2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 GC 如果廠方唔理疊防問題 可以send e條片比果面 ...
樓主: 薯B~XD
go

[抱怨專區] GC 如果廠方唔理疊防問題 可以send e條片比果面 [複製鏈接]

薯B~XD 發表於 19-7-14 11:48 PM
我都有招人1P1 但好似冇咩人敢打
提番減傷 佢地係35%扣85%傷害
咩事呀? 姐係有隻同伴硬過曬AW抗甚至aw甲戰 ...

唔知你老母有冇教你點樣回應人地問題,定係你有輕度弱智
你既論點係武器加成唔係咁計,你指出人地唔正確咁以你正確既計法係點計??
柒左就柒左,武器同副武一定有重疊呢個係事實,唔係D劍士收72弩做咩貪佢型呀
柒左就認
人地針對你,係因為你講D野同事實不符
條片有攻就扮冇攻,比人爆踢
有BUG就扮LAG機
LAG機,會取消技能硬直動作我第一次見
你誠信根本破撚左產
唯一值得欣慰既你係同小風做到BEST FD 2條友都ON99 傻傻系系
令人遺憾既係你同CN+肥BEN 不和
你地4個應該做好朋友,4個都係傻系,你地大家開個族叫ON9大聯盟   開開心心咁尻下尻下算啦
一個CN+肥BEN 平收貴賣(專呃新手) 可以做財務部
另外小風日撚日開外掛齊技P場守門人 可以做戰鬥部
另外就係你條垃圾 小夜  成撚做埋D柒野 可以做口交部  宣傳下自己個族有幾撚ON9

回覆 薯B~XD 的帖子

我想放長雙眼睇你幾時回應下我

睇晒成個POST得出個總結係樓主跳左出黎柒..

閣下既智商有問題就去睇醫生啦
拍片影自己玩BUG真係笑死人咩
仲有阿..係愛心天使條片度自爆自己唔識拍片
我都知嫁啦   唔係點會有人好似你咁戇鳩影自己玩BUG技阿

吾緊要呀
公平D 增傷都出返隻35%增85
e到根本冇人同有獨翼既垃圾對抗過
而且我拍片係為左捉曬你班掛狗
以及為不公義發聲
你地比隻魚刺x愛k串
係邊個第一個屌醒佢
你地知道有人玩掛
敢打佢咩?
點解一個愛公義既人係game就系異類?
認真你就輸了?
不過  我都吾會放棄
只要我認為系正確既野
就算得番我一個 我都會繼續

你係咪唔抵得其他人有錢收獨翼天使你無錢收呀??
講公平既話大家不如一齊1LV冒險家互打啦,你無錢收+10裝要同我地收把傳45弓+0自己沖+8又洗唔洗同原廠反映下消取沖武系統,全部裝統一加10呀??
成日話人玩外掛,片都拍埋人手捉你條廢柴海弓隱,你回應下都無既,你選擇性失明呀??
同埋你差我果1S防爆幾時還??

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

為公義發聲 唔比人用外掛自己成個族native都用緊外掛
用得最勁係小風 技能下下bug用技能冇硬直
係含撚啦 雙重準則,仲有話自己熱愛呢隻game 你唔好沖出來柒GC已經出左公告.你就可似發現新大陸咁,有冇留意身邊發生緊既事呀??以為自己係平行時空呀?
以為自己係正義使者,你根本係一個死傻尻,嚴人寬己既死垃圾。知唔知咩叫与恥為伍呀,話緊你呀垃圾,有人唔做做狗,同你個好兄弟小風一齊封AC啦垃圾,自爆BUG技,IP都唔洗CHECK呀

致各位親愛的冒險家:

為提供更優質的遊戲環境及更完善的支援、服務,

《夢之歷險》將於2019-07-09 (二) 10:00 - 15:00進行伺服器例行維護

●已知問題「雙重減傷效果成功率與成效疊加問題」,已通知原廠研究

十週年勳章(賀詞)

吾緊要呀
公平D 增傷都出返隻35%增85
e到根本冇人同有獨翼既垃圾對抗過
而且我拍片係為左捉曬你班掛狗
以及為不公義發聲
你地比隻魚刺x愛k串
係邊個第一個屌醒佢
你地知道有人玩掛
敢打佢咩?
點解一個愛公義既人係game就系異類?
認真你就輸了?
不過  我都吾會放棄
只要我認為系正確既野
就算得番我一個 我都會繼續

AW 25 咒裝 50% 增 80%,弓裝 36% 增 110% 喎。
就算 90 弓裝都 30% 增 100% 啦,你唔係唔知吓哇?
我諗你一係未玩過 90up 裝,一係就玩 bug 玩到個 AC 都中 bug。

