2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 小雲,要求出新PVP埸/ 刪PVP安全區/或推出開紅類之點物 ...
go

[抱怨專區] 小雲,要求出新PVP埸/ 刪PVP安全區/或推出開紅類之點物

PVP安全狗趨勢越黎越嚴重 PVP已經變成要麼玩安
要麼落台企到老遠等條友出曬技現身果一下先可以打

海弓隱身+紅兵/青兵 長時間隱身技 出曬成套技都可以唔洗死
玩埋BUG 係個台上面射殺人都仲得

台下果班玩家就算幾勁 未還手果陣都已經吻左地
小雲你唔理呢個問題 已經走左一大把用錢既玩家
其實去到依家已經得返好小玩家 長期再唔理呢個問題
去到冇人玩 GAME收皮係唔洗好耐既事(就算外國唔收皮, 你冇玩家玩 你都要收皮)

呢個問題足足2年唔理 老玩家就算想玩返 望住一同一個問題 根本就唔想再重玩
弓手大把職可以玩 只係因為有個安全區係到玩無賴 死得小 殺得多
就算你DEL左個安 D人一樣要死狗去轉玩其他卡 弓手大把卡玩 唔係得一張

要求出新PVP埸/ 刪PVP安全區/或推出開紅類之點物
就算你出新PVP埸 入埸費比依家貴10倍/100倍  冇安全區我都覺得可以接受 咁樣仲好玩
或者推出開紅點物(無視安全區) 3日/10日/1個月也好 我都照樣消費去玩

做D野啦小雲 日日打安狗 你唔悶我都悶呀 想比錢GC洗 都比唔落呀 你要CHECK我消費幾多點數都仲得呀
OVER 30萬HKD 點數啦 但我依家都唔撚想買啦 D人少撚到呀

不如甘啦 CN哥  比你一下秒殺安狗GE能力 好唔好啊?     

係到串人安狗 點知都係接受緊安GE保護 ><   隻乜乜心 唔記得 太垃圾  

我搞隻弓唔洗$???    想捉到人咪練多D捉懚    捉懚都唔識捉  唔怪得你玩甘耐都係甘廢

薯B~XD 發表於 18-7-6 12:10 AM
不如甘啦 CN哥  比你一下秒殺安狗GE能力 好唔好啊?     

係到串人安狗 點知都係接受緊安GE保護 ...

無左個安你咪知大家咩下埸
依家要求 安全無效化果個係我
如果我想個安全區保護我 點解我有咁既要求既

我真係想無安果陣 你可以SM到我 加油啦 玩BUG仔
小心比人用FRAPS影到你卡安全位射人D片
顧掂你自己啦

薯B~XD  你用過安 咪姐係安全區保護左你 唔係你做乜上安 叫人  發表於 18-7-6 12:42 AM

NOS 一車防技 你唔識+ 係到串D海弓加技   怕唔柒怕笑死人?  玩NOS得番玩P場  你都幾識玩  雪地果D 不如封埋8轉點?   重叫人CHECK你D課金消費  不如收左NOS 你咪可以任玩     ED小朋友利已心態 正正咪係大P出現GE苗頭   

BTW 我ON隻戰 你咪9秒9甘沖番上安   ><安狗 可?

薯B~XD 發表於 18-7-6 12:40 AM
NOS 一車防技 你唔識+ 係到串D海弓加技   怕唔柒怕笑死人?  玩NOS得番玩P場  你都幾識玩  雪地果D 不如封埋 ...

講返個安全區吧啦你
我知冇左個安全
你連P埸都入唔到所以要黎拖開個話題

日日ONLINE 你都只係識加一堆技係安全區 玩埋BUG射殺人
冇左個安 我怕我未禁到你隻人 你已經比其他夢之玩家殺到你唔入黎

真係唔怕柒呀 真係肯出新PVP/ 刪PVP安全區/或推出開紅類之點物
咪知邊個柒囉 最緊要肯出 可  除左個安全乜都做唔到既安狗
1P1又唔掂 玩安又要死 痴住個安落多幾秒都怕 馬上跑返上去等神力3
果個係你啵  由你話人安狗 不如屙篤尿照下你自己個樣先

