2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 完美世界 投訴/意見專區
go

投訴/意見專區 [複製鏈接]

此專區歡迎大家提供投訴或意見~
如投訴請link你對投訴的post~
方便版主跟進~

或是提供意見可以詳細講一下你對此版的改善~
我們會盡快把你們的意見在這回覆^^

個區碼點搵 嫁!!!!!!!

我e+就投訴你..
公測由琴日到今日個更新都未搞好..
既然未搞好就唔好要咁早公測..
係到又呃人..琴日上到e+都唔得...
吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼..........................
.............................................................................
.............................................................................

原帖由 Aethia 於 2006-12-14 10:24 AM 發表
我e+就投訴你..
公測由琴日到今日個更新都未搞好..
既然未搞好就唔好要咁早公測..
係到又呃人..琴日上到e+都唔得...
吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼..........................
.................... ...

我想問你投訴隻game就可以回報~
唔係o係呢度投訴~
呢度係比2000fun完美版有問題既投訴~
唔係你黎投訴隻game問題-.-

原帖由 底褲#_# 於 2006-12-13 11:37 PM 發表
個區碼點搵 嫁!!!!!!!

你講咩區碼??
係申請acc既區碼?

十週年勳章(賀詞)

問題已解決...

已有 1 人評分威望 收起 理由
笨兔兔 -50 5星會員都可以睇錯post~ 仲要係置頂亂 ...

總評分:  威望 -50   查看全部評分

原帖由 |民| 於 2006-12-14 05:36 PM 發表
無法更新-問題1
開始遊戲,手動升級同埋版本驗證3項黑左按唔到-問題2(影響到問題1...我有更新檔)
直接開更新檔出現「更新包版本過高,請先使用低版本的更新包」-問題3

你投訴d咩呀~
可唔可以睇清楚個post先開post呢??
你投訴你更新唔到關呢個版咩事呀?????

十週年勳章(賀詞)

原帖由 笨兔兔 於 2006-12-14 11:49 PM 發表

你投訴d咩呀~
你投訴你更新唔到關呢個版咩事呀?????

就係投訴更新唔到,估唔到咁就50...

原帖由 |民| 於 2006-12-15 09:53 PM 發表

就係投訴更新唔到,估唔到咁就50...

唔好玩啦-.-
我呢個專區係比投訴2000fun既完美版post既問題~
唔係投訴隻既有咩問題-.-
隻game有問題都唔係o係呢度投訴~
係官網既回報投訴..............

http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

ID: 朗使

人地冇睇公告  問下係5係維護姐  

佢就鬧人發雞盲!!!!!!!!!!

原帖由 xZ別戀Zx 於 2007-1-10 01:01 PM 發表
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

ID: 朗使

人地冇睇公告  問下係5係維護姐  

佢就鬧人發雞盲!!!!!!!!!!

以扣50分作出警告~

好想問一個問題,但唔關完美隻GAME 既事,
我有兩個朋友想向2000 FUN 註冊,但係每次都話
"已SEND 去你登記電郵 ", 奇怪地佢地都用左好幾個 EMAIL 申請了
已經用盡EMAIL ,都沒有收到那封激活通知, 而我自己也是很久沒登入
也查詢不到自己密碼,而要再申請, 我用了HOTMAIL , YAHOO ,最後用 GMAIL 才註冊到
會員,現在我朋友都想登記,請問發生了什麼問題呢, 我也不知應該向那裡查詢.,所以想向有經驗的
版主資詢一下,請勿見怪.

原帖由 24893639 於 2007-1-15 05:31 PM 發表
好想問一個問題,但唔關完美隻GAME 既事,
我有兩個朋友想向2000 FUN 註冊,但係每次都話
"已SEND 去你登記電郵 ", 奇怪地佢地都用左好幾個 EMAIL 申請了
已經用盡EMAIL ,都沒有收到那封激活通知, 而 ...

我試過用 hotmail 申請 acc
要係  垃圾郵件  先搵到 = =

原帖由 xZ別戀Zx 於 2007-1-16 10:49 AM 發表

我試過用 hotmail 申請 acc
要係  垃圾郵件  先搵到 = =

你可以去Bugs回報&會員問題區開post講出你既問題~
個邊會有管理員去幫你睇下係咩問題出現左~

樓主的態度可以好一點嗎

原帖由 此後後 於 2007-1-29 10:18 PM 發表
樓主的態度可以好一點嗎

我態度好差咩=.=
以前有人都話我講野好惡....
可能係誤會掛~
有時候真係有d嬲....
好似精華區咁....
我之前係第2個版個d會員唔會亂post自己的文章去精華區~
我都明好多人都好想張自己既野入精華區~
所以我都而家張轉貼都會加到精華區~
不過連一d係game書既資料,其實係無乜用既都係精華區轉貼~
有時出聲就話好似會好浪費佢一番心血~
唉...所以有時見到呢d文都有d嬲~
不過好彩而家情況改善左啦~
而且我唔想有d無聊post張人地想問既post推到後面~
見到真係覺得好似係隨地先垃圾無咩分別~
哈哈!
不過我都係睇完就算~
除非佢真係有心開post鬧人~
個d真係令我態度好惡囉~

(係公司偷偷online 唔講啦^^)

原帖由 笨兔兔 於 2007-1-31 02:29 PM 發表

我態度好差咩=.=
以前有人都話我講野好惡....
可能係誤會掛~
有時候真係有d嬲....
好似精華區咁....
我之前係第2個版個d會員唔會亂post自己的文章去精華區~
我都明好多人都好想張自己既野入精華區~
所 ...

既然唔單止示我咁諗

就唔係誤會啦

講錯野唔好小我:(
================

做左板主就唔好咁火..

心平氣和啲就得嚕

[quote]原帖由 此後後 於 2007-2-1 05:09 PM 發表

既然唔單止示我咁諗

就唔係誤會啦

講錯野唔好小我:(
================

做左板主就唔好咁火..

心平氣和

原帖由 笨兔兔 於 2007-2-1 10:38 PM 發表

咁請問你我邊幾句話係有人覺得我有問題呢??
可以link上黎睇下~
每個人都唔同~
有時可以講下笑~
有時候要做野就要嚴謹d架啦~
而且文字上會誤會我唔覺得有咩出奇~
更何況我都唔係第一次比人誤會~
我唔 ...

你投訴d咩呀~
你投訴你更新唔到關呢個版咩事呀

係上面

原帖由 此後後 於 2007-2-2 09:30 PM 發表

你投訴d咩呀~
你投訴你更新唔到關呢個版咩事呀

係上面

一個係咁樣唔緊要啦~
2,3個都係入黎講話假GAME問題~
到底係我打字令人有誤解定係唔睇下D POST講咩呢??
覺得咁樣就係態度有問題??
我有打堆表情覺得無奈~
而唔係你所講既說話有火氣~
如果說話有火氣就唔係咁樣啦.....(超無奈)
唔單止你咁諗??定係你自己咁諗??
難道下下唔出聲又係一種好既態度??
如果做野唔係個個都會覺得岩~
一定會有人覺得係錯~
所以多謝你既意見~
都係個句~
每個人既睇法同角度都唔同~
就係咁LU~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:31 AM , Processed in 0.048777 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存