2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 好心想飛/惡魔穎 你地唔好咁肉酸啦 想要個場咪比你囉 ...
樓主: 想飛垃圾32
go

[Nos貼圖] 好心想飛/惡魔穎 你地唔好咁肉酸啦 想要個場咪比你囉 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

回覆 豬豬大皇 的帖子

屌你仲毒 1個人9開係nos收陀地
唔抵得比個學生6:0你個打左10年狗工嘅廢中=3=?
輸完仲要屈我搞你老婆?叫你老婆照下鏡先la 我杰哥洗搞隻山豬乸?

◆杰×° 發表於 18-9-11 06:28 PM
回覆 豬豬大皇 的帖子

其實做人有冇用唔係自己講嫁
可唔可以唔好俾機會人地屌你嫁?
自己冇咁多電腦開唔到9隻就話人毒?我雪地開晒2X隻人企咁咪可以毒死你?
唔抵得比個學生6:0你個打左10年狗工嘅廢中=3=?
你果D係叫小學雞唔係叫學生.....有書讀果D先叫學生呀.....傻仔
打機打到上腦??俾你6:0咁又點?俾夠60:0都仲得啦下話....
呢家買包煙都59蚊啦......你一係去7仔講我6:0隻山豬呀唔使俾錢啦....好唔好??
唔好成日自己諗就係先得嫁.....
輸完仲要屈我搞你老婆?叫你老婆照下鏡先la 我杰哥洗搞隻山豬乸?
攪人埸當攪左人??又一俾人屌既機會啦...
自己用下個腦諗下先回我啦...
打機攪埸就話攪左人老婆.....你唔係對住個MON打JJ下話
打機你就用人妖....攪埸對住個MON打JJ就當攪左人老婆
俾你果D所謂既爹地媽咪知道左個咁既傻仔真係唔敢諗佢地會點呀

十週年勳章(賀詞)

回覆 豬豬大皇 的帖子

傻豬你估我多開唔到係咪=.=
邊似你咁日日入 p場mon我落安 殺完我就同自己老婆講
老婆我又殺左傻仔杰一次唷 叻唔叻唷
屌你個傻b 放假唔洗返學就以為我無書讀 5月完撚左sem啦 宜家先開學==
搞你老婆就你自己講嘅 我點搞你老婆又唔講
我開住個玩家列表 5分鐘無人 地下無野 又叫搞你老婆個場...
個地圖係咪寫住你老婆個名嫁
我日日照鏡望住自己個樣已經想射=.=要係game用女角先可以忍住個慾望
好過你係咁唷唷唷男唔似男 女唔似女 成隻娜娜咁=.=

◆杰×° 發表於 18-9-11 08:36 PM
回覆 豬豬大皇 的帖子

傻豬你估我多開唔到係咪=.=

其實真係唔想再屌你.....算啦當最後一次敎精你啦
之後就唔回你算啦

1. 傻豬你估我多開唔到係咪=.=
我就冇人毒唔毒既不過就唔知邊條傻仔話 "屌你仲毒 1個人9開係nos收陀地"

2. 邊似你咁日日入 p場mon我落安 殺完我就同自己老婆講
其實你係唔係幻聽??見到自己俾人殺就會聽到人咁講??所以日日都要上上落落個安

3. 屌你個傻b 放假唔洗返學就以為我無書讀 5月完撚左sem啦 宜家先開學==
我諗你係小學雞夢之都冇咩唔知下話??

4. 我開住個玩家列表 5分鐘無人 地下無野 又叫搞你老婆個場...
其實個埸就阿公既冇話係邊個既....不過大多數人見到人升都會自己走.....你有冇攪人埸呢?
就等其他人答啦......你又唔係攪我老婆一個埸

5. 我日日照鏡望住自己個樣已經想射=.=要係game用女角先可以忍住個慾望
真係唔想講你知都要呀!!!!!
你果D叫人妖打飛機呀!!!!!傻仔

我就冇人毒唔毒既
你到底知唔知自已UP乜?

其實你係唔係幻聽
E D叫思覺失調啊傻撚  

你AW50都知你毒唔毒啦 我路過上黎教精你啦
唔係你就係下一條CN

山豬仔 思覺失調 勇敢治療

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

花生花生
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -5 沒意義內容或回覆!

總評分:  威望 -5   查看全部評分

薯B~XD 發表於 18-9-11 09:26 PM
我就冇人毒唔毒既
你到底知唔知自已UP乜?

又一條傻仔跳出黎要敎??

你唔識理解人地講咩其實可以去進修下唔好又跳出黎俾人笑啦..
"我就冇人毒唔毒既" 打小左個未就唔明??你都真係幾天材下囉..

"思覺失調"有咩症狀都唔知就Google神下先講啦....叻仔
得閒就睇多D書唔識就問下人...

"AW50"就毒?唔知我點升就問下人啦.....哥仔
係人都知老婆唔使做野得閒咪升下囉唔通學你做P埸保安咩?

