2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 只屬專情人
返回列表 發新帖 回覆
go

只屬專情人 [複製鏈接]

好多人都認為冇左女友可以再搵一個,但係跟本唔係,唔同真係一個專一男仔都冇? 我就唔信會冇...........我看過好多post 好多cm 都係再搵過個.你地有冇諗過果個樓主有幾痛苦?
愛得咁深,就咁搵過個就可以唔傷心? 一定有一日你係會明白佢地ge feel....佢地講傷心,你地講左去開心,不如去吹水果到慢慢吹啦咁......
咩都諗到人地係到昆你咁,好得閒? 人地今日講冇左條女,你就講今日汁左金,你地諗人佢如果係你先講啦,你GE 說話係會影響人!!!

你又不用這麼大反應啊~人家說開心的都是為了安慰失戀者啊,難道人家失戀你要再踩一腳嗎?

既然分開了,復合的機會又小,而等待又不是一個好辦法,別人叫他找另一個都只是一番好意,有批判性思考的你,當然明白人家是一番好意,又怎可能怪罪他呢?重點是為了轉移他的視線,使他不要再想傷心的事

還有,叫他去找另一個有別的意思,就是說這個並不是你的真女神,去尋找你的真正女神吧!

我们的斗争只可能有两种结果:要么敌人踏着我们的尸体过去,要么我们踏着敌人的尸体过去!

下一個會更好~不好在換下下一個囉
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:31 PM , Processed in 0.027732 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存