2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 小雲,再來認真討論下個PVP,見到有回流玩家 ...
go

[閒聊討論] 小雲,再來認真討論下個PVP,見到有回流玩家

小雲
PVP 安全區問題 你已經非常了解 不斷向原廠反映
計劃緊D咩 你都有打出黎比玩家睇 實唔實行到仲係未知知數

最近見到有舊玩家回流 見到個P埸發生咁既情況 又停左手 卻左步
因為佢知 我知 你知 咁樣玩實在係冇意思 悶到抽筋

玩家們已發表意思數次安全區問題  反映無果
問題主要是 弓手海弓 7轉加其他職業技能加攻勢輸出  隱身+青兵隱身  
安全上落射殺人 有D人仲要玩到可以係安全區BUG位射殺

刪安全 / 限制上落秒數無用  亦唔會推出新物品去無視安全區

不如做D最易做既野 好似你即時戰役咁 係PVP入面封左個隱身佢
好似9轉咒咁 有D技係PVP用唔到
咁已經幫到好多玩家 同埋公平返好多
小雲 麻煩你真係做D野 因為天空SER 既玩家都已經少之又少
來黎來去 你入到PVP 都係果班人 只有少沒有多
就快悶到我都唔想玩

不如做D最易做既野 好似你即時戰役咁 係PVP入面封左個隱身佢
然後封埋8轉咒個無敵 再封埋火戰招盾 再封埋暗弓招吸攻
再封埋咒師所有MP盾 再封埋7轉戰招明王
以上技能太破壞遊戲平衡啦!!!

CN..
洗唔洗驚到咁樣樣
唔好再打機啦

唔爭在禁止使用s卡咪仲好
大家1轉圍威喂
既唔會出現樓上所講既問題
又可以體驗pvp既樂趣

弓手不嬲要個安先係p場生存到 再唔係你平衡番8轉咒同火戰d技lo 先唔講75%垃圾8轉咒盾 1x秒無敵 咒招連技仲快撚過7轉弓連射 咩撚野事呀 我真係未撚見過1張卡可以又坦又大力又多血 火戰又係on撚9 1把傳95弓中上盾可以打1隻90下既火戰 1千幾 你叫弓點係p場生存呀 講緊9293裝既8轉咒可以屌打9596既弓戰 再加上傻系樓主講緊既係加完技既7轉弓 咁你玩咒戰唔識加技呀 紅兵得弓手可以玩? 出Po之前用下你個系腦啦. 冇左個安全更加唔會有新手玩啦 冇放錢既玩家又會即刻走一大班 唔通一入到p場就俾班課金玩家追住黎打咩 安全都冇得上呀

tom909 發表於 18-8-14 10:19 AM
弓手不嬲要個安先係p場生存到 再唔係你平衡番8轉咒同火戰d技lo 先唔講75%垃圾8轉咒盾 1x秒無敵 咒招連技仲 ...

唔好當我未玩過弓手啦 生存唔到 只好怪你自己廢

弓手你要玩得好勁有好多卡都可以好勁
用下個腦用大天咪冇曬你講果D 火戰技 8轉咒技
一定要玩安全 先有龜屬感嫁咩?

以前D人唔玩安全 一樣弓手都可以殺多死少 方法大把
用下個腦諗下就有

依家D人連打都唔敢打 係曬個安隱曬身 先敢落黎射人
D舊人連玩返既意慾都冇

想隻GAME快D汁咪繼續囉 安全狗們

ˇ為妳喝采` 發表於 18-8-14 02:19 AM
然後封埋8轉咒個無敵 再封埋火戰招盾 再封埋 ...

