2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 遊俠好蝕抵...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 遊俠好蝕抵... [複製鏈接]

點解遊俠好蝕抵?
第一:遊俠無自己專用的武器
       ~槍~狂戰士,遊俠,刺客
       ~弓~狂戰士,遊俠,刺客
       ~單手劍~狂戰士,聖騎士,遊俠,刺客(刺客有專用的)(但好多狂戰士同聖騎士得用斧)
       ~雙手劍~狂戰士,聖騎士,遊俠(但好多狂戰士同聖騎士得用斧)
第二:E隻game係玩近身
       ~你有冇見到有邊隻王唔會玩近身?
       ~但近身用唔到槍或弓
       ~遊俠多數遠技,一近身用唔到遠技
       ~把劍都高攻過槍或弓
第三:61lv新招
       ~到61先話得兩招其中一招控制隻豹,地獄3Xlv就有

其他職唔知

但其他game好少會出呢D問題
因為D職只可以用自己職的武器同埋槍或弓都可以近身

以上係我自己的意見,不喜勿插

笑傲無雙

同意...又會連劍打怪仲痛過 弓/槍
加上 其他職3轉都有一招新的暈技...遊就冇   搞到我e想升過另一個職

遊俠一直都默默地啞認,~

我都覺   支槍/弓唔可以近身 真係好蝕抵
我覺得可以係子彈/箭方面加強  例如有附加能力  但只係遊俠可以用  大大加強遊俠的能力和有專用的武器
仲有點解無單手槍???(不喜勿插)

多謝各位支持

原帖由 O大O 於 2009-4-14 08:03 PM 發表
我都覺   支槍/弓唔可以近身 真係好蝕抵
我覺得可以係子彈/箭方面加強  例如有附加能力  但只係遊俠可以用  大大加強遊俠的能力和有專用的武器
仲有點解無單手槍???(不喜勿插)

呢個提議好好~

希望CG會為遊俠做少少野啦~

十分唔同意你既第一囉

我想問邊個職有專用武器呢? , 除非同我講法器個d ja!

第二點個個.我刺客打王都可以近身打啦(除非廢王)...!

趕得切系本星期交俾開發既建議書幫你寫埋

唔多同意-w-
遊有得召怪幫手打...
打王可以單食...狂用暈技就得..
升lv算快//

只不過...槍遊真係唔多得..
中期既槍..能力好無用//

其實吾係話槍加既能力冇用     之後既橙裝做咩要加智=-=?<~~~e個我先各冇用

遊俠真係好蝕低=]
有得裝2把槍就會好d..劍一下打人好多...槍就..唉..劍又有得雙劍...點解槍冇T.T

笑傲無雙

回復 9# 影乂花 的帖子

不要傻吧...玩過遊你就知...有隻野佢d攻都唔夠,佢d升唔洗3分鐘就好似倒水咁扣
加上d王唔洗一陣就行埋身...閃又唔夠

個招所謂暈技 暈一陣又黎近戰過

原帖由 影乂花 於 2009-4-14 08:50 PM 發表
唔多同意-w-
遊有得召怪幫手打...
打王可以單食...狂用暈技就得..
升lv算快//

只不過...槍遊真係唔多得..
中期既槍..能力好無用//

單打王有時得   有時唔得=  =
召怪幫手打都唔係幫得好多=  =
暈技有時狂miss=  =到時2,3下秒左

笑傲無雙

遊招近技 仲高過遠...如果係咁玩戰士系好過啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 狂龍仔 於 2009-4-14 07:21 PM 發表
點解遊俠好蝕抵?
第一:遊俠無自己專用的武器
       ~槍~狂戰士,遊俠,刺客
       ~弓~狂戰士,遊俠,刺客
       ~單手劍~狂戰士,聖騎士,遊俠,刺客(刺客有專用的)(但好多狂戰士同聖騎士得用斧)
       ~雙 ...

係十分同意~~~

40LV先召到隻豹~~

D人成日話遊好咩...有命中又點..

我地低防,,我AR,,成日死架....

D怪行到埋黎..我又出5到遠攻...攻近得4招...2招仲要係...新手,的...

