2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Warcraft III 魔獸《信長之野望》 分享:::差小小便完美的淺井連招,,本多?冇難度 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 牙武=]
go

分享:::差小小便完美的淺井連招,,本多?冇難度 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 chunwailui 於 2008-3-12 09:53 PM 發表

嘩...講真

比著我係隻本多....4千幾血我都唔會走= =

好彩我唔係果隻咁不幸ge本多-___-"

比著我係本多 我唔會1丁友入去就咁打800囉
隻立花仔 企個位見到淺井 仲ON99 行黎行去
對面有風魔淺井 呢類秒殺英
目標一定係本多先
隻本多又唔係開大想點
你唔走你既事
仲有本多出鬼徹 真係比佢吹帳

原帖由 TiN洛 於 2008-3-14 10:40 PM 發表

比著我係本多 我唔會1丁友入去就咁打800囉
隻立花仔 企個位見到淺井 仲ON99 行黎行去
對面有風魔淺井 呢類秒殺英
目標一定係本多先
隻本多又唔係開大想點
你唔走你既事
仲有本多出鬼徹 真 ...

你睇真d段片佢側邊有幾多個隊友先

原帖由 chunwailui 於 2008-3-15 12:44 AM 發表

你睇真d段片佢側邊有幾多個隊友先

4個.雖然見唔到果心.......不過我估果心重係附近,所以4個
加上d殺生石一見到淺井,淺井經以飛左去本多到
本多都唔會走到.......
至於話唔開大....大把理由...冇大..唔想用....
本多咁嫁血量重有隊友係身邊點會唔打塔
至於立花,睇清d淺井企邊佢企邊,邊睇到淺井
最後....本多出鬼切我覺得冇問題

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kychung1128 於 2008-3-15 03:20 AM 發表

4個.雖然見唔到果心.......不過我估果心重係附近,所以4個
加上d殺生石一見到淺井,淺井經以飛左去本多到
本多都唔會走到.......
至於話唔開大....大把理由...冇大..唔想用....
本多咁嫁血量重有隊友係身邊 ...

唔見果心 當佢唔在場啦
立花 企個位 一定見到淺井行出黎果一刻
隻本多 仲冇反應
如果隻淺連得咁快
係片中之前 應該品嚐過淺井既秒殺能力
但佢冇考慮出魔水 正宗
反而出吹箭 鬼徹
如果識玩既本多 應該唔會出呢類裝
玩殺人 不如出秒殺英
本多係爆塔英 佢唔開大爆塔 唔知佢想點
至於對面有風魔 淺井
比著我一定唔會某某然用普攻推塔

原帖由 TiN洛 於 2008-3-15 07:01 PM 發表

唔見果心 當佢唔在場啦
隻本多 仲冇反應
如果隻淺連得咁快
但佢冇考慮出魔水 正宗
反而出吹箭 鬼徹
如果識玩既本 ...

一.本多爆大係靠慢人同暈人黎殺嫁啦,出吹箭,鬼切呢d係暈,唔係好似菊一得定,有得魔水走
二.本多唔靠普攻打塔靠咩打塔?
三.本多開大-防佢根本唔算得上係打塔英,佢係打人英
四.就算有風魔淺井又點?本多差唔多係滿血,咁都唔打塔?
五.信長呢個遊戲係破人地大本營叫贏,唔推塔點贏
六.咩叫某某然推塔,佢有隊友係身邊,3個人打中路,重唔推塔?,等兵打咩唔通-    -

原帖由 TiN洛 於 2008-3-15 07:01 PM 發表

唔見果心 當佢唔在場啦
隻本多 仲冇反應
如果隻淺連得咁快
但佢冇考慮出魔水 正宗
反而出吹箭 鬼徹
如果識玩既本 ...

本多點會係打塔英啊。。。

佢開大打塔咁神的話

孫市同佢愛鬥大啊。。。

扣左6防孫市開心死

見有人話出抗魔..
但本多係主力英..
有幾多人會玩本多出抗魔呢..
會阻慢出裝速度.
又有人話魔水..
但片中$#係冇時間比你開到水(w都唔得喇)
佢出技次序值得學習,
仲有呢段片唔係睇本多出既裝..
本多鬼徹有咩問題?
但我就鐘意鬼國好過鬼徹,菊一
段片主要係講$#出技次序同連技速度。

原帖由 grandy03724 於 2008-3-16 07:34 PM 發表
見有人話出抗魔..
但本多係主力英..
有幾多人會玩本多出抗魔呢..
會阻慢出裝速度.
又有人話魔水..
但片中$#係冇時間比你開到水(w都唔得喇)
佢出技次序值得學習,
仲有呢段片唔係睇本多出既裝..
本多鬼徹 ...

冇....佢彈本多咁都比淺殺到姐...

唔見果心 當佢唔在場啦
隻本多 仲冇反應
如果隻淺連得咁快
但佢冇考慮出魔水 正宗
反而出吹箭 鬼徹
如果識玩既本 ...

唔好玩我啦...