你愛唔愛公義我就唔知喇。不過你咁 7.7,想唔異類都好難。
一睇你個死樣,就知你係因為出咗新嘢,開始吸晒攻加晒技都秒唔到人,就喺到發癲嗰啲垃圾嚟。

薯B~XD 發表於 19-7-15 07:07 AM
回覆 sck123 的帖子

無攻秒殺係我第一條片 談何越黎越低質

隨便望兩眼,睇到你之後既回應,我覺得回埋呢次就算了,…
我自問我之前拍過/開過幾個實驗post之類(包括部份大p時既實戰紀錄)
當時既實驗對象唔止係疊防既人,甚至連海戰明王buff既情況下都可以一穿二,
兩隻都係9596裝既厚血海戰,我就真係唔知咩原理了
利申一下:我不嬲都唔勁,我剩係拎住把垃圾英雄劍,
可以秒到人係因為在於buff夠多夠齊既情況上
而對面都同屬於同一情況上(疊防buff兼疊埋拉麵既假血)
你乜裝打人乜裝,乜卡打人乜卡,心知肚明啦

增爆可以直接分勝負唔係夢之一直以黎既特色黎架咩??
唔係睇邊個增得多同爆得多就贏咩??
你暗弓唔係最佳例子咩?吸到7K攻比你增爆過去對面唔死都殘廢啦?
定係我認識既夢之已經無左增爆增傷呢回事

而且就算我唔同你講增傷增爆,夢之都仲有負效呢樣野,
唔通有獨翼既可以同你同裝既情況下中哂暈/嚴暈/休克/冰之後掉番轉綠炒你?
你係度同我講無獨翼者必敗我覺得你似某部份有問題多D
排除以上兩點之外既既技術範圍我就不作討論了,除非你話夢之pvp又換左一個新模式

你頂盡都只可以當係裝備接近既情況下勝算太高
如果本身係裝好過你乜都壓住你黎打既話,咁你有無獨翼都係贏面唔高架啦??
可能我真係退得太耐見識太少,有無邊位大佬可以教下我

而你既其他回應我真心覺得好…
低智商同低情傷到不禁讓人懷疑你既年紀同對夢之既了解

你條低級仔我估你一日都味玩過高等裝備
我比你咩都加曬 中哂暈/嚴暈/休克/冰再比埋你蛇埋
你都係唔會夠PK8941打
PK8941唔係特別大力(有中過海弓加曬技既一擊你就知)
但一定係特別硬

而佢特別硬係因為佢卡甲抗飾而做成
而唔係而家一隻獨翼 咩都唔洗搞 就得到等同pk既硬度
我好有信心咁同你講 有獨翼我讓你打30秒我都有信心可以贏番你
同裝我有信心讓10秒
而家就係咁誇張  好多野係超出你想像
你實驗對象唔知你咩9596厚血海戰啦 但9596同aw效既野 差天共地

送你4字 井低之蛙

唔洗你回我啦 你d所謂實驗 知識 已經out曬day
大家身份等級都不在同一層面 你無法理解
你冇資格出聲
銅牌笑菁英 可笑也

吾怪得比cau踼啦 我就黎頂吾住啦

薯B~XD 發表於 19-7-15 11:53 PM

你條低級仔我估你一日都味玩過高等裝備

「你條低級仔我估你一日都味玩過高等裝備
我比你咩都加曬 中哂暈/嚴暈/休克/冰再比埋你蛇埋
你都係唔會夠PK8941打
PK8941唔係特別大力(有中過海弓加曬技既一擊你就知)
但一定係特別硬」

我真係唔知你呢條垃圾加齊buff秒唔到人仲好意思擺出黎開post做乜9
我buff都唔撚齊,pk娘更加無食齊debuff,最主要就係中左蛇同埋休
大概係打六場,我贏三場左右,如果你排除埋我有食負效或者無齊buff/debuff既話
應該剩係打四場贏三場數 個比例係點唔撚洗教你啦下話??
(其他圖主要都無係打贏既同時拍,所以都係同第二張圖一樣既紀錄圖)
都唔知你呢D人型垃圾玩乜撚野夢之歷險,柒完仲當正自己好威咁擺上黎
片我就無拍到了,廢事lag,直接係SER1打既,你想搵其他人證既多的是
以上最主要係打主要係打暗咒和八轉咒,有幾撚硬同幾撚痛你條柒碌心照啦

到正題
我乜撚野裝你乜撚野裝啊???我堂堂正正加buff打,你係個台度玩偷打啊人型垃圾???
你同條片入面隻戰差幾多,我同pk娘又差幾撚多啊???你個腦到底去左邊度啊???
我用低級裝備加buff仲要唔齊都打得贏pk娘wo???
你呢件人型垃圾唔係用緊高級裝備架咩???你連隻無buff戰都秒唔撚到啊柒碌

我真係虧你連D咁弱智垃圾既言論都講得出口???
你到底玩緊乜撚野夢之歷險???我求下你剷左佢之後唔好再玩啦好嗎???

