2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 帶headset打機會唔會夾到個頭好痛?
返回列表 發新帖 回覆
go

帶headset打機會唔會夾到個頭好痛?

屋企有成set 2.1喇叭係度, 我對音質都唔係話好大要求, 都ok啦. 不過問題就黎啦, 屋企人訓晒個時唔可以開到好大聲. 而家逼住要買對headset黎用, 廢事嘈到屋企人, 但好怕夾到頭痛

打機既話都係買個連埋mic架啦, 啲鬆緊有得較返都唔會好夾姐

其實對2.1係logitech, 好自然地我都上返logitech個網度睇headset, 暫時比較偏好G433, 一黎朋友可以俾我用一月個優惠換, 二黎佢又夠色, 屋企太多黑白野, 揀返藍紅都好

有耳墊加埋啲cusion唔會唔舒服, 除左耳仔位有啲焗之外, 我覺得頭戴式幾好, 戴得多都唔係好想就咁喇叭直出啲聲, 太散, 打機要定位既話集中啲好

除左G433之外, logitech個G系列都有幾隻真/模擬7.1, 睇多幾個開箱文再決定

我用緊G633好好用~~出街用又得~得咗~佢有雙制式輸入源~第一就是3.5MM頭~第二就用MICRO USB頭~
提一提只有用MICRO頭時才可用到7.1模擬效果~~
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:28 AM , Processed in 0.030665 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存