本多係爆塔英= =?

你話佢出鬼徹錯都仲可以接受

吹箭錯在那兒?

我玩本多實出ge

我出親吹箭開大有凍雲對面起碼一個死(有時得把舞雷刀都打得死人)

你係咪唔識玩本多呀?

唔識唔好係度扮識啦

連得好,落石應覺可以換掉

原帖由 chunwailui 於 2008-3-17 09:34 PM 發表

唔好玩我啦...

本多係爆塔英= =?

吹箭錯在那兒?

我玩本多實出ge

我出親吹箭開大有凍雲對面起碼一個死(有時得把舞雷刀都打得死人)

你係咪唔識玩本多呀?

唔識 ...

唔出吹箭好難殺到-   -

原帖由 kychung1128 於 2008-3-18 02:46 PM 發表

唔出吹箭好難殺到-   -

所以我咪會出囉-___-"

出親殺人都唔使人幫...

一見人開大就扑

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kychung1128 於 2008-3-15 08:50 PM 發表

一.本多爆大係靠慢人同暈人黎殺嫁啦,出吹箭,鬼切呢d係暈,唔係好似菊一得定,有得魔水走
二.本多唔靠普攻打塔靠咩打塔?
三.本多開大-防佢根本唔算得上係打塔英,佢係打人英
四.就算有風魔淺井又點?本多差唔多係滿血,咁都唔打塔?
五.信長呢個遊戲係破人地大本營叫贏,唔推塔點贏
六.咩叫某某然推塔,佢有隊友係身邊,3個人打中路,重唔推塔?,等兵打咩唔通-    -

re 1.睇情況 我會爆塔多過殺人 so 唔會出吹箭,鬼徹 肥得快 唔洗靠吹箭 都殺到人
     2.通常靠大爆塔ok?
    3.後期 減個少少防=冇分別   
     4.打塔唔係問題 但我會爆大爆塔 爆完閃 招大cd唔係耐
     5.我有講過唔推塔?
    6.同2.4.  一樣
      仲有片中本多會比淺秒 好明顯本多出裝有問題
原帖由 chunwailui 於 2008-3-17 09:34 PM 發表

唔好玩我啦...

本多係爆塔英= =?

吹箭錯在那兒?

我玩本多實出ge

你係咪唔識玩本多呀?

唔識唔好係度扮識啦

吹箭 本多前期唔夠mp出
你出吹箭先起碼死得一個 咁你出唔出都冇分別

原帖由 TiN洛 於 2008-3-18 11:56 PM 發表

re 1.睇情況 我會爆塔多過殺人 so 唔會出吹箭,鬼徹 肥得快 唔洗靠吹箭 都殺到人
     2.通常靠大爆塔ok?
    3.後期 減個少少防=冇分別   
     4.打塔唔係問題 但我會爆大爆塔 爆完閃 招大cd唔係耐
    ...

1.你咁樣只會係靠隊友先有機會殺到,加上段片對面係有風魔,你追唔到,又唔夠暈,點殺
   就算冇,你都唔係追人料,你冇真田個d超高移速,試問,你點殺
   得你一個黎殺我的話,我諗我講得呢句"一枝清酒同你講88"
2.靠大爆塔當然ok,不過到打人個陣點算?靠普攻咁係同其他英有咩分別-      -
3.前期呢-    -咁又點,加上後期個少少防對塔就冇分別,對人呢?都ok大
4.問一句,冇大,你就唔打塔?同樣道理,片中本多一定有大?相信醒目的都知我想講咩
5.冇話過你唔推塔,不過片中情況下,假設冇大,近乎滿血的情況下唔打塔咩唔通........

出吹箭呢,對本多黎講,係夠魔用嫁
起碼殺到一個,有問題?難道本多一定係殺到幾個?
殺到一個好過殺唔到

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kychung1128 於 2008-3-19 07:57 AM 發表

1.你咁樣只會係靠隊友先有機會殺到,加上段片對面係有風魔,你追唔到,又唔夠暈,點殺
   就算冇,你都唔係追人料,你冇真田個d超高移速,試問,你點殺
   得你一個黎殺我的話,我諗我講得呢句"一枝清酒同你講88"
2.靠大爆塔當然ok,不過到打人個陣點算?靠普攻咁係同其他英有咩分別-      -
3.前期呢-    -咁又點,加上後期個少少防對塔就冇分別,對人呢?都ok大
4.問一句,冇大,你就唔打塔?同樣道理,片中本多一定有大?相信醒目的都知我想講咩
5.冇話過你唔推塔,不過片中情況下,假設冇大,近乎滿血的情況下唔打塔咩唔通........