「有獨翼我讓你打30秒我都有信心可以贏番你」
呢個我就真係唔知了
另外比多張圖你,當年我測試大概係咩情況
大概個兩位海戰大佬條血多過我,硬亦硬過我N倍
最好兩隻比我勁N倍海戰係有明王一保一既情況硬唔過一隻無技既AW火戰啦
我真係唔知你係咪因為個腦走左去屎忽度跟住D屎上哂去個腦度定係你天生就變到咁弱智

我係井底之蛙你係乜鳩?坑渠小強??

利申:以上內容純屬娛樂向,並唔代表實際戰力或同等情況下我勁過pk娘
pk娘始終都係咁猛(至少猛過我呢件玩低級裝備既井底之蛙十幾倍)

好,真係最後一次回你條人型垃圾,如果你表現到無咁弱智既話我都唔想哂時間打鳩你塊臉
之後你就算再弱智多十倍百倍我以後都唔會再回你了,goodbye garbage

唔洗太在意果隻廢狗啦,我拍晒片佢都照屈我用外掛,佢用試用版拍片都可以串我唔識拍片,搵佢單P10場佢同我講話佢無單抗所以唔同我打。由此可見呢隻狗根本就係困左係間狗屋到無走過出去,一直都係生活係自己幻想既世界裏面。

如果要講唔公平,我本人覺得佢呀媽先係最慘既受害者,點解人養狗佢呀媽養狗,佢呀媽養果隻係智障加失明,伯母真係好慘。

愛心天使 發表於 19-7-16 02:20 AM

唔洗太在意果隻廢狗啦,我拍晒片佢都照屈我用外掛,佢用試用版拍片都可以串我唔識拍片 ...

我有意見,乜野叫做廢狗??狗係人類最好既朋友,
我唔準你用一件人型垃圾黎比喻我地人類最好既朋友
佢只係一件人型垃圾,唯一適合佢既地方就係垃圾堆填區,除非香港有垃圾發電廠
其次既係,我從來都唔覺得人型垃圾係有老豆老母,
佢如果唔係一個死老豆死老母既孤兒,點會好地地從一個正常人變成垃圾
各位要關懷佢,愛護佢,比多D溫暖佢,等佢認識到自己係一舊人型垃圾既事實
總有一日,香港會有一間專門回收人型垃圾既垃圾發電廠可以比佢入去發光發熱
為人類帶來溫暖

Alta活動勳章

90暗抗 咪又係秒唔到TT

可惜sck123都系用舊資料黎作出例子
有冇D近尼幾個月架? 放出黎打下我面?
而最後你放棄思考 用人身攻擊意圖說服我
我對你好失望 不過睇番你條友之前D所謂
測試 毫無中立性可言 更加似系向官方投訴戰士既不足 你吾洗強調你吾回我啦

1.你非中立性
2.你所提出既資訊守舊
3.你以人身攻擊手段做出回覆
4.你所提出所有論點都同獨翼無關

我叫任何一個無立場既人黎評審
你己經係完敗

再回回你小型BB
你除精我咪同你打

我一句粗口都冇講就串到你地發曬癲
你我差距不可同日而喻
你的研究只可以昆下細路
同行家比? 呵呵
同埋希望你吾好攻擊其他孤兒
冇父母=吾正常?
而家我要求你向所有孤兒道歉
然後躝屍趌路
sck123
一個比causal踢出既流浪犬

肯撚定系战士最蚀底啦,攻防增减伤全部唔撚叠加,弓咒都无得简一定系要用番95系列武器。
但攻防增减伤唔撚叠加,咁72弩就废撚左,一堆天价高攻能72弩咪唔值钱。靠把95剑增得少少打条閪毛咩!

其實真系5明e班人係真膠定假膠
係 一增一減 系85%好公平

但係當計埋裝備呢?
一隻同85%減傷系未計護甲 抗 飾
咁多野可以保護你你同我計裝備單單一個橙效

如果第時件甲橙效pvp效有85%減傷
我一粒聲都吾會出
但一隻寫明35%減5%攻既同伴出現咁誇張情況
我就一定要出聲
也都系為其他冇燭翼既人發聲
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 04:29 PM , Processed in 0.039044 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存