2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 金銀福幾時先永久上架
go

[抱怨專區] 金銀福幾時先永久上架

出AwLv就係想玩家繼續培養隻角色

但必定會用到既道具(金、銀福)就間中出現喺點箱

少到有錢都未必買到

生活玩家先係贏家,仲課咩金?
快快地洗一萬幾千同生活玩家收裝仲好
人地打團輕鬆抽傳戰 神話戰AW 裝

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

金銀福一上架實大把人嘈
超級影響遊戲物價平衡
靚盾超級趺價就人所共知
其次連傳9596裝同舊AW28裝都會趺價
因為金銀福一上架 D人一定狂洗AW45裝
45裝個效咁屈 仲可以上架量產洗
仲鬼會洗舊AW28咩 用緊AW28裝既人一定會盡快散貨

tangkaki 發表於 18-4-30 01:17 PM
金銀福一上架實大把人嘈
超級影響遊戲物價平衡
靚盾超級趺價就人所共知

出45裝個機率好低
6.2出左咁耐,市場有幾多45裝
而且金福個成功機率超低
尋日買左6個金福黎試
成功平均仲低過 1/3
而且都係可用、高級上落
洗到靚效係好難
既然遊戲已經出到Aw50
有付出先會成為強者
唔通避免人地更強而禁止人地用45裝
上架定價會貴就係一定

回覆 Nostale3310 的帖子

有團打做咩唔好好打團
點解要俾錢GC賺,仲要破壞遊戲平衡?
你叫班日日有時間打機無錢俾的玩家情何以堪?
唯有每星期六日唔番工打機的生活玩家先有資格抽勁裝,屌打HKD戰士,你明唔明?

其實永久上架就唔會架啦
間唔中上架都仲有可能既

之前咪出過--
299點1粒

aexmak 發表於 18-4-30 05:41 PM

有團打做咩唔好好打團

真係鍾意隻game嘅話
出錢又有咩問題
除左gc佢地公司,仲要俾代理費比原廠
冇人課金你仲有得玩?

生活玩家就係唔願俾錢,又唔願人課完金勁過人,唔得咩?

快快地,跟大隊打團,咁先係王道。
GC出埋金福,生活玩家味唔可以輕鬆賺你一大波。

賺唔到錢,家用都俾唔起啦

算吧啦DEE DEE
就算比撚左你永久上架
比夠你100粒金福 當你好彩成功400下左右
你都唔會中到神話(仲要有令盾) 呢個機率 係0呀
大把人試過啦 到時我怕你蝕撚到唔玩咋
你咁沖法 仲慘撚過你抽箱呀
你估GC唔想出比你咩 怕你仲快走咋 金主

乖乖地打8人團啦 我可以同你講出勁盾AWL裝個機會(都好撚低嫁啦)
但都仲高撚過你曬錢沖希呀
乖乖地整下100石卡 算啦 實際D 慢慢等

間唔中都會出下金福 刺激消費嫁啦
佢係要搵下銀仔一定會出 唔洗咁擔心既

題外話
mo la mo la 生活玩家直接比人當正廢青 慘遭地圖炮
我就唔知由朝到晚打電話去gc屈人玩bug 玩外掛 玩改檔既人係咩心態既
亦唔會理解啲食飽飯無屎屙去自己根本唔會玩唔會提升自己既ser洗人地頻自high打飛機咩心態黎
更加唔會明白啲人想炮人炮埋自己人既豬隊友到底有幾雷

係囉 大廢青比卡被打到轉海SER..... 唔知邊個雷...

死亡淍澪 發表於 2018-5-1 12:28

你咁嬲嬲做咩呀?睇黎你成日比gm監測?
如果行得正企得正嘅洗咩驚比人打電話先?
打個機咋..洗吾洗嬲到出煙啊孩子

on79 發表於 18-5-1 01:34 PM
你咁嬲嬲做咩呀?睇黎你成日比gm監測?
如果行得正企得正嘅洗咩驚比人打電話先?
打個機咋..洗吾洗嬲到出 ...

