2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 http/ftp 動漫下載 希望各會員對本版提出建議
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 希望各會員對本版提出建議 [複製鏈接]

開版以來人流不多反而減少
沒有人定期發帖
究竟問題何在?
希望大家可以提供一下建議
解決人流加發帖不足的問題
以免變成廢版

一個月來都沒半個回復

真慘-_________-

回下好了~因為有了禁止發佈h漫的限制(大誤

玩夠了

首先版主你要知2kf係一個分享區~不是發佈區

即是所有野都係等人俾先會有人收

是增加人流可行方法可以提出發佈資源後如達一定回復推帖上限會加分支持

開一的帖介紹近排的新(翻)漫畫~動畫之類

開的子版直接使用線上觀看等(不可行率高達九成

原帖由 Meteor_han 於 2008-1-21 10:40 PM 發表
一個月來都沒半個回復

真慘-_________-

回下好了~因為有了禁止發佈h漫的限制(大誤

玩夠了

首先版主你要知2kf係一個分享區~不是發佈區

即是所有野都係等人俾先會有人收

是增加人流可行方 ...

H漫我唔反對阿

問題係2KF唔放得

線上播放我諗下點搞先

未必要多開版

一個月先回覆你係咪很好很強大呢

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

我覺得係因為
d人太懶了-3-' (開玩笑 逃
可能係d人懶得上傳去空間再post個link出黎掛
因為bt太方便了.下載第2個檔果陣又可以做埋上傳既工作
仲有d空間,唔係個個都可以放到咁大既file到
d空間又容易del人d file

我都係用我自己部腦黎做ser,
黎俾d人dl嫁咋-0-.
好處係唔會冇種
缺點係我一熄左機 d人就dl唔到= =

原帖由 ×咖啡..◇貓! 於 2008-2-26 03:39 PM 發表
我覺得係因為
d人太懶了-3-' (開玩笑 逃
可能係d人懶得上傳去空間再post個link出黎掛
因為bt太方便了.下載第2個檔果陣又可以做埋上傳既工作
仲有d空間,唔係個個都可以放到咁大既file到
d空間又容易del人d  ...

其實轉貼都唔緊要

但問題係連呢方面都冇咩人做

唔通我做晒咩

攪多o的獎勵計劃
可以令o的人有發貼既動力
回貼都係!

BDG太容易死檔
想有人down都難啦

我自己開壇有做分享
多是用ADrive+G.ho.st+Xuite WebHD

太陽城開戶太陽城代理www.83suty.com

浙江手機監.聽器浙江手機竊.聽器www.mgsj189.com

NordFX:歐係貨幣因數据改善走強 ADP數据打壓美元

短信內容查詢 通話記錄查詢 破密碼軟件 X臥底軟件 QQ 864715026

短信內容查詢 通話記錄查詢 破密碼軟件 X臥底軟件 QQ 864715026

http://www.dclm007.cn/手機密碼破'解 手機短信息內容查詢 手機通話清單查詢15811877811  QQ:864715026網站:http://www.dclm007.cn/手機定位軟件 手機定位網絡平台  手機X臥底軟件 手機密碼破'解軟件 手機服務密碼破'解   手機卡密碼破'解   移動手機卡密碼破'解   手機密碼破'解器   手機sim卡密碼破'解
手機開機密碼破'解   手機服務密碼破'解器   移動手機密碼破'解。 聯通手機密碼破‘解電話:15811877811  QQ:864715026網站:http://www.dclm007.cn   
  想知道你的愛人和誰經常通電話發信息嗎?想知道就快快聯係我們吧,我們能在短短的2個小時知道你想要知道的謎底
  想在知道你生意場上的對手和哪些客戶有生意來往嗎?我們能在第一時間幫到你,讓你在商場上立於不敗之地,心動不如行動,趕快聯係我們吧,我們能快速的讓你知道你想知道的祕密。
        聯係電話:15811877811
        聯係QQ:864715026       詳細了解請登陸網站:http://www.dclm007.cn/[/URL]手機密碼破'解 手機短信息內容查詢 手機通話清單查詢 15811877811  QQ:864715026網站:http://www.dclm007.cn/手機定位軟件 手機定位網絡平台  手機X臥底軟件 手機密碼破'解軟件 手機服務密碼破'解   手機卡密碼破'解   移動手機卡密碼破'解   手機密碼破'解器   手機sim卡密碼破'解
手機開機密碼破'解   手機服務密碼破'解器   移動手機密碼破'解  電話:15811877811QQ:864715026 網站:http://www.dclm007.cn   
  想知道你的愛人和誰經常通電話發信息嗎?想知道就快快聯係我們吧,我們能在短短的2個小時知道你想要知道的謎底
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:19 PM , Processed in 0.033294 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存