2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 官方小雲 入一入黎
go

[閒聊討論] 官方小雲 入一入黎

我想問一下 其實你地既(提升裝備等級)係咪出現左極巨大既問題!!?
係咪係裝備等級+8 提升到 裝備等級+9 入面 出現左漏洞 導致玩家永遠無法提升至+9/+10
一旦講到呢D敏感既問題 官方好自然咁回答 機率兩個字
但實際係出現問題定真係機率呢 就真係無人知啦 因為就算出問題 都唔會認架啦 難道比玩家知 佢地一直用錢去沖一個不存在既程序??
跟據我觀察左2000FUN 呢類既PO 總有D人會話 我幾下就充到
好問題黎啦  係呢 點解你幾下就沖到  
唔通 夢之係一隻針對埋AC 既GAME(一啲AC 成世好運 點箱 活動 打團 沖裝 合裝 都好野 例如:打90團咁 有D老玩家從來無中過傳箱 D新晉90LV 一團就傳!? 100抽點箱 不及 1抽中大獎? )  如果吾係我真係解釋吾到 例如:點解有D人個即時通(姐係朋友頻)挽幾年 壞幾年 重DONW換機維修又係咁 重點黎了 係淨係戈一個AC壞(即時通) 雙開 開第二個AC 又無事喎 姐係5關機事啦 咁仲唔係針對個別AC!!?
難道到E加 你都仲係想淨係彈兩個字 機率 就可以解決晒?

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

其他服沖裝仲有粒-半既防爆
港服就咩都冇

回覆 ben0137445 的帖子

5防

類似某日本手遊控制機率~~~~

好似你咁講既 拎D裝去第2隻AC沖咪得..................................................
...................................................................
........................................................
..........................................
..............................
唔好意思認真左.........................

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

回覆 Fishyb 的帖子

全包價5防

如果你真係 打左幾百場90團, 抽左幾百粒新箱, 沖左千幾次+8上+9都沖唔到
我就比較建議你去拜下神,做多D善事
多過上黎開post扭計

始終你比人落降頭既機會 一定高過特登整個恰你既系統既可能性

機率一定係隨機,高低多少任係佢地講(你都見到沖野個陣係??%就知)
操控機率*呢樣野係擺撚到明係一定會做既,唔做既你覺得佢地點搵食?
沖+8+9總共燒左2SET防,但+9沖左十幾防(可想而知+8燒左幾多……)
50幾粒新箱抽到最高既剩係同伴存放+1既我路過

另外*香港無任何法例或者條例強制規定要遊戲公布相關既機率
仲有一句萬惡既「遊戲最終決定權/解釋權歸本公司/本代理所有」

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:58 AM , Processed in 0.030238 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存