2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潮流特區 Group Order代訂服務區 3rd Round *一齊訂American Apparel*只係大家平分運費~ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: csker_144
go

3rd Round *一齊訂American Apparel*只係大家平分運費~無賺錢 [複製鏈接]

請問rd1未送到d貨幾時會送到?

回復 21# 撤旦 的帖子

而家剩低1件貨仲未知道幾時有, 其他幾件都會係下星期有, 請問你係邊位買家? 如果係你個件貨仲未知道幾時有既, 我已經send 左e-mail ask 你想唔想cancel, 如果你receive 唔到我e-mail, 你件貨就會下星期有, 我receive 到, check 完會打比你handover ar~please kindly check e-mail. thanks!

3rd Round "一齊訂American Apparel" 已經開始!!

3rd Round "一齊訂American Apparel" 已經開始!!
2nd Round "一齊訂American Apparel" 已經完成~最後有11Orders, 每件Shipping Fee 只係HK$14.5, Hopefully下星期可以提貨!
***3rd Round "一齊訂American Apparel" 已經開始!!***
請大家keep住多多支持! Thanks~

快D 落Order ar!!!
我地好快可以訂啦, 仲有興趣既朋友仔快d落Order ar!!!

有興趣既話, 請直接send e-mail (csker_144@yahoo.com.hk OR csker144@gmail.com) 比我! 記住叫多d 朋友仔訂la!! Thanks!

仲有興趣既朋友快d Order 呀!!

快D 落Order ar!!!
我地好快可以訂啦, 仲有興趣既朋友仔快d落Order ar!!!

有興趣既話, 請直接send e-mail (csker_144@yahoo.com.hk OR csker144@gmail.com) 比我! 記住叫多d 朋友仔訂la!! Thanks!

仲有興趣既朋友快d Order 呀!!

而家仲可唔可以order?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:49 AM , Processed in 0.028077 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存