2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 我屌你老母臭閪我4张爱神中技S卡瞬间变柒头! ...
go

[抱怨專區] 我屌你老母臭閪我4张爱神中技S卡瞬间变柒头!

我屌你老母臭閪改撚閪左招爱神中技,张卡瞬变废卡,咁我用900几防洗左4张爱神中技S同卡点撚閪算!我仲谂住预我弓战咒帐一人一张同埋比我只狗用架屌,官方小云系咪退钱同赔番4张3s优娜比我啊?仲有精神损失费!比我屌屎忽屌番四嘢补偿!如无爱神同伴卡苦主既赔偿方案,我实发律师信告到你间公司破鸠产!

十週年勳章(賀詞)

「期間限定,全新超強點物,85 點抽一次,快啲用晒你啲利是錢嚟抽啦!
「全新點物實在太強喇!而家決定要變佢做垃圾,課晒金嗰啲傻 hi 真係 sor9ry。

以後向 GC 課金真係要諗清楚,花完錢買嚿金返嚟下一秒同你變做屎。
無良商人見得多,但黑心到咁,遲早中刑事。
不良營商手法

《2012年商品說明 (不良營商手法) (修訂) 條例》(《修訂條例》) 已於二零一二年七月十七日獲得立法會通過,並於二零一三年七月十九日全面執行。《修訂條例》擴大了《商品說明條例》(第362章) 涵蓋的範疇於二零一三年七月十九日全面執行,以禁止商戶對消費者作出某些不良營商手法,包括就服務作出虛假商品說明、誤導性遺漏、具威嚇性的營業行為、餌誘式廣告宣傳、先誘後轉銷售行為,以及不當地接受付款。

我星豬哥都幫你告9佢 屌你老未 係我星豬面前玩野? 未撚死過

GC呢間垃圾只係代理而唔係策劃
幕後黑手永遠都係韓服班友,要真係開刀都係搵韓服個班死剷黎開刀
個班連自己服都可以搞到汁笠既孤兒仲在生真係令人遺憾,
聲明一下:我真係讀書少,咁既情況點樣做到有實際作用既投訴或者控告真係唔知

參照番某D弱智手遊差唔多既情況下
加陣最多都係逼GC作出針對該S卡既補償
例如係換另一張自選同伴卡比你(技必需同等級)
或者開放玩家申請自願回塑相關消費紀錄
回收番所有人係個段削弱公告出之前抽個粒箱時出產既點品兼退番點數
A.只回到可以回收到既部份並退回點數
B.所有消耗左/用左既既點品一律追溯到相關時間一拼還原
(該段時間使用相關點品成功強化/固定/失敗/消靈同樣進行還原操作)
如果涉及到玩家交易既話好似都係會有相關既操作*
例如係扣除番抽箱玩家交易後既物件之類

但係夢之人少,2000fun更加人少,考慮到咁大工程,聲大就話有得惡,聲細…你估GC彩唔彩你

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 06:54 AM , Processed in 0.030970 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存