2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖中華英雄〗中華英雄激情版 已開服8個月 穩定開服 經驗 ...
go

[海外] 〖中華英雄〗中華英雄激情版 已開服8個月 穩定開服 經驗10倍 充值比例提高,少量遊戲截圖 [複製鏈接]

遊戲網站:http://www.haozhyx.com/

遊戲設定:等級暫時開放至701級 周一早上10點至周五下午17點為和平服 其他時間為pk服
         經驗10倍武點30倍 台服設定開角100級跑金裝
         現有充值活動每周作結算 每充1000人仔送150級(不包武點) 上限為600級不再送(清空儲經驗)
充值比例:1(人民幣):100(大洋) 假日充值為1:110
伺服位置:香港

遊戲狀況:活人大約有20-30人左右 每天都有活人的 此服為國際服 基本所有華人地方玩家都有 主流內地,香港,台灣少數,主流qq交流
暫時遊戲內只有2個有活人的幫會,為死敵狀態pk服時打得天荒地暗,和平時世頻亦媽聲不絕
由於中立和平幫會已接近散幫,現時人數已跌至20-30人左右 有興趣既可以加入遊戲我所在幫會為邪惡皇朝,主打pk罵戰,只得我一個香港人~ 其他香港人都走哂

我所在既幫會都只有12-15個人 但穩定長在線既只有5-6個活人 如果你識玩識pk既人少一樣激情四射
我地剩低兩邊幫會既人都係打算一直玩落去,人少又如何?打鬥一樣激烈 最緊要大家玩得開心 打得激情
我地幫會既人歲數最細既我都24 個個都30左右 所以玩遊戲既宗旨係約到就一齊打 約唔齊腳既都唔好灰心
只係遊戲 贏輸又如何!!心態要放好 只係一場遊戲 打發時間娛樂的! 唔好因為無人比人虐殺幾日就唔開心,亦都唔會因為人少玩隻game而唔開心

遊戲介紹:長久穩定服,本人雖然唔係gm 但係已在遊戲充值唔少錢

懷舊返當年既情懷,世界沒有免費午餐,即使私服亦要花費,希望大家一齊黎加入我地既大家庭,大家快d加入遊戲一齊pk加入我地幫會啦

詳請可pm我
以下部份遊戲真實截圖
搶boss

人少既港九

已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 鼓勵

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

未玩過呢隻GAME 想問下易唔易上手

傑伯伯 發表於 17-11-24 12:59 PM
未玩過呢隻GAME 想問下易唔易上手

難上手...未玩過真係玩唔落去 因為唔多人玩 而家我地玩果班都係情懷 周末就約到就約埋一齊同對面幫會PK足1日 約唔到就2-3個 有時人少到要單挑一個去搞對面幫

而家個個都要返工所以我地都係平日HEA掛 假日約到先一齊玩下PK咁

未玩過真係建議唔好試 雖然呢個私服好穩定 玩到已經忘記左佢係私服咁

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 娃娃倉庫 的帖子

我有玩正服
係咪都係係甘做主線任升就得

收我入幫
~星星月亮太陽~ -10 違規連帖

總評分:  威望 -10   查看全部評分

回覆 9006090060 的帖子

係領完100金裝就得 其實玩法同正服一樣 呢個係仿正服黎 只係經驗調高左 升快左 穩定服  但無咩人氣 想人多激烈既呢到搵唔到 呢到只係搵到對呢隻遊戲熱愛既懷舊

回覆 娃娃倉庫 的帖子

我得2套金裝

樓主,呢個服仲有冇人玩噶?

~星星月亮太陽~  沒意義內容,例如:好唔好玩嫁、試下先、下載中、多唔多人玩、又新出一個、正呀、好野有得玩、玩前留名等等及相同意思內容其他字眼!  發表於 17-12-1 10:35 AM
~星星月亮太陽~ -10 沒意義內容

總評分:  威望 -10   查看全部評分

lawrencekhoo 發表於 17-12-1 08:29 AM
樓主,呢個服仲有冇人玩噶?

上面樓主有回覆過該私服情況,請自行查看#3回覆。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 08:59 PM , Processed in 0.032110 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存