2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 三國演義綜合感想+討論區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 滅世~
go

[感想] 三國演義綜合感想+討論區 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我無聊玩緊免費版

原來新女你係版主黎架 我依家先知=.=
我係天刃呀

三國依隻game除左國戰之外就係賭場系統
想當年我賭到連拿15萬出黎結婚都拿不出
最後要問我fd拿錢先結到婚~~~~囧
不過我應該係成個ser第一個中圍骰既人
之後先有錢買4季介學4絕 灰到爆

之後就愈賭愈大 同人賭都係300萬以上~~
不過以前玩收費ser正d 剩係靠賭錢都可以半年唔洗買月卡~笑死

唔係網龍亂開點品 搞到唔買點唔洗玩 我都唔想放棄三國
到依家都係搵唔到一隻game可以代替三國

呢隻game係我第二隻game 都可以話第一隻既,因為同金庸係同時間玩,玩果陣先小4    仲記得果陣玩山1  入到去又唔係好識打字,不過好彩咁岩預到個人帶我,我玩咁多game果果都算最好,冇記錯叫白狼神,幾好人,果陣我屋企部機唔可以長掛,佢幫我掛埋,又冇偷到野  不過後尾成日上咸網,自己中埋木馬都唔知,比人爆左a/c 仲怪佢,到宜家都好後悔

之後過左一年左右重玩番,買左個5x a/c 不過果陣識既人都已經勁我太多,冇機會一齊練而且部機仲未掛到,所以玩左半個月左右冇玩了

宜家都想玩番,不過我知道3條友去1轉神洞人手練,靠幾十人搞大個盟,國戰走去幫其他盟既果種氣氛已經冇了,宜家入到去冷清到死,以前d人好似都賣晒a/c換晒人,宜家再冇人人手練功,只係剩番戰神練功~.~

雖然隻game 5係我第一隻玩ga game~但係我好中意佢個國戰系統
我戈陣玩中大6版~識咗班好好人ga大6人....e+諗起都好掛住佢地

新女~白頭~你地講三國點可以唔預我奶皇包呢~
見到D相真係好懷念~~以前PK國戰既日子~每次大P完~國戰完~世頻一定嘈到拆天~
呢隻真係好GAME~一玩就幾年~之後我仲有返去免費版呀~不過轉左免費版就冇以前咁好玩喇~個個都幾隻人掛技~再冇以前供不應求既情況~個個都識整4階兵~仲要出鬼死咁多~

哼哼~國戰之時~新女你就威啦~戰虎常客~可以既話真係想呢隻GAME翻新畫面再出~

<--秋洪 包包都上黎留言

原帖由 TERRY11 於 09-10-6 02:01 AM 發表

@_@秋都上埋黎~不如係面書搞個火2 fans club啦~

原帖由 奶皇包-大公子 於 09-10-12 02:50 PM 發表

@_@秋都上埋黎~不如係面書搞個火2 fans club啦~

咩叫面書 @,@?

原帖由 奶皇包-大公子 於 09-10-12 02:50 PM 發表

火2簽名新帖?

原帖由 TERRY11 於 09-10-13 07:33 PM 發表

火2簽名新帖?

唔係丫~我話上FACEBOOK整個FANS CLUB

原帖由 奶皇包-大公子 於 09-10-15 11:47 AM 發表

唔係丫~我話上FACEBOOK整個FANS CLUB

太極一家可以頂4個位@.@

哈哈~點心都可以頂幾個~

原來咁多位都有玩過3國演義@@
本人都有玩過, 第1隻網遊真係幾懷念

十週年勳章(截圖)

= =當年我冇記錯 我都係玩火2..
個名叫:森2  = =
冇咩人識

呢隻好玩
如果依家仲有人玩
都可能玩緊@
可惜冇人玩@

呢隻係免費版~之前月費個D冇晒喇
我仲有彩球卡呀~不過前排掉左

我ser:山2既
我最記得初初出既彩球卡.. 幫我賺左唔少月卡...12蚊換月卡
當時我頻頻抽到玄武石拎出黎賣200萬(當時月卡都係咁既價)
彩球卡有唔同既三國人物...第一次買左5張兩張有關羽都中玄武石...因為初初出既彩球卡透透地可以睇到三國人物...之後再去搵仲有冇關羽...抽一張睇下仲係唔係玄武石..結果都中...之後就見到關羽人物就即刻掃哂佢...隔左幾日再去搵...結果d關公再冇貨-_-
唔知係唔係d人知道左...所以成個月都係冇關羽...之後我就放棄左...到左第二個版本既彩球卡...抽左幾張就已經冇再抽落去(不過都抽到一粒朱雀石)...因為我感覺到第二個版本抽石既方法已經唔同左...所以冇再抽落去

我玩火server既...
係合火1火2 server半年前到玩.
果時戰神仲吸到怪...我好興幸係冇比人捉到之下就好快追上二十大策士
之前合佐server果時最勁果批係80level, 而我得70level
次次都去打青釭劍果到助陣....不過未衝入去就比人殺佐啦....因為果時紫人武士用200攻+絕招..仲有d道士/巫女....幾乎一下冇命
果時記得最煩係比人中邪...因為解邪丹都好貴下.....次次都浪費唔小錢...
之後一路玩玩玩....玩到102策士就冇玩啦....我記得果時係中五暑假完佐...
諗返起最多謝係我果時既團君主欣欣(團得幾條友)
果時中五學生冇乜$$$....要靠你先有食物....你打到瀘水武器仲會比我...我先有得繼續玩ja
如果你見到呢篇野既~可以pm我~我想知你而家點

前排無聊下載佐個免費版黎睇下....聽返d玩家/睇佢d寶物....而家三轉好易....不過要用好多點數咁解.
100日到就可以練到三轉....我記得以前要練成年先得....

我都有玩過呢隻Game...我係火2既王子...唔知仲有冇人記得呢?不過冇玩好耐啦...真係搵唔番一隻好似三國咁好玩既game
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:04 PM , Processed in 0.041667 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存