薯B~XD  其實 我都有打下團ge  發表於 18-7-6 01:45 AM

i

其實 你都有海軍貓  咁都捉吾到比你開綠開藍又點  自已嬲到離題  又話我離題

再者 你之前又話冇左安 多返新手玩  咪笑死me  新手上p瑒有冇安都比人秒嫁啦   話乜多老手玩返 吾想比人殺  结果咪又要收ac 咁官方有冇好處拎  

你都識話而家玩家多數玩安 冇左安海弓退曬  p場冇人/得返小貓3 4隻 我又想睇下你會課幾多落去

你跟本就冇用過個腦 只系識叫gm改乜改乜  

btw冇左安我一定吾上 我敵族都十幾個up  你整到pk咁猛都死啦  

我又冇否認自己玩安 只系睇吾過眼你扮清流
再者  你張圖都幾小玩家  一定系我睇錯、  cn 系新夢之既神

薯B~XD 發表於 18-7-6 12:40 AM
NOS 一車防技 你唔識+ 係到串D海弓加技   怕唔柒怕笑死人?  玩NOS得番玩P場  你都幾識玩  雪地果D 不如封埋 ...

"ED小朋友利已心態 正正咪係大P出現GE苗頭"
刷鞋刷到可以支持昆狗 仲一齊笑被害者做水魚既人
係到講呢D?咪引笑啦薯B哥

回覆 pizza30 的帖子

安狗都可以串人安狗  這世上還有什麼不可能  系咪呀chaser仔  玩bug玩到全族封ac

回覆 薯B~XD 的帖子

你已經係一個不可能啦
比幾個昆狗當狗咁利用 仲要衝埋去刷鞋..
做到連昆狗都不如既地步
點知原來人地昆昆埋埋咁多帳號
你幫佢打敵 仲要用錢搞弓ac...
你真係好好人呀 好想比個贊你
幫昆狗打大P既人 話人地引起大p既苗頭

薯B~XD  讚下話?  發表於 18-7-6 02:27 AM

回覆 pizza30 的帖子

你不如問下人  到底系我敵佢先  定系你口中既昆狗敵佢先? 系隻群b出手打我先{無任何原因 基本所有敵族 冇一個系我主動打}敵族吾串得? 當時我一條友清到佢地出p場 有人幫/我有幫人? 再者又吾系我昆佢   ed陳年舊招老玩家一定知  比人昆一系新手  一系腦中bug  你咪系原汁原味既100米沖出黎柒?

已離題  以後非關於安全區問題一律不回   

見你地平時系甘插安全台乜乜柒柒  想揾人討論下都比人鬧 sad  我平時on隻戰系台下咁耐 十幾個敵族都殺我個位數  有點不明白而已

薯B~XD  我出到去就甘屌你老母 我都唔敢打我啦 GAME敢?  發表於 18-7-8 01:37 AM
pizza30  一定唔係你入黎鬧人先啦...  發表於 18-7-6 02:02 PM

求其是但搵一樣黎改都好呀大佬
我作為玩家最後既要求都係要有得打交姐 我唔理贏唔贏到 唔理我大P正數定負數
我都唔想好似E家咁玩得咁悶 見到班友上上落落真係捉都唔想捉
而家咁既環境 仲點會有想課金既意慾?
我唔理解點解有人會中意打團打怪 但我尊重生活玩家 我自己就真係冇乜興趣
如果玩夢之冇交打 我玩俄羅斯方塊好過

D活動物品就係針對住戰鬥玩家黎出  但提出既問題就幾年如一 (如屈安全, P場BUG組 等等)
你自己有數據睇返你出時裝多人抽D定係出黑龍稀符精靈王多人抽D?
我唔係想証明戰鬥玩家>生活玩家 都唔係想講比錢打機就大撚哂
我只係覺得官方只係照顧生活玩家 (改即戰隱身執野) 而無視另一班中意戰鬥既玩家既感受

你地班垃圾 一日有我銳豪哥係到 你地都唔洗指意入p場 安係比我黎屌打你地既

SallY`  有型  發表於 18-7-17 03:37 AM

我強列反對取銷p區安全區呀
比你地刪走在個安全區 我哨牙mo仲玩也撚野?仲點生存落去?

CN 咪安啊

薯B~XD 發表於 18-7-8 01:11 AM
CN 咪安啊

支持出新PVP埸/ 刪PVP安全區/或推出開紅類之點物

真推出保証 大把老手重玩

然後我GAME名 窩心

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:21 PM , Processed in 0.033025 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存