唔係你就係下一條CN
CN個人係點我就唔知囉...
只知你就冇人咁多錢.....只係憎人富貴, 厭人窮咁姐

一日到黑咁多傻仔跳出黎.....都唔知點敎精你
P.S. 可唔可以唔好俾位我串你....傻仔杰

十週年勳章(賀詞)

回覆 豬豬大皇 的帖子

1.屌你列點係咪覺得自己好有point?
2.quote完出黎又答d唔關quote嘅野c 老師有無教
3.唔好咁緊張啦 proof read多次先sd出黎啦=.=
4.屌玩個女角就話人妖 有系扮過女人咩 定你話娜娜
5.我沒幻聽 搞你老婆果陣 你老婆講的

十週年勳章(賀詞)

回覆 豬豬大皇 的帖子

我就冇人毒唔毒既
未我就冇人毒唔毒既
我未就冇人毒唔毒既
我就未冇人毒唔毒既
我就冇未人毒唔毒既
我就冇人未毒唔毒既
我就冇人毒未唔毒既
我就冇人毒唔未毒既
我就冇人毒唔毒未既
我就冇人毒唔毒既未
插個未字入任何一個位都唔通順wor 定係你有語癌==
定係你想我學肥c大隻捉你錯字=.=

1,思覺失調(英語:Schizophrenia/Psychosis,或 Early Psychosis 簡稱 E.A.S.Y[1]),是一個在香港開始使用的精神病名詞。有別於人格分裂,是一種以社會行為異常以及認知混亂為特徵的精神疾病[2]。在台灣以往稱為精神分裂症[3](由直譯英文名稱Schizo+phren+ia而來)。思覺失調症的常見症狀包括妄想、思維障礙、幻聽、社交功能障礙、抑鬱以及缺乏應有的積極性與主動性[3][4]。患者同時常伴有其他精神健康問題,包括焦慮症、重性抑鬱障礙或物質使用疾患(SUD)[5]。思覺失調症的症狀常始於成年初期,並持續很長時間[4][6]。

2.AW50"就毒?唔知我點升就問下人啦
我就係知AW50毒係AW場不斷打怪 唔通你用BUG/掛 UPLV?

3.CN個人係點我就唔知囉只知你就冇人咁多錢
打機你又知我不及CN甘有$?? ? 唔放30M係NOS姐 我身上一條黑龍 都貴過你AC啦

4:我就冇人毒唔毒既" 打小左個未就唔明
我真係唔明 你插個未字入任何一個位可唔可以通順先?

P.S.可唔可以唔好俾位我串你??????
都係果句  
山豬仔 思覺失調 及早治療

十週年勳章(賀詞)

拋書包之前查好資料先la
宜家又比人串翻轉頭
洗唔洗比埋網址同keyword你查啊
http://www.apa.org/pubs/databases/psycinfo/index.aspx
Psychosis Psychosis symptoms Hallucinations

◆杰×° 發表於 18-9-11 11:36 PM
拋書包之前查好資料先la
宜家又比人串翻轉頭
洗唔洗比埋網址同keyword你查啊

最後回一回你算啦傻仔杰

患者同時常伴有其他精神健康問題,包括焦慮症、重性抑鬱障礙或物質使用疾患(SUD)[5]。思覺失調症的症狀常始於成年初期,並持續很長時間[4][6]。

你有呢D症狀咩?冇咪叫幻聽囉傻仔

你睇下隻傻B啦一敎就聽聽話話咁幾進取希望你學下人啦
P.S 冇咁多時間敎你地呀...唔好嬲嬲豬就得啦

十週年勳章(賀詞)

豬豬大皇 發表於 18-9-11 11:47 PM
最後回一回你算啦傻仔杰

患者同時常伴有其他精神健康問題,包括焦慮症、重性抑鬱障礙或物質使用疾患(SUD ...

我無你有啊嘛
患者同時常伴有其他精神健康問題,包括焦慮症、重性抑鬱障礙或物質使用疾患(SUD)[5]。思覺失調症的症狀常始於成年初期,並持續很長時間[4][6]。
唔好求其copy 完wiki出黎就算啦 仲以為自己好型 睇清楚 諗下句野咩意思先啦
Psychosis is a mental health problem that causes people to perceive or interpret things differently from those around them. This might involve hallucinations or delusions.
Hallucinations are where someone sees, hears, smells, tastes or feels things that don't exist outside their mind.

sight – seeing colours, shapes or people FF自己有老婆 山豬皇后 仲成日型住佢係隔離
    sounds – hearing voices or other sounds  FF自己老婆把聲同埋聽到老婆投訴有人搞佢
    touch – feeling touched when there is nobody there FF同自己老婆做愛
    smell – an odour that other people can't smell FF聞到自己老婆臭西味
    taste – a taste when there is nothing in the mouth FF奶到自己老婆d味

Delusions

A delusion is where a person has an unshakeable belief in something untrue.
相信自己老婆山豬皇后確實存在

有病襯早睇醫生啦 思覺失調山豬皇^^多開扮有老婆

回覆 豬豬大皇 的帖子

好心你唔夠人串就快D走啦

E到話想飛/惡魔穎搶場
你就 騎劫E個POST
人都大啦 重同個學生係到嘈
字都味識打

昨天到E家個個POST一小時內回復話冇時間敎你地  

BTW認真左 不論立場都真係想串下你

等睇魔鬼皇出現

笑傲無雙

11年前 全個豆場都係我既

竟然仲玩緊@_@

SZE_思 發表於 18-9-14 12:30 AM
竟然仲玩緊@_@

關u撚事咩柒頭皮比人屌哥的臭系肥婆48婆收爹la48婆48婆

關venus事? 班垃圾都收曬皮啦 點幫

回覆 tccctw00012 的帖子

關u咩事4垃圾比i地千本櫻打到退夢
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 05:50 PM , Processed in 0.037997 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存