我近攻用3招架咋....2招新手...一招重擊..可以暈人,,仲有一招,,雖然係高LV學的,,不過好屎-.-//5用好過用....

仲有遠攻.我都係用2招,,,有D出招出N世...D怪行到埋黎,,哈哈...我都死左啦...

我成日都係等隻豹仔保護架咋 ......r哈哈//低LV個陣遊俠咩都冇....我升得好苦先有隻豹~~我好中意佢XD<<提高豹的能力,,等佢可以頂王~~

遊俠捨棄了防禦..但係有隻豹幫手補返XD

你睇下E+打副本/打王個D,,,有邊個職係特別受歡迎?剩係組哂舍D打就OK,,有D職...比人排斥...好慘...

仲有45LV先有專精~~~但係....都冇時間升....

一死就扣專精...咁不如5好開,,,專....

哈哈...我1日死N次,,,,,5洗開啦..我E+食緊蛋...

.你可5可以整死左5掉專精D經?

原帖由 藍夢月 於 2009-4-15 08:24 AM 發表

係十分同意~~~

40LV先召到隻豹~~

D人成日話遊好咩...有命中又點..

我地低防,,我AR,,成日死架....

D怪行到埋黎..我又出5到遠攻...攻近得4招...2招仲要係...新手,的...

我近攻用3招架咋....2招新手 ...

超級同意 遊俠真係超廢    遠攻又低攻   唉  打副本我地唔知有咩用
d人話自己的職幾廢,但係我地....唉  希望把遊俠加強少少

又唔可以話遊俠超廢...
的確遊俠打副本沒有地位
咁樣係因為未有明確,特別同突出的能力同責任
希望官方可以改善la

老實講...
如果你遊俠連近都玩埋..
咁刺客呢個職可以唔洗要....
你有冇留意...你地遊俠GE近遠攻其實都高過刺...
刺客係有遠技...但係都係得2招...
而你地遊俠有豹..可以做近..
你話隻豹廢GE..
咁刺個2招遠技都唔勁得去邊..
如果官方真係幫遊俠加近技..
咁唔該幫埋刺客加遠技吧

老實講...
我冇講過遊俠連近都玩埋
我唔係要官方幫遊俠加近技
只係想官方確立遊俠的地位
好似聖騎頂王,神官補血咁

之前見到D人開團,打副本
D人只係話組狂戰,聖騎,神官
冇入話組遊俠
有D人仲話唔組遊俠
真係好似比人一刀插自己咁

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-15 09:11 AM 發表
老實講...
如果你遊俠連近都玩埋..
咁刺客呢個職可以唔洗要....
你有冇留意...你地遊俠GE近遠攻其實都高過刺...
刺客係有遠技...但係都係得2招...
而你地遊俠有豹..可以做近..
你話隻豹廢GE..
咁刺個2招遠技都 ...

這位朋友..你誤解了我們的觀點- -

你有冇玩過遊?

我地用遠攻....D怪好快行左過黎.....= =....要轉返..近攻...

隻豹..幫得一隻幫5到你頂第2隻..

E+60上D怪..好密...出得又快...又要我中毒,,

我又低防,,,,,,

我點打?我遠攻架大佬....E+只有,,捱打= =

仲有點豹做野個招...如果想剩係隻豹打..我要5好裝弓箭

5係,的話...我...會射埋隻王,,隻王追住我打-.-

我2秒都88,,又冇魔防...又低防...你要我頂王?

我地E D先係E隻GAME的開荒牛...有苦自己知.....個GAME有好多地方5完善..

你隻刺呢,,又D咩要投訴>?係到講埋啦~~~~~~~

之前..舍個睇到刺的技//屈哂戰場..舍個做哂刺5見你講野既...

我地遊俠..永遠係戰場比人殺..D人追住我地黎殺...係CAMP....我地可以點?咪5玩戰場囉..

我次次入去等死,,一場要玩幾耐?哈哈..殺又殺5到人..又要比人殺..你係我.你會點?

D人仲要係執雞....= =...入去玩,,哈..分分中..倒蝕...0分..<<<我成日..最多1,2,3分.

戰場都係架啦..有D職係玩哂...有D職就算你有技術又點..人地玩SM,,你吹佢脹?
.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:23 AM , Processed in 0.037301 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存