2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 厭倦了!
返回列表 發新帖 回覆
go

厭倦了! [複製鏈接]

笑傲無雙

今次你把我既傷口又擴大!
或者我真係厭倦了,,,,,
拍拖?開心完之後又要承受痛苦...
這種快樂我寧願唔要!
挽留?已經冇咁既需要.....

識的放手好事黎

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

我就認為其實唔係既,只要你同對方有穩定既感情,

呢種快樂係絕對可以保持長久的,希望樓主你可以回復返信心呢!!

分手啦...
只要你做左哩個決定以唔後悔既,分手啦
只要你感覺得到一種解脫以可以忘記同對方既回憶,分手啦
只要你感覺得舒服以唔會傷害到對方,分手啦
只要你唔會再有一次都係咁以分手,分手啦
............分手啦
..........分手啦
........分手啦
......分手啦
....分手啦
點講都好,分手是一種技巧,
相信你都聽過"分手快樂"
亦都提點你一樣野...
說"愛"可以連一個理由都沒有,
說"分手"可以有千萬個理由,
說"復合"要串聯多於千萬個回憶氣氛,以及包容傷痛的過去往事,
但都未必得到一個復合的機會,
三思而後行...
真心說一聲...
或許你兩人之間,未必好像你所想得那麼灰...那麼糟...

十週年勳章(賀詞) 忍影世界 玩過星曲WEB

甘可能係GA 樓主可能次次想張個心還原
但是次次又比女朋友整到甘痛苦
可能放手對樓主是一件好事呢??

好神拖-通程電器西城旂艦店到底搬往何處

廣東六.合高手論壇 廣東鷹壇www.43599.com

六.合彩開獎 香港六.合彩 六.合彩網 六.合彩資料 香港六.合彩論壇 六.合彩開獎結果 香港六.合彩開獎 香港六.合彩資料 香港六.合彩開獎結果 六.合彩論壇 香港六.合彩特.碼 六.合彩網站 香港六.合彩圖庫 六.合彩圖庫 六.合彩開獎記錄 香港六.合彩網 香港六.合彩網站 六.合彩現場開獎 六.合彩圖 六.合彩公司 香港六.合彩開獎直播 六.合彩結果 六.合彩特.碼資料 六.合彩開獎現場 六.合彩網址 六.合彩開碼 六.合彩信息 香港六.合彩結果 香港六.合彩公司 香港六.合彩白.小姐 六.合彩官方網 六.合彩的網站 香港六.合彩網址 六.合彩六.合彩 香港六.合彩圖 香港六.合彩信息 香港六.合彩開獎記錄 六.合彩官方網站 六.合彩彩圖 香港六.合彩官方網站 香港六.合彩開獎現場 香港六.合彩直播 香港六.合彩開 六.合彩大全 香港六.合彩現場開獎 六.合彩開獎網站 六.合彩開將 香港六.合彩開獎結果網 六.合彩開獎直播 六.合彩直播 香港六.合彩掛牌 香港六.合彩總公司 六.合彩香港 香港賽馬會六.合彩 香港六.合彩馬會 六.合彩白.小姐 六.合彩今期開獎結果 六.合彩掛牌 香港六.合彩開獎網站 六.合彩官網  白.小姐六.合彩 香港六.合彩開碼 香港六.合彩白.小姐網站 香港六.合彩總部 六.合彩開什麼 六.合彩總部 香港六.合彩網址大全 六.合彩馬會 六.合彩平碼 六.合彩現場開獎結果 六.合彩全年資料 六.合彩生肖 六.合彩彩票 今期六.合彩 六.合彩開獎結果查詢 六.合彩圖紙 六.合彩免費資料 六.合彩報碼室 香港地下六.合彩 六.合彩特.碼 六.合彩官方 六.合彩現場 六.合彩現場直播 六.合彩開獎網 六.合彩記錄 香港六.合彩官網 六.合彩總公司 香港六.合彩官方網 六.合彩內幕 六.合彩走勢圖 六.合彩號碼 六.合彩資料網 六.合彩主論壇 香港六.合彩開獎網 香港白.小姐六.合彩 六.合彩六.合彩六.合彩 六.合彩賽馬會 免費香港六.合彩 香港六.合彩平碼

比佢變成過去吧...

該放手就放手吧 下一個會更好
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:34 AM , Processed in 0.034832 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存