2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》交易區 最新更新3月22日 有關DX PLUS 改名 新手及買家 必睇 !! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: TWINS@S30
go

最新更新3月22日 有關DX PLUS 改名 新手及買家 必睇 !!! [複製鏈接]

支持..........

咁樓主所講既[DX改名]係咪即係出面講既[自訂車名+爆鬼46lv]??

有咩方法睇部街機verb定verc

push~push~push~push~

"""""同最近十分嚴重問題  
問題1.  想要 SS CLASS OR S CLASS 既改名車  = 講多次  冇可能有 SS  OR S CLASS 改名呀   改左名  由C1 到 B1 不等  
              唔好再問  呢D O甘既問題  ~~~~"""""""
UPDATE下啦...
FAKE左新手就唔好...
SS6 EVO-9 4411星 1XXX鬼牙
SS2 EVO-9 6000星 爆鬼..唔知幾多
S8   EVO-8 8191星 46鬼   等等等等...呢D咩車黎-3-...??
仲有..咩冇改名爆鬼車牙-3-?
以上3個EXAMPLE都係改名爆鬼!!!

原帖由 ★MYL★ 於 09-11-14 09:41 PM 發表
"""""同最近十分嚴重問題  
問題1.  想要 SS CLASS OR S CLASS 既改名車  = 講多次  冇可能有 SS  OR S CLASS 改名呀   改左名  由C1 到 B1 不等  
              唔好再問  呢D O甘既問題  ~~~~"""""""
UPDATE下 ...

你自己去 睇睇 #1  我中間位置 有打  

以上係 灣3改名車  你話問題1.  SS CLASS
果D 就係 以上係 灣3改名車

有D人 會買D 灣3改名車 自己係灣3機 打鬼  重有呢D客的~~~

我已好 清楚  灣3 改名車  同 DX改名車

如果D人 O甘多 理解唔到  我真係冇野好講~

原帖由 TWINS@S30 於 09-12-27 02:18 AM 發表

你自己去 睇睇 #1  我中間位置 有打  

以上係 灣3改名車  你話問題1.  SS CLASS
果D 就係 以上係 灣3改名車

有D人 會買D 灣3改名車 自己係灣3機 打鬼  重有呢D客的~~~

我已好 清楚  灣3 改名車   ...

SOR-3-睇唔到

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

可以借個post條link?做連結得嗎?

樓主打錯字,打左個頂字,應該係項字
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 05:03 PM , Processed in 0.058250 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存