2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 [Web]足球風雲 好心你地啦GM,比心機搞好D隻GAME
go

好心你地啦GM,比心機搞好D隻GAME [複製鏈接]

明明隻GAME個系統係好,比你地搞到D人走鬼晒
人已經少,玩家對戰果D賽事又要10足球幣,已經少人入點數,即係擺明趕客,
D聯賽又唔知打黎做乜,成日有BUG自動打,未SET陣又輸

中秋節個禮盒仲低能,10萬開一支體力藥同士氣藥,鬼有人同你買咩,錢已經難打,
有點數我都買20足球幣果D啦,都唔知你地班GM諗咩

再係咁落去不思進取,唔洗一個月一定無晒人玩

原帖由 春雞 於 10-9-22 12:12 AM 發表
明明隻GAME個系統係好,比你地搞到D人走鬼晒
人已經少,玩家對戰果D賽事又要10足球幣,已經少人入點數,即係擺明趕客,
D聯賽又唔知打黎做乜,成日有BUG自動打,未SET陣又輸

中秋節個禮盒仲低能,10萬開一支體力藥同士氣 ...

月餅盒如果隨機拎訓書,雙經,回體,回士氣,合料,我都可能會買
但佢得回體同回土氣抽

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

用10萬買禮盒唔係問題啊0.0
我都開左好多活動藥水

不過有埋訓練書同埋合成材料同埋錢既話會仲好0.0

十週年勳章(賀詞)

高比又話唔玩 ?

原帖由 你好-6呀! 於 10-9-26 11:34 AM 發表
高比又話唔玩 ?

不嬲有玩風雲
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:05 AM , Processed in 0.028876 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存