fd走哂而唔玩。我都因為近期日服普遍都好lag搞到唔想玩落去。

但藍國以我所知都好多港人,成日入左啲組度都會驚訝原來咁多港人單兵玩緊。

你真係想一班港人玩既,我唸你要揾定一個團再去個團既所屬國度開角色,唔係既你都唔洗唸住有人會一齊玩。

利申:玩左幾年日服只係試過一次打打下俾人問係唔係香港人之後組埋玩。

YUI小唯 發表於 17-3-18 11:05 AM
回覆 shadows5500 的帖子

Helo,我都是系藍國既,ID,~YUI唯,平時系法師,有時會轉其他職業雷隊友www,宜 ...

下面亦有po是問題天天多Line群,有台灣香港人。如果你有興趣都可以聯絡一下相關人仕。<---

我這邊群現在大約有十個香港人左右,歡迎樓主仔細看過亦同意本群守則後進入,不過,澳門或香港玩家都應該比較少人用LINE吧?都比較喜歡用WTS吧?

用WTS有一點不好的地方就是讓人看到自己的電話號碼,台灣的朋友亦大多都不太喜歡自己的電話被洩露(本人也是)。所以他們大多喜歡用LINE

你估係舊時港服 個個一放學就上線咩?

以前港服online 一上線就係搵人un

回覆 YUI小唯 的帖子

okok ~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 YoshiStar082 的帖子

群id?????????????????????

YoshiStar082  請pm我給我line ID ~THX  發表於 17-3-20 07:43 AM

ID: 黑百合  不定時上線

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 08:46 PM , Processed in 0.033250 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存