2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 18J 求和仔星空 :邊個會想有敵人 殘廢被撚到要玩人AC R ...
樓主: Treaty
go

[Nos貼圖] 18J 求和仔星空 :邊個會想有敵人 殘廢被撚到要玩人AC R人+入族

全部都係狗 發表於 19-6-23 08:24 PM
回覆 Treaty 的帖子

咁你咪又係講到你好似冇爆水咁 你重開埋塔卡呀豬閪 其實你都岩嘅

兜咁大個圈 都遮唔到你比我玩到無曬水比我打死左場生存乜都無得加
仲要做淆狗 唔敢同我打 一直係到自吹自擂拎滿足感
慢慢吹啦你條廢柴 我弓戰咒任挑 睇你條廢柴+垃圾隊友幾時敢同我打
淆狗

我真係好想知你埸生存 無野加係咩感覺 廢柴 繼續吹啦

離撚左題呀你個post 係8J 求和仔星空 :邊個會想有敵人 殘廢被撚到要玩人AC R人+入族
討論下星空啦 死傻仔 閒聊比人post完你可以代表d咩呀 代表你係過街老鼠 開post想抽人 點知比人暴屌呀
反省下啦 點解開服到宜加都比人唱呀 問左你十次呀 冇正面回應成日on 99 咁唔答問題 柒左咪認囉
又冇錢又扮大佬 為咩姐 你都係想平收貴賣搵食姐 又要扮哂野咁 死撚左佢啦..

自信D

其實唔洗認真 甚至應該慶幸
因為有好多比自己更ON9既人係天空之夢裡面

Cn仔真係老鼠都不如 癡住千本 咪可以扮下大佬囉 冇人幫拖就話出街

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 08:21 PM , Processed in 0.027958 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存