恥笑人地就比人屈嬲 開心仔
你地無做錯到!差人做野唔洗你教!
anyway唔好以為我同你地一樣咁多時間咁好想像力先得嫁戰犯

呢度一次過回埋咩比人打到去海ser
睇完d理論真係當佢消遣工具咋
做生活玩家一定係錯

回覆 死亡淍澪 的帖子

間唔中GM 都會上線 睇下玩家做乜
正常打團的, 唔洗登出既

題外話
mo la mo la 生活玩家竟然提出叫GC 間唔中出金福刺激消費 真係世界變

我就唔知由朝到晚係頻道嘴炮 又大聲公撩交打 打曬飛機的人但8轉可恥到要屈同敵人同一陣形 係咩心態

亦唔會理解正身都入8轉前俾人仔洗走曬PK值 ,然後企門口淆底企足一晚咩心態黎

更加唔會明白有幾想打6.2 先會全族一邊圍攻一隻垃圾咒一邊打王,仲要其他族幫佢地打到紅血 都開唔到王 到底有幾失敗

死亡淍澪 發表於 2018-5-1 20:21

其實我係邊個你都未知咋~
純粹見到你咁傻仔屌下你咋 柒到呢

仲放時間金錢落隻game到?我就醒左好耐 足足100個金福都係抽垃圾盾
係咁鍾意隻game努力刷下副本 好過你花1萬幾千抽垃圾盾

依家啲人拎生活玩家來美化包裝時下唔返工/學既廢青 自欺欺人定自我安慰?
我身邊就有幾個咁既人 畢業後唔搵工 日日係屋企打夢之刷副本抽裝
全天候幾十開人仔掛雪地抽盾
用個幾2個月時間比佢刷到件放幾千蚊 就係到也文也武自稱什麼生活玩家
我的天啊!搵一份普通工作返10小時都不止幾千元!
好相信這班所謂生活玩家放係隻遊戲時間也不止10小時吧!
我都覺得你父母好可憐 供書教學養到你咁大
日日係屋企打機做廢青無法返回現實  
不要說有一天夢之執笠 若有日你父母百年歸佬 無法再照顧你
你這班所謂生活玩家還可以做些什麼?

得閒到可以日日凌晨兩三點掛雪王洗名  
條毒撚肯定唔洗返工返學啦

aexmak 發表於 18-5-2 08:34 AM
回覆 死亡淍澪 的帖子

間唔中GM 都會上線 睇下玩家做乜

其實NOS都出咗十年多,都有唔少老玩家會去擔心GC營運問題,版上都有唔少相關posts。金福雖然價格高但有唔少課長買,呢層可能要GC自己大數據自行查閱,不過已知垃圾咒都買咗唔少。用金福沖裝就另一回事了...

回正文,至於永唔永久上架既問題,我個人係支持限時推出,私心關心GC營運,本身箱同消費已經有得抽,而根據消費心理學,限時消費係本身基礎上會有協同效應,買金福數量可能多過永久上架,不過到最後都係等GC自己搞啦,以上小人愚見。

題外話
差人做既野都唔知,死亡兄唔係第一日上2kf呀嘛?差人話一就一,邊個話二就係暴民。差人專對付暴民,好似香港警察同法律部門合作咁,時時刻刻維持遊戲良好環境。當然差人都有垃圾存在,唔係周不時會有醜聞。差人打唔到既野,理得你想唔想打,全部都冇得打!以前好多人都有講過,死亡兄唔通你撞聾?笑差人日日例行七樓巡邏,自己又咪廢青。古有魔星幸兒你若,今有MY,現存story縈憶AVA已在名單之中。刀唔用就生鏽,有差人存在既一日就有暴民存在。清哂?自己找友族製造好了。跟貼差人,帶你體驗現人生百態,何止九味,第十味都食到出嚟。可惜現今差人的刀槍都不能再磨鍊,怕的是暴民有槍。拉攏現在既良好市民,為未來鋪路。

死亡兄,與其留係荒土上磨爛蓆,不如棄掉海洋冒險重練,早日上天S,重開一遍新天地呀!

一名入嚟花生既社畜路過:)
已有 1 人評分Good 收起 理由
死亡淍澪 + 3 2千分唔值得有咁高質既文 btw佢地唔敢同你.

總評分:  Good + 3   查看全部評分

回覆 kit338168 的帖子

睇佢以生活玩家包裝廢青 真係得淡笑

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 12:32 AM , Processed in 0.045753 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存