你講果D技用左大天就可以冇曬
海弓隱左身 點大天解技 你教下我

回覆 Treaty 的帖子

你老母 小雲咪出左海軍貓 仲想點難道你認為小雲出隻海軍貓俾你PVE咩 傻系 講野諗前吾諗後 有無諗過你玩成30m 玩家 點平衡隻game阿 你呢家無撚左安全區 D 0課玩家咪連P場都入吾到? 人流咪仲少 平你老母咩

大天cd 幾秒 8轉咒mp盾cd又幾秒 你真係冇撚腦

呢個話題真係……
不如折衷一下,以後安全徹底禁止加技,三色水都唔食得
我覺得呢個方案目前已經算係最平衡

CN哥 專心造音樂算啦 數白欖咁有天份 點解要做廢青打夢之
當初30歲生日一野劈炮唔撈決定以後留係屋企玩夢之歷險個團火去左邊撚到

回覆 Treaty 的帖子

你係咪講緊玩LOVE代兒個陣呀? 龜到成隻狗咁樣仲係到扮乜野玩過弓手廢係自己事,自己都龜台個下仲有咩資格話人姐
一係你就做到全程企台下比人屈機,拍埋片扮到好慘咁樣睇下有冇人可憐下你LOR
BTW你成日都係到討論個PVP問題,你係為自己定為人地呀? 得你一個係到自HIGH瘋狂提出尼,講真你係唔想晒左個幾十萬,想有得威比人睇既,拎D錢買支真槍咪有得威LOR,係呢隻ONLINE GAME到點扮勁都冇撚用啦

傻仔~~

(不如做D最易做既野 好似你即時戰役咁 係PVP入面封左個隱身佢) 封撚埋8轉咒無敵 mp盾 同火戰盾 傻狗屎n自己玩咒戰就要人地玩弓既冇得玩自己職業既技能 真係屌你老母未讀過書既垃圾真係冇腦 有冇諗過點解弓手會有隱身呀 戰又點解會多血高攻高防呀 你老母戰士呀 d卡既技能range就黎出到遠過弓手 戰士呀你老母 我以為係渣把劍近身行埋人地身邊打既近戰職渣 你老母 7轉戰d技咩撚野事呀 咒點解會有mp盾呀 炎咒果50%都叫合理 你老母8轉咒開到去75% 仲要cd咁撚短時間? 7轉弓招隱身都大約1分鍾cd 你老母 我都唔同你傾無敵1x秒e樣野 出埋d破壞平衡既on9技俾咒  

加完技既7轉弓係大力 你老母有邊隻職邊張卡加完技唔大力呀 人地玩安戰既你咪拎你隻垃圾夢古出黎睇隱lo 仲有大把同伴卡既技可以捉7轉弓 7轉弓隱得果幾秒時間 同樣既裝備卡片情況下 你唔撚係幾秒俾人屌到訓低呀 咁係你垃圾啦 咪撚怪人啦 玩7轉弓講到無撚敵咁你又唔玩? 7轉弓係咁撚屈機既唔會咁多人走去玩8轉咒同火戰啦  人地加攻擊既技 你咪加防禦既技lo 咩撚野大天解到你 咪撚9up la 又話7轉弓屈紅兵隱身 帶左紅兵點帶大天呀 係e個情況之下 你唔係俾加完技既7轉弓恰呀 你係懶到仆街 技又唔自己加 夢古貓又唔自己用 唔加技走去打加哂技既人 你真係冇撚腦

冇左安全之後 你估玩番既人多呀 定係退夢既弓手多呢 講就話為gc諗 你食屎啦屎眼狗 仲以為你自己幾撚noble 日日係夢之講到自己幾撚高大令仔又番唔知咩工 但係現實連書都冇讀過 日日係網上同人打嘴炮 日日mon住個2kfun睇有冇人support自己 你老母我平時都唔上e個小學雞forum 見今日悶先上黎屌下你條傻系

所有自身技都封晒去就最好

講到冇人玩因為7轉弓 咁你做乜仲放幾萬入夢之呀 既然你日屌夜屌既人最後都只可以死死氣課金 咁個情況都唔係好差渣wo 係咪你講緊既舊人見你咁on9唔想同你玩喳

係唔改呀 你唔鐘意咪唔好玩囉

p場只可加自身技
唔比加其他技
最好唔比組隊
已經令弓手攻擊力降一半

改到好似即戰咁唔比用隱咪得

每張卡都有自己既特色

好心你幾廿歲人 打機打到入曬魔咁
以為自己比30萬出黎就係大爺?
不要把自己看得那麼高
你也是安全咒一件

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 09:47 AM , Processed in 0.041511 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存