2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 2000fun專門店虛擬道具店正式成立 售賣各款遊戲幣及代練 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

2000fun專門店虛擬道具店正式成立 售賣各款遊戲幣及代練

2000FUN專門店道具買賣特區現正成立
安全   可靠   快捷   服務完善    唯有2000fun專門店

我們的專有網頁: www.itembay.com.hk

2000fun遊戲專門店成立已經搭入第6週年, 承蒙各位會員的大力支持, 2000fun專門店能夠維持落去!!!   品承著為2000fun會員提供各種多樣化的服務, 2000fun專門店現正成立一個虛擬道具買賣專區, 為各玩家提供一個安全, 可靠, 快捷而且服務完善的虛擬道具買賣場所, 買賣雙方都不用再擔心被欺騙! 希望藉此減少網上炸騙的事件發生!!!! 而對於我們提供的服務, 若有任何提議, 歡迎賜教!!

我們提供的服務范圍:
1, 購買虛擬金幣   2, 代賣虛擬金幣   3, 代賣虛擬道具

交易步驟(適用銀行過數)
1,打電話8200 0192 確認存貨和過數金額
2.入數
3.打電話比我地說你已經入數
4.我地check完數後會打返比你,並進入遊戲交易(某d遊戲需要等到晚上先可以交易)
5.交易完成.

方法簡單只需幾個步驟幾分鐘就可以交易成功

銀行資料:

戶口帳號: 773-643119-883
戶口名稱 :2000 Fun Limited

戶口帳號: 0123 9910 0213 44
戶口名稱 :2000FUN ONLINE GAME CENTER

戶口帳號: 15-11-10-176349
戶口名稱: Li Chun Ngai

戶口帳號: 404-393639-838
戶口名稱 :2000FUN ONLINE GAME CENTER

戶口帳號: 956-2-214216-0
戶口名稱 :2000 Fun Online Game CTR

戶口帳號: 工行(國內):4000022101111041681  
戶名:王麗寒(簡體)         

備註: 請於付款後留下聯絡方法交易時間同地點, 如使用銀行入數, 請入數後致電到2000FUN店舖確認及留下聯絡資料(請keep銀行收據及過數時間, 另外過數可以入多幾毫子尾數做為憑證如買500蚊, 就入500.1.)

唔想銀行過數, 可以來我地鋪頭交易

=========2000fun專門店================
2000FUN(北角旗艦店)
北角英皇道288號柏麗廣場51B-C號地鋪(地鐵炮台山站)
電話: 2887 0093

2000FUN
(荃灣區)
荃灣荃豐中心地下A7A 鋪
電話: 2498 3168

2000FUN
(元朗店)
元朗嘉城廣場2樓2032-2033號舖
電話: 2443 3833

2000FUN(旺角信和)
九龍旺角信和中心M樓M44號鋪
電話: 2384 4433

2000FUN(九龍灣淘大)
九龍灣淘大商場二期二樓S106號鋪
電話: 2111 9102

2000FUN(深水埗高登)深水埗欽州街94號高登電腦購物商場43號鋪
電話: 2708 3123

如有任何問題, 請致電總經銷商: 8200 0192  查詢

常見問題

安全問題:
1, 信得過嗎?
請放心, 我們是2000fun論壇壇主經營的鋪頭, 網站已經成立左4,5年, 而鋪頭亦有一年, 我們非常注重我們的聲譽, 不會欺騙任何一個顧客!!! 我們已經累積大量熟客經常幫趁!!!

交易問題:
2, 點樣確認我入左錢?
請保留銀行收據及過數時間, 另外過數可以入多幾毫子尾數做為憑證如買$500蚊, 就入$500.1.

3, 親自來鋪頭付款有收據嗎?
你可以向店員索取

4, 可以即使係game里做交易嗎?
某d 遊戲可以!請致電28870093查詢

5, 要幾耐先可以拿到game錢?
某d game 可以即時交易, 有d 要即日晚上or, 但最遲唔會超過1日

6, 如果我入左錢, 但無人搵我, 點算?
你是否已經打左電話俾我地, 留低聯絡方法, 如果是的, 那麼你所留低的聯絡方法是否有誤? 確認無錯的, 請再打電話俾我地!!

其他問題:
7, 我地點解有甘多錢?
本店現時虛擬金幣及道具來源:
1, 向玩家收購
2, 幫玩家代賣
3, 大型虛擬道具供應商(有專人代搵game錢)
4, 自己有玩

8, 我想2000fun幫手代賣game錢, 可以點做?
請即致電28870093 查詢

9, 除左打電話有無其他聯絡方法:
有, email/msn: cs@openshop.com.hk

有其他任何問題都歡迎致電查詢

[ Last edited by handyli on 2006-2-23 at 04:22 PM ]

十週年勳章(賀詞)

支持你呀 handyli ~_~"

好詳盡既資料.....

e幾隻game都無玩啵=0=
無得賣比人=0="
david01182000 該用戶已被刪除

有冇其他game d eq賣呀=,=?

點解無希望嫁= =

之前唔係有嫁咩~
卍路人甲卍 該用戶已被刪除

我buy天$$$$$$$$$$$$$....
davidtsim 該用戶已被刪除
月夜@@ 該用戶已被刪除

我入左錢,冇魔錢拿=.=

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

Originally posted by 月夜@@ at 2004-11-15 04:39 PM:
我頭先入錢落佢地個銀行,入左400元買100萬魔錢
入完之後,我打比佢地
佢地叫我返屋企再打比佢地,之後會比魔錢我
但返到屋企後他們的電話就打唔通
我係咪比佢地欺騙了
我應否報警

已經比左你啦~只是電話線路煩忙:)
81514971 該用戶已被刪除
tuenchikan 該用戶已被刪除

我上個戰網天地(旺角洗衣街82號1樓),佢話無人提過2000fun d人係度賣魔幣,加上佢話連魔力寶貝果d野都冇聽過

不過都幾好喎

有電腦即時交易~你知啦~d人好心急要野架嗎

ETC係唔係過唔倒數嫁?

點解天2條link死左去唔到既?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 01:56 PM , Processed in 0.031928 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存