2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇 瑪奇Mabinogi交易區 【專區】Mabi - 瑪奇各伺服器 - 買賣詢問價目區。 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

【專區】Mabi - 瑪奇各伺服器 - 買賣詢問價目區。 [複製鏈接]

∧∧    ミ  _
    (  ,,) ┌─┴┴─┐  ○ Mabinogi 瑪奇版
    /   つ.  問價目區│  
   ~′'      /´' └─┬┬─┘  Discuz/Forumdisplay.Php?fid=357
     ∪ ∪        ││   _                  Copyright.2006 Saki.All。

【買賣詢問價目區注意事項】
 || ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄||
 || ○   問價目區說明:
 || ○   此討論區主要是給各位在遊戲裡買或賣而不知巿價者,
 || ○   於這裡詢問價錢!
 || ○   其中不能干涉任何交易成份。
 || ○   如需進行交易請移玉步到交易區。
 || ○   注意:
 || ○   問價者請在帖子裡寫明所需詢問的伺服器。
 || ○   為了鼓勵各位回答買賣價,現凡回答者均加5分。
 || ○   當然回答的價錢要合理,否則將不獲加分。                                 ∧∧
 || ○   合理與否定義將由版主作最終決定。                                   \ (゚Д゚,,) 主要內容。
 || ○   而這裡亦歡迎各版友編寫價目表給各位參考。                          ⊂⊂     |            
 ||____∧ ∧____∧ ∧____∧ ∧____∧ ∧__     | ̄ ̄ ̄ ̄|
      (  ∧ ∧___(      ∧ ∧__ (   ∧ ∧__(    ∧ ∧   ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
    ~(_(   ,,)~(_(   ,,)~(_(  ,,)~(_ (  ,,)  は~い。
         ~(___ノ       ~(___ノ    ~(___ノ   ~(___ノ

作者: ≡°☆紗姬靈魅

♡~♡~♡~♡~♡~♡~♡~♡~♡~♡

我想問一套新手裝幾錢=.=

原帖由 夢想歌星 於 2006-5-24 02:38 AM 發表
我想問一套新手裝幾錢=.=

唔值錢

係講緊新手著住O個套衫
定係新手要買O既裝備先????

我想知貝婷既巨人卷幾錢張嫁 囧

收左好耐都未收到

同埋呢 可唔可以問埋 咩叫風1~8阿

賣到好貴

巨人捲一張大約6~9萬不等
睇下一線都唔多人0.0

原帖由 夢鈴.文 於 2006-5-24 06:43 AM 發表
我想知貝婷既巨人卷幾錢張嫁 囧

收左好耐都未收到

同埋呢 可唔可以問埋 咩叫風1~8阿

賣到好貴

巨人卷見人賣最低6萬

用黎學旋風箭既書頁
旋風箭使用『火燄弓箭手』的封號與杜巴頓阿蘭雯學校武術老師交談取得任務
集齊十頁就學到旋風箭
最貴都係第八頁

我想知係咪已經出咗未魔3 la??
因為上次見到有人著住...成個係萊比出黎ge未魔咁..= =
我想知邊到有得買@@

原帖由 牙鈐 於 2006-5-24 11:22 AM 發表
我想知係咪已經出咗未魔3 la??
因為上次見到有人著住...成個係萊比出黎ge未魔咁..= =
我想知邊到有得買@@

魅魔衫係活動獎品o黎..
咁多個伺服器only送出一件?~@.@?(唔記得係咪)
只記得貝婷係冇的~XDDDDD

仲有..呢度係問價區....orz

原帖由 *貓依*=^w^= 於 2006-5-24 12:31 PM 發表

魅魔衫係活動獎品o黎..
咁多個伺服器only送出一件?~@.@?(唔記得係咪)
只記得貝婷係冇的~XDDDDD

仲有..呢度係問價區....orz

每ser一件

魅魔帽在個人商店有人賣
225萬- -

十週年勳章(賀詞)

我是凱林伺服器 問價

榮譽的 飾物 市價係幾多

百練變型劍15耐幾錢

我係貝婷架^^
我想問一問「水瓶座的 榮譽的 飾物」值幾多錢???
咁如果冇「榮譽的」~「水瓶座的 飾物」值幾多錢???

原帖由 mickeykiu 於 2006-5-24 05:17 PM 發表

每ser一件

魅魔帽在個人商店有人賣
225萬- -

每個server兩件-.-
一件黑一件紅
但我咁耐以黎都唔見有人著過
唔知係唔係唔修得,所以唔敢著呢-.-

原帖由 帳號已被刪除 於 2006-5-24 07:37 PM 發表

一件黑一件紅

好似係可以修理的=.=................

唔該~

貝婷ser  活 火球頁10

大約要幾錢?o?

原帖由 paul9514 於 2006-5-24 09:54 PM 發表

好似係可以修理的=.=................

係咩:o

完全無人回價錢-.-"

原帖由 coco3002 於 2006-5-24 07:04 PM 發表
百練變型劍15耐幾錢

唔知你問邊個server~
我只知道貝婷價錢~
不過先知聲名如果諗住用黎賣出去做精武既好難有人收~
或者遲d會要求一d耐久度高既劍個時就可以高價~
但係點解遲d可以賣高價d我唔記得左出d咩野要高耐既武器~
真係唔好意思~
所以百熟15耐既都係而家既百熟劍高小小左右~
即係12至14萬左右~

(因個人需求不同價錢只提供參考)

原帖由 傻瓜之王 於 2006-5-24 07:19 PM 發表
我係貝婷架^^
我想問一問「水瓶座的 榮譽的 飾物」值幾多錢???
咁如果冇「榮譽的」~「水瓶座的 飾物」值幾多錢???

要睇你個飾品係加咩野~(即係防2呀保2呀定係一防一保)
水瓶座的 榮譽的 38萬至43萬不等~(呢個好睇你個係加咩)
而剩係水瓶座的 同獅子座一樣都係20萬....

原帖由 帳號已被刪除 於 2006-5-24 07:37 PM 發表

一件黑一件紅

呢件衫真係巴哈見過有人post過相~
另外個sever就唔記得係邊個....

個套衫可以修理~
因為魅魔帽都可以修理唔會衫無得修理咁唔公平~
不過耐久一定唔會好多~

本次活動也將首次釋出最受玩家青睞的 Boss 級怪物魅魔的全套服飾,活動期間內,身高成長最多的玩家將可以獲得首套的「黑魅魔服飾」,身高成長最多的寵物將可以獲得「紅魅魔服飾」。

資料來源巴哈GNN新聞

我記得貝婷就無件衫啦~
帽我只見過好似得2個人有~
一個係我識得既拎一個唔記得因為見佢開隊平賣~
但係無講價錢~

原帖由 鋒之魂 於 2006-5-24 11:03 PM 發表
唔該~

貝婷ser  活 火球頁10

大約要幾錢?o?

活火10而家大約80至100不等~
因為最後決定係賣方~

原帖由 笨兔兔 於 2006-5-25 04:55 PM 發表

活火10而家大約80至100不等~
因為最後決定係賣方~

wow

做十世都賺唔到80萬--||
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:28 PM , Processed in 0.037344 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存