2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖獵靈 〗███ 6月17號開服囉 ███ ...
go

[台灣] 〖獵靈 〗███ 6月17號開服囉 ███ [複製鏈接]

笑傲無雙

我們將於2017年6月17號正式開服:在此感謝你的嘗試
遊戲目前的名字叫聖魔之血!
本服以休閒練等打架娛樂為主

設定:
★等級:100級
★地圖:基本上所有地圖均有開放
★倍率:經驗倍率仿官服
★遊戲內有自置內掛
★商城所有物品均有開放
★主線任務系統:做主線任務經驗高升級快還可以獲得大量金幣
★全部副本均有開放
★每次遊戲內自主大量活動
★所有設定彷官服,包耐玩

官網:http://go-freegame.com

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

神樂 發表於 17-6-12 06:47 PM
我們將於2017年6月17號正式開服:在此感謝你的嘗試
遊戲目前的名字叫聖魔之血!
本服以休閒練等打架娛樂為 ...

聖魔之血 =  獵靈  ?

唔係兩隻唔同GAME黎咩 ??

定係台版 陸版叫法唔同 !!

笑傲無雙

最先出時叫獵靈

最後換左聖魔之血呢個名

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

神樂 發表於 17-6-13 06:01 PM
最先出時叫獵靈

最後換左聖魔之血呢個名

依兩個名我係搜官方時見到兩隻唔同GAME 所以問一問咁解 XD

前幾天網站還進的去
如今完全無回應
還沒開就倒了嗎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:59 AM , Processed in 0.030461 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存