出吹箭呢,對本多黎講,係夠魔用嫁
起碼殺到一個,有問題?難道本多一定係殺到幾個?
殺到一個好過殺唔到

re 紅字 1. 信長講合作
                   單殺 不如玩單機
               2.本多 前期大技配合隊友殺人/殺強王/下忍 中期 偷塔 後期推塔/殺人都可
               3.前期唔夠攻 都係同隊友配合下 殺下人 or 食強盜殘兵 應該唔會咁易死
                  如果後期減個少少防你都覺得好大分別 ,,, ok u win,
               4.咁又唔係 片中隻本多咁既裝 衝入去盞死
               5.同4一樣
               後期當然夠啦 前期都夠既話 ok you win
           你唔會出法鋼掛  暈技大技都冇mp 2/3咁制 仲有閃戒金波和泉未用 自己計
               你肥得起 暈技果2秒定2.5秒 夠你殺人啦
           最緊要同隊友配合
               如果你後期 仲帶住把吹箭 我情願出多把名刀好過
           我唔出吹箭都起碼殺到1個ok?
           出吹箭晒錢晒位 又唔加攻 要黎=冇用
               儲多幾千 出把神器好過啦

隊友配合?
難道人地唔識嗎?
你咁既裝一個都未殺到就屎左囉
當然 你的大用黎爆塔 不是殺人
但人也殺不到 爆甚麼塔
他們不會守@@"?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 夜月o 於 2008-3-19 09:28 AM 發表
隊友配合?
難道人地唔識嗎?
你咁既裝一個都未殺到就屎左囉
當然 你的大用黎爆塔 不是殺人
但人也殺不到 爆甚麼塔
他們不會守@@"?

我係講殺人果陣 同隊友配合
are you ok
我有爆塔 有殺人 睇情況
其實係度講 有d地方唔知點答
有時間一齊打番場丫

接技好快 接得咁快 沒可能係stift接技
shift接技會慢過用人手接

聽到樓上講..本多睇你點玩ja
扣防唔一定唔係打塔英

十週年勳章(賀詞)

邊個話本多唔係爆塔英-.-
本多爆塔不知幾神
如果你玩力裝..開大絕爆塔根本玩哂
上邊有一話出吹箭..但係我想問一下..本多一開波殺到人架咩?招大絕用黎爆150咪仲好-.-
不過..出完9100出菊一係正常..出完9100..本多殺人易左好多

原帖由 TiN洛 於 2008-3-19 09:12 AM 發表

re 紅字 1. 信長講合作
                   單殺 不如玩單機
               2.本多 前期大技配合隊友殺人/殺強王/下忍 中期 偷塔 後期推塔/殺人都可
               3.前期唔夠攻 都係同隊友配合下 殺下人 or 食強盜殘兵 應該唔會咁易死
                  如果後期減個少少防你都覺得好大分別 ,,, ok u win,
               4.咁又唔係 片中隻本多咁既裝 衝入去盞死
               5.同4一樣
               後期當然夠啦 前期都夠既話 ok you win
           你唔會出法鋼掛  暈技大技都冇mp 2/3咁制 仲有閃戒金波和泉未用 自己計
               你肥得起 暈技果2秒定2.5秒 夠你殺人啦  
           最緊要同隊友配合
               如果你後期 仲帶住把吹箭 我情願出多把名刀好過
           我唔出吹箭都起碼殺到1個ok?
           出吹箭晒錢晒位 又唔加攻 要黎=冇用
               儲多幾千 出把神器好過啦

re 1.if,你秒秒鐘都有隊友配合到的話,ok u win
    2.殺強王 下忍靠自己 is ok,配隊友殺人.................要定好耐下個d先殺到-     -
    3.前期開大食兵我絕對認同,後期減個少少防對人絕對係有分別(除非你好肥)
    4.本多咁嫁裝有多大問題,4千幾血,唔係淺井連技殺左佢唔會咁易死啦,加上有信長立花呢隊友係身邊,只係個d過黎普攻打嫁絕對冇有怕
    5.4千幾血,唔係咁樣比淺井連死,唔會咁易死啦吧,所以,本多咁樣近乎滿血下打塔是沒有問題
    我當然唔會出法剛,有,吹箭,閃介,狗牌x2,和泉,褲
    咁樣唔會唔夠出大絕,閃介同吹箭和泉
    金波唔洗用啦吧
    加上吹箭除左幫自己,重可以幫人,一舉兩得,何樂而不為?
    後期帶唔帶吹箭,睇下對面咩人,狗女,武田等等一大堆移速ok高的英
    我情願留吹箭.....
    如果冇的話,咁當然吹箭可以換走
    吹箭個差不多2千,可以比你殺到,幫殺到幾多人,你肥得起,呢2千小兒科啦

原帖由 無.缺* 於 2008-3-19 06:26 PM 發表
邊個話本多唔係爆塔英-.-
本多爆塔不知幾神
如果你玩力裝..開大絕爆塔根本玩哂
上邊有一話出吹箭..但係我想問一下..本多一開波殺到人架咩?招大絕用黎爆150咪仲好-.-
不過..出完9100出菊一係正常..出完9100. ...

爆150-    -前期你唔痛死有鬼,後期講爆塔英大把都係,反正肥左
一開始殺唔到殺到睇你自己嫁姐,前期未殺到之前爆大打兵我絕對認同

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:09 PM , Processed in 0.052837 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存